mike.omega Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Sper ca stii ca inainte de fiecare strat de vopsea/primer trebuie slefuit cu smirghel foarte fin si apoi curatat, tocmai pt ca vopseaua sa adere Link to comment
banzay Posted February 28, 2009 Author Share Posted February 28, 2009 Da Mike...vopsitu si ledurile sunt pasiunea mea Sa vad ce fac acuma cu A/C-ul ca mi se par conductele de la evaporator ca nu prea vin bine (sunt de pe un matiz din UK) Tai/sudez si tot le potrivesc pe astea ca numai sa dau 2 miliaone pe 2 conducte nu am chef Link to comment
AmunDei Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 O sa-ti fie util AC-ul. Numai sa nu te plangi de lipsa de putere Link to comment
ing3r Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Pai nu are cum sa vrea si cu sufletul in rai! Link to comment
banzay Posted March 10, 2009 Author Share Posted March 10, 2009 Va cer si eu un sfat...in caz ca as vinde masina...cam cat as putea sa cer pe ea? Starea tablei e ok desi o mica denivelare la stalpul spate stanga dar se vede numai daca te uiti atent, motorul e ok, fara accidente, an 2007, itp 2011, ~22.000 km, revizii la zi, cauciucuri in stare buna, cd-player mp3, boxe fata spate, cotiera, roata rezerva, ledurile doar de impresie buna/rea pt cumpartor si cam atat. Link to comment
Dumitru Cristian Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Gata o dai? 2.500 euro? Link to comment
Yaz Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Eu as indrazni sa cer 2800 pe ea, masina are km putini. Link to comment
banzay Posted March 11, 2009 Author Share Posted March 11, 2009 Voi faceti misto de mine? 2500 euroi? pai mai bine o duc la remat > . Eu sub 3000 nu ma gandesc sa o dau... Vad pe net matiz din 2007, peste 40k km, 3600-3700 euro. Ce e drept vad unu si cu mai putini km vreo 13 k, cu vreo 3300...Hm...mi-e si asa sa o dau pe o nimica toata... Link to comment
madkat Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 nu prea e momentul de dat masini... eu am scos Alfa de la vanzare - vazand cat mi se ofera... nu o dadeam din cauza de probleme, ca sa iau oricat mi se ofera si sa fug pune-o la pretul care il doresti - si vezi cam ce ti se ofera Link to comment
Yaz Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Asa am facut si eu, am scos-o la vanzare si am pus 3000 negociabil, in rest mi s-au oferit numai bani de toata jena, de genul "60, 70 de milioane", masina mea arata si merge extraordinar de bine avand in vedere km (135.000) si anul 2004, la masini mai noi si cu km putini am vazut preturi enorme si starea masinii lasa de dorit. Concluzia: nu este momentul de vandut masina desi este o masina ieftina si de "criza" dar nu o sa o vand decat daca mi se ofera bani buni pe ea, un schimb tentant si normal sa pot sa cumpar alta. Totusi de ce vinzi masina dupa cat ai investit in ea? Daca nu sunt prea indiscret... Link to comment
banzay Posted March 11, 2009 Author Share Posted March 11, 2009 Cum am investit, acum 'dezinvestesc' Probleme (ale mele, nu ale masinii ) in primul rand, dupa care sper sa imi revin repede si poate sa pun de alta mai sigura si mai confortabila, desi asta o sa implice alte cheltuieli (nu sunt foarte sigur ca totusi as face pasul asta, daca imi revin si matizul nu pleaca)...Plus ca una noua nu imi voi permite in curand, si dupa SH nu prea ma dau in vant, sa imi iau ceva de pe la 'bulguri' nici nu se pune problema. Intr-un fel mi-ar parea bine daca as sti ca mi-as lua ceva mai confortabil, desi de la o masina de 5-6 ani te cam astepti sa mai ai o problema, dar mi-ar cam parea rau sa dau matizakeul. E aproape nou, numai eu stiu cata grija am avut de el, merge aproape ireal de bine, nu are nici un fel de problema, are un consum de nici nu se simte la buzunar si mi-a cam intrat in suflet. Preturi de cacao la masini...nu ai vazut la Bursa, lui "strumfuadi" pe un matiz full options, inclusiv abs, la 30k km, an 2004, i se oferea 2200 euro... Cum ziceam...scoti tot ce poti de pe ea, trebuie sa scoti in jur de 1500 euro...si Rematu' taica Link to comment
madkat Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 daca de-asta o dai - o sa iti para rau de ea... mai gandeste-te Link to comment
banzay Posted March 11, 2009 Author Share Posted March 11, 2009 Daca ar fi sa o dau pentru un SH, as incerca sa gasesc ceva pe la prietenii mai cu minte care au avut grija ce ele sau de ce nu, aici pe forum. ma uitasem ieri pe net... sa dau un matiz din 2007, 22k km, fara a/c, servo, pe un peugeot 206 din 2001/2, cu servo, a/c, abs, 100k km, plus ca mi-ar mai trebui niste bani... A/c-ul si abs-ul fac cu ochiul, la fel si designul, eu sunt inebunit dupa 206, dar...anul si kilometrajul si banii in plus ca sa iau o masina mai veche decat cea din dotare, plus reviziile, eventualele piese, pe viitor... nu prea stiu ce sa zic, plus ca acum incerc sa imi si revin... Link to comment
TBird Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Banzay parerea mea este sa nu o vinzi, si eu as vrea o alta masina mai sigura, mai confortabila, mai PUTERNICA. Dar chiar daca o sa imi i-au o asemenea masina Cielo nu il vand, prefer sa il las lui tata sau sa merg eu cu el cand o sa am chef pur si simplu nu merita sa vinzi unde mai pui ca imi place cum arata cielo si cat poate pentru el Link to comment
banzay Posted March 11, 2009 Author Share Posted March 11, 2009 Sau va place de mine si nu vreti sa plec de pe forum? Orice ar fi, nu scapati de mine asa usor Nu stiu, cred ca e posibil sa trec de asemeni si printr-un altfel de criza, sa imi arat ca pot mai mult...plus ca mai folosesc masina si pt. iesiri din oras si pt asta matizul nu e excelent O gramada de motive care ma indeamna sa il vand si alta gramada care ma fac sa il tin...Orice ar fi...masina de la bulgari nu > Link to comment
silviu4you2003 Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 (edited) Daca te satisface masina si nuti cere bani nu o da! Si in legatura cu ,, De ce o dai daca ai investit in ea'' nui neaparat acum ca sa fie defecta! Eu am luat supernova clima 62000 km reali cu 85 mil in vara 2008 , bagat distributie, curele AC si alternator, ulei si schimb de ulei, frane spate noi, placute fata noi(total 8 - 9 mil), pus cass LG mp3, pus huse si alte nimicuri de astea (becuri Philips Vision plus 30%). Dat masina in ian cu 82 mil. Nu ma intrebati de ce, vroiam altceva! Poate si unul dintre motive a fost ca a inceput sa apara puncte de rugina peste tot (la praguri avea putin ca acolo e boala lor, dar au inceput si pe capota - precizez ca inainte a stat din 2001 pana in 2008 in garaj la fostu, la mine prima iarna experimentata de ,, ea'' in exterior, si la baza unei portiere, la imbinarea intre eleronul din fabrica si portbagaj etc, ploua in portbagaj - fostii dacioti stiu de ce), desi mai bagam oleaka si le rezolvam si pe alea! O vreme mi-a parut rau de ea, dar acum ca mi-am achizitionat Cielo Executive din 2004 f ingrijit numi pare rau decat dupa consumul carel avea supernova fata de cielo! Daca te satisface, me repet tineo! Daca faci kilometri multi si nu vrei sa simti la buzunar consumul tineo, daca ai bani pusi deoparte si poti sati iei ceva superior calitativ minim ca an 2002 dao dar ia una ingrijita de la proprietar sa mergi la sigur, deschide bine ochii, sfat - nu luat de la intermediari de la a ,, 7-a mana'' sa nu stii ce iei, te bucuri ca iei mai ieftin si dupa aia bagi piese la greu! Multa bafta! (pana sami iau cielo am umblat vreo 2 luni de zile prin targuri, anunturi la ziar, net etc) Edited March 12, 2009 by NFS Link to comment
NFS Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Multa bafta! (pana sami iau cielo am umblat vreo 2 luni de zile prin targuri, anunturi la ziar, net etc) Da' pana sanveti limba romana, nai prea dat pe la scoala, aşai? Link to comment
madkat Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 a - pai daca vrei SH de incredere iti dau eu Alfa mea glumesc matizul e o masina pe care o vei regreta dpdv costuri de intretinere si usurinta de manevrare - ORICE ai lua in loc... am avut un E Klasse vreun an, si acum imi aduc aminte cu multa placere de el... aproape ca mi-e dor de el Link to comment
niki Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Vazut azi la vanzare un Matiz euro 4 an 2008 cu 4200 km, model E\AC(culoare metalizata). Cerea pe el 3600 E. Chiar asa jos a ajuns pretu? Naspa Link to comment
banzay Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 Pana una alta am vopsit ieri torpedoul si capacul de la airbag...Shiny as fi vopsit si restul bordului in negru... daca o tin va veni si momentul ala, desi... numai de umblat la masina nu am chef acum... Link to comment
banzay Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 Acum ce sa zic si eu... ca o dau ca nu o dau... imi e draga masina si imi place sa imi fac de lucru la ea. Si daca tot am avut azi un pic de timp liber si am vazut cochilia de la volan un pic zgariata partea inferioara...habar n-am cum... am zis sa o vopsesc si pe asta... plus masca de la ceasuri vopsita si ea si masca de la aeroterma... e ceva diferit... Link to comment
banzay Posted March 19, 2009 Author Share Posted March 19, 2009 Se poate inchide...inca nu am dat-o, dar daca se pastreaza, oricum nu va mai suferi modificari... Link to comment
banzay Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Chiar ca se poate inchide... masina nu mai este in posesia mea, dar a ramas la cineva din familie... Am dat matizul intr-o stare perfecta, mergea motorul de rupea nu alta, singura chichita era ca troncanea in a 3-a cateodata cand bagai. Inainte sa o duc persoanei respective, am calcat-o un pic si se infigea de zici ca era nebuna, mergea excelent. Regrete? Bineinteles...a fost prima masina, a fost noua, m-a purtat prin multe locuri, ma rog, lururi ce tin de latura emotiva Acum ramane sa vedeti in topicul "Masina mea" ce conduc acum... Indiciu: tot din gama Daewoo Link to comment
Recommended Posts