Jump to content

Intalnire Dwc Ct 04.08.2007

Recommended Posts

Am fost aseara la intalnire unde, din cauza secetei prelungite, au mai fost prezenti doar Immortal, MCojo, DarkDogg si Axel.Vix. Cei care nu au vrenit au avut ce pierde pentru ca noi ne-am simtit minunat (cel putin eu, desi mi-au cam expirat glumele) pe parcursul celor trei ore de discutii chiar daca am fost bruiati de zgomote de ferrari-uri, OOOO-uri, SL-uri si alte masini de cheaburi.

Daca pe Mike (care mai nou vad ca e cel mai bun consilier in materie de masini si sofat de pe forum) il inteleg ca nu mai vine pe la intalniri pentru ca a trecut in alta clasa sociala (vila, masina cu display), ii asteptam pe ceilalti membrii sa ne onoreze cu prezenta la locul si ora stabilita. Poate in aceeasi nota optimista, cei doi muzicieni ai clubului ne vor delecta intr-o seara cu o opera celebra, de ce nu o simfonie adaptata pentru saxofon si bassflihorn (sper ca asa se zice). Ne-ar face mare placere.

Nu pot sa inchei inainte sa-i urez bunului meu prieten Immortal un sincer si calduros "La multi ani!" la implinirea unei frumoase varste (nu spui cat da puteti citi pe forum, oricum e asa de tanar ...).

O saptamana buna tuturor!

Edited by dreamlike
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

LA MULTI ANI :drinkers: tie Immortal, sanatate si virtute, toate cele bune si o gramada de bani(si fete pe masura) :veneratie: .

@dreamlike - Nu conteaza varsta, depinde cum traiesti viata.

:ontopic: A fost super intalnirea, eu m-am simtit super ok, chiar daca am fost un "club" restrans de data aceasta, oricum discutiile si parerile la diferitele subiecte au facut sa nu mai conteze numarul persoanelor. Prea tare :lavolan: Aston Martin-ul, nimic nu il intrece in topul preferintelor mele, cu toate ca altii ar putea spune contrariul. Sa speram ca la celelalte intalniri viitoare vom depasi acest numar micut de prezenti.

Numai bine si o saptamana deasupra asteptarilor!

sapt viitoare fac tot posibilu sa ajung, si parca instrumentu se numeste basfligorn(corectat de spirit :D ), si ar fi interesant sa dam un mini concert in crazy poate scoatem consumatie moca ^_^

EDIT: La multi ani immortale :D sa ne traiesti

Edited by Scoop

Salutare !!

@ Immortal- Moshule, o mie de ani sanatate si bucurie !!

In rest, sunt un neserios :redface: .

Trebuia sa vin si la ora 19.00, eu inca eram in ...Bulgaria,prea departe ca sa mai pot spera ca voi putea ajunge la timp.

Am sa incerc sa nu mai promit ca vin, pentru ca vad ca-mi pierd credibilitatea :redface: .

@ Dreamlike & Scoop- BASFLIGORN,bre !!!

Respect !!

Edited by free_spirit

Eu trebuie sa-mi prezint niste scuze :)

Din pacate treburile casnice(imi fac pergola la terasa :banana: ) dar si niste musafiri de peste hotare m-au tintuit pe langa casa pana pe la 23:30 cand am iesit sa scap de invitati, ducandu-i acasa :P

Sper ca data viitoare sa apar si eu(pergola n-am terminat-o...) si sa nu-mi mai iasa vorbe pe la colturi :grumpy:

@Immortal: La multi ani! Sa traiesti si sa ai parte de tot ce-ti doresti! In rest iti obtii tu singur! =D>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...