guru Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Simt un miros de gratar in nari? Link to comment
Alinutz Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 (edited) Cred ca era de la vecini, ca vad ca nu s-a anuntat nimeni ) Oricum, eu va salut de pe malul marii, joi fiind prima zi de cazare acolo "> Edited August 1, 2007 by Alinutz Link to comment
RaZoR-07 Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Ai grija sa nu te arzi! "> Si ia-o usor cu berea bruna, ca e rece si te umfli-n gat! > Daca vantul bate spre est cu 40-50 km/h, vineri seara vei simti ceva arome de mititei... Sa nu te intrebi de unde. Daca s-a cam dus canicula, ramanem pe Maracana. Guru, daca vrei gratar, schimba numele topicului in "Maracana afumata" ) Link to comment
RaZoR-07 Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Numele topicului nu s-a schimbat, dar nici Maracana nu s-a afumat. Sorry Alexino, am tot sperat ca ajung, dar nu s-a putut. Pe la 08:00 eram inca in Caracal... Revenim in forta saptamana viitoare, cand va "povestesc" ce-am facut la pescuit. Link to comment
Recommended Posts