dreamlike Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Multumim de precizari ... deci nu am aflat nimic. Link to comment
MCojo Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Da nimic...dar stim sigur ca duminica avem ceva de sarbautorit... Link to comment
paul_marines Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 (edited) Da nimic...dar stim sigur ca duminica avem ceva de sarbautorit... Asa, asa va rog sa va antrenati bine pentru ceremonialul de intampinare . O precizare daca va apucati duminica de atunci pe la cca 22 00 (ora Romaniei) veti putea sarbautori decolarea. Aterizarea pe 13 undeva catre ora amiezii. Edited August 2, 2007 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Il sarbatorim pe nenea Veyron? Poate ne lasa sa facem poze cu el (cu omu' nu veyronu'). In alta ordine, te asteptam sa vii sanatos acasa domnu' Vanator! Link to comment
MCojo Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 (edited) ...Anunt in atentia amatorilor care doresc sa-si prezinte "darea de seama" ... ...sa va antrenati bine pentru ceremonialul de intampinare ... Deja cred ca sunt cam multe si nu cred ca putem face fata... Dar tu tovarasu' vanator te simti in stare sa faci raportul acelor luni petrecute pritre prietenele tale negrese de care te faci inconjurat in preamarita jungla?! Ce si cat vanat ai la activ, iata doar unele dintre intrebarile care pot fi puse pe fata pe forum... de celelalte ai grija ca vor veni direct si univoc face to face... Edited August 2, 2007 by MCojo Link to comment
paul_marines Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Deja cred ca sunt cam multe si nu cred ca putem face fata... Gata va predati primei incercari la care sunteti pusi? Rusineeee!!! Altii nu renunta nici cand trebuie sa blocheze toate diferentialele in 4x4 low. Link to comment
mike.omega Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 Ori mie mi-e un somn de nu mai pot! ori eu nu pricep ce ziceti voi acolo. Deci! Cand, cum, unde?! M Cojo astept explicatii Link to comment
Immortal Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Pft, atatea zeci de randuri si nimeni n'a inteles nimic. Deci, cand vine vanatoru'? Ce sarbatorim duminica? (eventual "ziua muncii?") Si, in cele din urma, cat mai insista dreamlikeu'? Noxe, fumuri, kalosi cazuti la datorie vs. matiji fumegand...WAAAAKE UP. Deci bem frappe, da? Link to comment
mike.omega Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 Matizurile fumega?! already?! sau mi-ati furat motoru si l-ati facut sa fumege Normal ca bem frappe! auzi la el! Link to comment
Scoop Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Eu o sa trebuiasca sa trag chiulu, azi am aflat ca trebuie sa plec la techirghiol cu fanfara de la clubu elevilor de la ora 17 la 22 sambata, pare rau pe sapt viitoare o/ Link to comment
dreamlike Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Dupa ce i-ai amenintat cu ursuletul toata saptamana, incerci sa te dai muzician? Link to comment
mike.omega Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 @Scoop: matale ce faci in fanfara aia?! Link to comment
MethodRO Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Daca scap devreme de la munca ajung si eu! Sper sa scap mai devreme! Link to comment
Scoop Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 (edited) Mike cant la saxofon (no joke) Edited August 3, 2007 by Scoop Link to comment
mike.omega Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 Pai si acum ne spui?! Cu saxofonul putem impresiona usor(ma gandesc eu) fetele de la Crazy )"> Link to comment
Scoop Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 ) unde iti fuge gandu mai mai Link to comment
Immortal Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 @mike, ai vazut tu saxofonisti sa se dea la fete "cool"? @Scoop: sa bagi una (da' groasa rau, da?!) si pentru noi, "vericule". 'ti'ar patratelu', ca ne'ai facut pofta... )"> Link to comment
mike.omega Posted August 4, 2007 Author Share Posted August 4, 2007 @Immo: mie mi-a soptit o pasarica cum ca fetele trag la astia de le au cu muzicile Link to comment
MCojo Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Am inteles, deci de aia vii tu cu citronelu' la intalnire cu geamurile deschise si cu muzica data la maxim... ) Link to comment
mike.omega Posted August 4, 2007 Author Share Posted August 4, 2007 Muzica simfonica! Sa fim intelesi! Link to comment
MCojo Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Inca un mister elucidat... de aia roiau in jurul tau numai fetilii cultii... Link to comment
free_spirit Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Salutare !!! @ Scoop - Daca ai nevoie, te invoiesc eu de la Nea Toma,ca-s preten cu el In rest, azi vin si eu,probabil pe fuga, dar vin. Respect !! Link to comment
VECTOR Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Mike cant la saxofon (no joke) Un trabuc iti mai trebuie si te-ai facut presedinte... Da sa nu-l umezesti ca isi pierde aroma . incerc si eu sa ajung, dar nu promit nimic pentr ca inca nu am clarificat programul pentru seara asta. Link to comment
Scoop Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 @free_spirit: ce mica-i lumea, da nu-i nevoie chiar vreau sa ma duc , cum zicea si mike agatz ceva ca fetile trag la astia cu muzica Link to comment
DarkDogg Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Eu vin, dar stau, ca m-am saturat sa tot fug pentru programul altora ("> si eu timp sa ma relaxez "canci". Bafta si ne vedem acolo, in numar mare, "hope so" "> Link to comment
Recommended Posts