Jump to content

Intalnire Dwc Ct 28.07.2007

Recommended Posts

Misto! D-aia se uitau unii urat la mine la inceputul lui iulie :D

O fi greu virajul ala, dar decat sa stau la 10 stopuri, e muuult mai bun :)

Uf, nu mai pot edita postul asa ca... data viitoare :(

..... Pe mine ma intereseaza doar varianta rosie, ca vin dinspre Babadag.

... si daca ai fi venit de la Radauti tot varianta rosie ti-ar fi fost de ajutor.

Ma bucur sa avem printre noi saptamana asta oaspeti atat de spirituali precum cei anuntati. Facem rezervare la Crazy frape sau mergem iarasi ca lolele?

Vin si eu; sper sa nu mai plec niciunde in week-end-ul acesta ca prea nu mi-am facut norma la "intalniri" in ultima vreme. Am zis si altadata ca vin, dar inevitabilul s-a produs. De aceasta data plec cu prezumptia ca nu o sa mai intrevina nimic, dar... Hope to see ya there!

Imooooo, v-am lasat! :tongue:

Weekendu asta nu o sa-mi mai auziti trilul dieselist, ma duc in provincia lui Claz :lavolan:

PS: si eu mi-am spalat citronelu, cu apa si sampon, la o asa zisa spalatorie...

Edited by mike.omega

"Uhm, deci ramane sa'i facem noi (eu si dreamlikeu') pe extra-urbanisti sa se simta "ca la mama lor acasa"?"

Salutare !!

Vin si io, stati linistiti, ca nu va lasa "shpiritu' " la greu. :)

@ Immortal- N-ar fi rea o rezervare , nene,ca o sa fim cam multi si parca n-as vrea sa fac "planton" pe langa teresa aia.

Respect !!

Edited by free_spirit
"Uhm, deci ramane sa'i facem noi (eu si dreamlikeu') pe extra-urbanisti sa se simta "ca la mama lor acasa"?"

Salutare !!

Nu mersi. De juma de an am renuntat la atata bine, si parca e si mai bine. :mrgreen: Zi si tu: "pe coclauri acasa", aici m-am simtit cel mai bine.

S-a marcat ultima intalnire din luna lui cuptor pe anul 2007. Cum mike.omega nu ne-a onorat cu prezenta saptamana asta incerc sa fac o scurta cronicuta a intalnirii, desigur fara a avea pretentia de a ma ridica la nivelul senatorului de drept al intalnirilor dwc Constanta.

In alta ordine de idei, prezenta subtire in parcarea din fata terasei Cafe d'Art: Immortal, Vector, Scoop, darkdogg (pentru cateva minute) si subsemnatul cu sotia. O prezenta deosebita in peisaj a fost colegul de la Galati - laurentiu83, personaj pitoresc ce ne-a inveselit cu glumele si cu sarmul lui binecunoscut. Din pacate ceilalti musafiri care si-au anuntat prezenta la malul marii nu au vrut sa se arate la fata, confirmand pronosticul ca in afara de laurentiu nu cred ca mai are rost sa asteptam pe cineva.

Ne-am mutat pe terasa de la Crazy, unde principalul subiect a fost, bineinteles, turul Frantei. S-au mai abordat si alte subiecte, presarate cu glumele lui laurentiu, iar dupa aproximativ o ora ne-am despartit, fiecare avand alt program stabilit pentru sambata seara: care vroia sa se imbete, care vroia sa mearga la concertul lui coolio iglesias, pe care il asteptau musafirii sau vroia sa o taie la liberty parade.

Free spirit si-a anuntat si el prezenta insa pana la urma nu a mai aparut, nu stiu de ce ca nu am chiar inteles: a fost arestat, sotia a fost arestata, sotia a arestat pe cineva sau el a scos pe cineva pe cautiune ... :scarpin: , oricum sper sa fie bine toata lumea, ca azi era ziua imului si cred ca avea un program oficial.

Cu speranta ca gustarul va aduce mai multi membrii dwc pe meleaguri dobrogene, inchei cu motto-ul intalnirii, din cugetarile lui Dorin Cocos: suntem prea putini oameni de valoare in tara asta ca sa ne certam intre noi.

O saptamana buna tuturor!

Salutare !!!

@ Dreamlike- :) ) :) ) :) ) Nene, Doamne fereste de ce ai spus tu !!!!! :) ) In realitate, sotia mea a fost de serviciu pe arestari( lucreaza la judecatorie) si tocmai fusese prins un nemernic care talharise pe cineva si astia se judeca in regim de urgenta. Asa ca , indiferent de ora, te cheama de acasa ca sa-i faci dosarul.

Chiar mi-a parut rau ca n-am ajuns, mai ales ca ma anuntasem cu surle si trambite, dar ma revansez eu , saptamana asta.

Respect !!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...