VIPER Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Unde gasesc si eu o janta de tabla si un cauciuc SH dar cu desen bun? Pentru ca imi bag P#*a in primarie, ca mi-am fu%&t o roata (janta + cauciuc)!!! Link to comment
iuzar Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 baietii de la Pod Colentina??????? Link to comment
VIPER Posted November 17, 2004 Author Share Posted November 17, 2004 Da, e o idee buna si foarte aproape de mine. Thx. Link to comment
iuzar Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 ...si pe unde ai patit "bucuria"? poate facem o harta a gropilor ucigase de roti, sa stim sa le evitam... Link to comment
VIPER Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 Inca nu m-am hotarat, dar sa vaz daca mai are si alte bube, si daca da, ii dau in judecata de se kk pe ei!!! Ca am dat RAU!!! Si, culmea, abia plecam de pe loc... Pe Tunari, pe langa linia de tramvai, eu iesind de pe o stradutza perpendiculara (afara era noapte si ploaie, de unde pana mea sa vad si groapa???) Link to comment
VIPER Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 Rezultatele intalnirii de gradul 3 de ieri cu groapa... Janta e de tabla, e "doar" indoita... Link to comment
DragosB Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Tot ce pot spune : ... Link to comment
VIPER Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 Am trecut azi din nou pe acolo, cu inima mica... Maine pe lumina ma duc sa fac o poza... MAMA, CE GAURA!!! E o gura de canal langa sinele de tramvai... Si gaura uneste canalul cu linia... Aseara era ploaie si apa garla pe acolo... Si am luat-o cam in unghi (foarte ascutit), de-a lungul gropii... Link to comment
NFS Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Acu', dupa cauciuc sa nu-ti para prea rau ... mi se pare mie sau se vad sirmele?!? Si daca nu-s sirmele, totusi carnea era cam subtire! Sau o pregatisei sa te dai cu ea pe gheatza? Fac si eu haz de necaz... adevaru' ca si eu am troncanit masina prin Bucuresti mai tare decat pe toate meleagurile pe care am fost cu ea. Am vazut si eu gropile de pe linga liniile de tramvai... sunt groaznice. Ma gandesc cum o sa fie la primavara! "> Link to comment
VIPER Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 Cauciucurile le aveam din februarie... Mai aveau carne sa treaca si iarna... Link to comment
Recommended Posts