Jump to content

Sambata 28.07.2007, Ora 11.00

Recommended Posts

Bun, adapteaza-mi reteta la plecat din Galati la 2-3 dupa-amiaza cu dacia, dupa intalnirea cu forumistii galateni, nema ventilatie, noroc ca se deschid ambele geamuri, ajuns (cu putin noroc si ceva matanii) la 7 la intalnirea Constantenilor, apoi plecat spre Mangalia, parcat masina in Mangalia, mers pe jos pana dupa Saturn, consumat energie pana pe la 6 dimineata si apoi plecat inapoi si ajuns (cu alt putin noroc si alte matanii) la Galati.

Breakmane, mai e nevoie de spray sau e suficient energizantul? Ca nu se stie, poate am nevoie pe acolo. :X

Edited by laurentziu83

Oooo laule da nu crezi ca ai pretentii la o saptamana zi merci daca te tin pana cand te intorci de la mare, tare mie ca te aud cand te intorci ca a trebuit sa aierisesti franele cine stie prin ce camp. Macar doteazate si puneti in masina o trusa de scule calumea un set de placute unu de ferodouri o curea de alternator ...hmmm daca ma gandesc mai bine lasa bagajul acasa si in locul bagajului puneti piesle de schimb :P :)

De ce spui asta? Am un coleg care a plecat acu 2 ani la sorsa in germania undeva prin nord si nu a avut probleme decat cu pivotii, pe care cu toate ca ti schimbase la plecare ,ia mai scimbat si in germania (omu a plecat pregatit cu de toate chiar l-am intrebat daca nu a avut probleme la vama -sa zica aia ca face trefic... )

ideea e ca a mai ajuns si inapoi... :) >-

Daca stau si ma gandesc bine, as putea trage o tura (venind/intorcandu-ma de/la Varlaam) pe la Galati cu "echipa". Hmmm, trebuie sa studiez putin harta. Daca ar fi vorba de 2x100 e super, dar trebuie sa "aranjez" si alte obiective pe traseu. Sugestii?

Sunt mai mult de 100X2 dus intors

Dar daca doresti sa vii noi (mai ales eu - am cateva intrebari la o idee de-a mea legata de becoleduri) te asteptam

L.E. Mai exact de la Buzau ai 136,5 km pe ruta Buzau-Faurei-Ianca-Braila-Galati

http://www.bursatransporturilor.webro.info...utiera-romania/

Edited by uskt2005

mai fratilor, avand in vedere faptul ca e torid, nu ar fi mai cool sa ne gasim mai pe seara ? ora 11 e cam naspa ...

macar asa sa facem un program de vara...

LE se mai aduna si lumea de pe drumuri ...

Pe seara nu gasesti nici macar un scaun liber :D + ca altii mai au gaselnite.

putem rezerva o masa ca si clienti fideli ce suntem (avem dreptul asta, nu ? ) :tongue:

Edited by naylui

laurentziu83 - ma asteptam sa vad acolo sticlele de BRRC ca vorba aia unii au avut ziua de nastere vineri plus ca mai aveau si alte motive de dat de beut. ;) :drinkers:

Am vazut ca a ajuns la intilnire, deci nu a trebuit sa-l trimit eu acasa.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...