magellan Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 mi-a cazut unul ieri la munte si ador capacele acelea mari de pe kalos ,imi placea ca nu se vedea janta deloc pls help sau daca vinde cineva care si-a cumparat jante sunt interesat Link to comment
Abram Burel Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Mi-au mai ramas mie 2 dupa ce pe restul mi le-au luat golanii. Un capac e la dealer/service in jur de 1 milion (nu e nici o greseala, 1 capac = 1 milion). Modelul este cel de aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...ost&id=3666. Nu-mi mai aduc aminte cat de intacte sunt. Daca te intereseaza, da-mi un mesaj si vedem noi cum facem. Link to comment
ciprian_nichita Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 (edited) Salut. Ca sa nu mai deschid un nou toppic. Unde gasesc capacele de la jantele de aluminiu(capacele acelea care acopera gaura ptr. prezoane)?(le-au crapat baietii la service cand au inlocuit anvelopele). Multumesc. Edited June 8, 2009 by ciprian_nichita Link to comment
sergiuhusca Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Incercati pe www.rokor.ro La dealer acel capacel este in jur de 80 ron. Link to comment
zack Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 (edited) Picatura cand lipeste...nimik nu se mai dezlipeste. Edited June 9, 2009 by zack Link to comment
KalosOwner Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 M.ar interesa si pe mine doua capace de 14" de Kalos! Modelul ala mai simpatic! Link to comment
Dromichete Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Vezi la King Campione. Anul trecut mi-a disparut unul si pe comanda a venit in 2 saptamani la 65 lei. Link to comment
Recommended Posts