bishnitzarul Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Salutare am cautat si eu zilele trecute capacul care acopera gaura aceea din haion si nu l-am gasit...aveti idee pe unde se gaseste acel capac...eventual magazine sau service-uri ? Thx Link to comment
nonel Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 (edited) Eu am gasit si capac si cleme la magazinul Daewoo de la Virtutii. Se numeste finitie haion . Edited July 30, 2007 by nonel Link to comment
bishnitzarul Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 Eu am gasit si capac si cleme la magazinul Daewoo de la Virtutii.Se numeste finitie haion . Mersi mult am sa plec in acelui magazin Link to comment
steph Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Adica din fabrica masina nu are acel capac???? Link to comment
bishnitzarul Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 Adica din fabrica masina nu are acel capac???? Matizelul meu nu il are Link to comment
NFS Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 (edited) Nici al meu nu avea. Intr-adevar "finitie hayon" se cheama, si daca nu-ti da (sau nu gasesti) si bradutii de fixare la el, iti dau eu, ca mai am! Edited July 30, 2007 by NFS Link to comment
bishnitzarul Posted July 31, 2007 Author Share Posted July 31, 2007 Am gasit finitie hayon dar nu si clemele de fixare am cautat la toate magazinele pe care le stiam eu ...finitia o am de la magazinul de pe virtutii ..am fost ieri si am vb cu vanzatorul si astazi ma sunat sa ma duc sa o iau dar fara sistemul de prindere...unde se pot gasii acele cleme sau eventual sa fac comanda Link to comment
nonel Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 La NFS gasesti. Vezi postul nr. 6. Link to comment
bishnitzarul Posted July 31, 2007 Author Share Posted July 31, 2007 fftopic: pai nu este frumos sa abuzez de bunatatea omului ...oricum ma ajutat destul cu montarea ceasului ... mai caut eu pe la alte magazine .. am fost asa : apaca,virtutii,sebastian,marriot,dr taberei si la grand garage militari si nu am gasit suportii de prindere Daca Domnul Nfs le vinde le iau ... pe gratis nu accept. Va Multumesc!!! Link to comment
bishnitzarul Posted August 1, 2007 Author Share Posted August 1, 2007 Am fost in clemelor de prindere,a bradutilor...cum s-or chema. Am ajuns la gara de nord am intrebat si au spus ca nu au si nu au avut asa ceva ..sugestia vanzatorului ( da si u gaurele mici si leaga cu o sarmulita subtire ) Link to comment
tolin Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 ... leaga cu o sarmulita subtire ... Refugiul oricare-i solutii, colierul sovietic ! Link to comment
Recommended Posts