Jump to content

Intalnire Dwc Ct 28.07.2007

Recommended Posts

As veni si eu...mai se poate campa pe undeva pe plaja din jud.CT? La Vadu-Corbu mai are cineva chef sa ne instalam corturile pe plaja, ca in vara trecuta?

Pana la urma unde va intalniti? O sa fiu si eu pe langa voi pe undeva, asa ca daca va face placere, vin si eu la intalnire...

Dreamlike, te sun cand ajung ca sa-mi dai detalii.

Toate bune catre Constanta!

Pe alee din fata teatrului national(Ovidiu/s/) intre Cafe D'art si Crazy, ora 19:00, de cate ori mai repetam?! :rolleyes:

Vorbeste cu AB ca are el harti cum sa ajungi acolo venind dinspre Mamaia, pentru restul intre Bvd Tomis si strada Mircea este o alee care se intinde de la Stefan cel mare pana la Sala Sporturilor. Urmatoarea strada dupa Sala Sporturilor fiind Decebal. N-am coordonate GPS ca v-as da :)

Mi le dadeai degeaba, GPS-ul de pe dacie e stricat. Si poate iar gresesc ca atunci cand l-am localizat pe Safari in Africa.

Lasa ca imi descarc diseara de pe net harta Constantei, o cosmetizez putin, voi puneti destu' pe punctul unde trebuie sa ajung si gata, ajung la voi. Sper sa nu mai patesc ceva, la fel cum mi-a crapat un rulment pe spate cand voiam sa ajung la intalnirea din Iasi.

As veni si eu...mai se poate campa pe undeva pe plaja din jud.CT? La Vadu-Corbu mai are cineva chef sa ne instalam corturile pe plaja, ca in vara trecuta?

Iti pregatim si un premiu ! :banana:

@AB: varianta verde este gresita :)

Sa-ti explic ( :compupunch: ) Cea verde ar fi OK insa nu poti face stanga de pe Ferdinand pe Tomis, ai semn clar si nici nu poti forta :) Rezolvi situatia mergand inainte si apoi stanga.

Iar varianta albastra mai bine o unesti cu cea verde, e mai simplu, sa faci stanga la primarie pe Tomis cere antrenament, iar pentru turisti nu e bine :mrgreen:

Drive-test cu Lacetti?! Cand?! unde?!

Edited by mike.omega
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...