Jump to content

Intalnirea Din Septembrie, DWCC LA MARE !

Recommended Posts

Sinopsis

Pentru ca toata vara am facut gratare, vremea e calda in continuare (si va fi), iar Varlaam a deschis cheful de baie, e cazul sa mai schimbam atmosfera. Ca atare, urmatoarea intalnire Daewoo & Chevrolet Club se va tine ... peste hotare! Mai exact, in Bulgaria.

Din considerente multiple: oferta all inclusive, preturi mai mici, apropiere de granita, hotel cu camere multe, oferta buna, am ales Albena - complex Laguna Superior, 3 stele.

Ca informatii, din propria experienta, pentru cine n-a mers inca in Bulgaria:

- preturile la mancare/suveniruri sunt similare cu cele din Romania, de multe ori mai ieftine

- hotelurile sunt curate, si isi respecta stelele pe care le au

- tot personalul (hoteluri, magazine, terase) este foarte amabil si prietenos

- posibilitati de distractie foarte multe (in hotel si in afara lui)

- drum scurt (din Bucuresti, cam 400 km si 5 ore de mers; de la granita se mai merge cam o ora pana in statiune, drumul este bun, nu am avut probleme rutiere niciodata)

- ideea de all-inclusive (asa cum este si aceasta oferta) inseamna ca in banii platiti pentru cazare intra si mancarea si bautura consumate in hotel, in regim de bufet suedez (mananci si bei cat poftesti, fara nici un cost suplimentar)

Cazare

Detaliile ofertei sunt urmatoarele:

LOCALIZARE: Complexul hotelier este alcatuit din hotelurile Laguna Garden si Laguna Mare, care se afla chiar la inceputul strazii comerciale din Albena, la 150 metri de plaja si doar la cativa metri de centrul balneologic "Medica", unde sunt oferite diferite programe de cosmetica si programe de tratament, precum si sala de fitness.

DESCRIEREA SERVICIILOR ALL INCLUSIVE IN SEZONUL 2007

1. Mic dejun bufet suedez: 7.30 - 10.00

2. Pranz inclusiv bauturi: 12.00 ? 14.00 (bufet suedez la restaurantul hotelului). Intre 11.00-15.00 se servesc gustari: Pizza, Hamburger, Hot Dog, si garnituri la Snak Bar si la Piscina.

3. Ceai, cafea, inghetata, fructe si prajituri: 10.00-16.00 la Piscina

4. Cina si buffet la restaurantul principal, in Snak bar, la Piscina, intre 18.00-21.00 si in restaurantul A la Carte intre 19.00-23.00 cu conditia a se face rezervare in ziua precedenta inainte de ora 11.00 la receptie.

5. Bauturile locale sunt GRATUITE la bar intre 11.00-23.00: vin, bere, bauturi racoritoare, rachiu bulgaresc, cognac, lichior.

6. O umbrela si 2 sezlonguri/camera la piscina, gratuit.

7. Sporturi:Badminton; Tenis de masa; Biliard pentru toti oaspetii peste 15 ani; Sah; Volei pe plaja; Mini fotbal; Surfing (numai daca clientii au licenta) ? data pe saptamana gratuit; Darts; O data pe saptamana o ora de tenis gratuit in Low si Mid Season. In sezonul de varf se plateste pe loc.

8. Animatie si spectacole;

9. Gradinita;

10. TV satelit in fiecare camera

OPTIONAL, servicii cu plata: Safe; Convorbirile telefonice; Toate bauturile din import; Partidele de tenis si scoala de tenis in High Season (intre 01.07.2004-31.08.2004); Parasailing; Inchiriere biciclete; Banana; Scoala de surfing; Inchiriere barcute cu pedale.

DOTARI CAMERA: Hotelul ofera 280 de paturi, dispuse in 145 de camere duble si camere single, precum si in apartamente. Apartamentele, ofera o camera cu doua paturi plus bucatarie, despartite intre ele printr-o usa. Aceste apartamente sunt potrivite pentru concedii de familii alcatuite din 4 persoane adulte si doi copii. Camerele au baie si toaleta, balcon, telefon, televizor cu program prin satelit, mini bar. Se ofera spre inchiriere frigidere si seif.

DOTARI UNITATE CAZARE: O cladire eleganta cu sapte etaje si forma arhitectonica in terasa, care dispune de un restaurant cu aer conditionat, cocteil bar, bar langa piscina, piscina acoperita, piscina pentru copii, sala de desene animate cu 280 locuri, magazine, cabinet pentru masaj. Langa hotel, se afla, un punct pentru inchiriat biciclete, ricksha si teren pentru mini golf. Pentru iubitorii de tenis, exista un teren de tenis la hotelul "Kaliopa" unde se poate practica tenis contra cost. Tot acolo se afla si o scoala de tenis pentru incepatori.

NU INTRA IN PRET: taxa de statiune: 6 eur/adult; 3 eur/copil, se achita la agentie.

Poze:

LagunaGarden.jpgLagunaGardenPool02.jpg

LagunaGardenPool03.jpgLagunaGardenRecept.jpg

LagunaGardenRest02.jpgLagunaMare_room.jpg

Costuri

Oferta primita este de 27 Euro / pers / noapte, cu o gratuitate la 10 persoane platitoare (al unsprezecelea merge gratuit). Asta inseamna 54 de euro/camera dubla/noapte (aproximativ 170 RON), bani in care intra cazare, mancare si bautura pentru ambii locatari. La astea se adauga taxa de statiune (6 EUR), benzina (variabil, in functie de unde vine fiecare), si taxa de drum la bulgari (5 EUR). Asadar, pentru 3 nopti, costurile pentru un cuplu sunt ~175 EUR (fara benzina), deci cam 560 RON pe intregul sejur, in care intra cazarea, mancarea si bautura. Ideal, ar fi sa va cuplati cu cineva la camera, ca sa nu platiti o camera intreaga in caz ca stati singuri; daca totusi doriti sa stati singuri in camera, exista un cost suplimentar.

Perioada propusa pentru intalnire este de vineri 21 septembrie, pana luni 24 septembrie (adica 3 nopti). Ideea principala ar fi sa plecam vineri dimineata, desi probabil se va pleca direct de joi seara, dupa intalnirea saptamanala, si sa ne intoarcem luni, ca sa evitam aglomeratia de duminica. Desigur, cine doreste, poate sa isi prelungeasca sejurul in orice directie vrea (vine mai devreme, pleaca mai tarziu).

Vom renunta la gratare, ca n-avem unde le face ... dar vom avea acces liber pe plaja, in fiecare seara, unde sunt sezlongurile ramase de peste zi, si putem sa mergem cu bauturica linistiti dupa noi :)

Avansul trebuie dat pana pe la intalnirea de joi 8 august, si consta in 30% din valoare (deci in jur de 50 EUR de cuplu, sau 25 EUR de persoana). Restul de bani trebuie dati pana pe 10 septembrie. Dand avansul, va rezervati camera sigura (totul se desfasoara prin agentie de turism). De la agentie ni s-a comunicat ca inca exista cerere, deci daca doriti sa mergeti ... grabiti-va :)

Lista

Mentionati si in ce camera doriti, si copiati lista cu precizarile pentru nr de nopti si tipul de camera.

1. Ileana, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

2. VAXXi & CrisR, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

Sa ne vedem cu bine la piscina si plaja :mrgreen:

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

3. MCojo & Law, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

4. Wolfman + staff, 3 nopti (V/S/D), 2 camere duble.

Exista un cost suplimentar, dar nu-l stiu. Incerc sa-l aflu, si postez. S-ar putea sa mearga si un apartament, cred. Aflu pret si pentru ala.

Si un single e la acealsi pret pe loc? Ca sa stiu ce fac cu ABuricu :)

N-ai decat sa ii iei si pretina in Bulgaria si sa iei 2 camere :D

Cu avansul nu am stabilit inca. Nitica rabdare. Nu stiu inca daca avansul e in euro sau lei.

Edited by ileana

3. MCojo & Law, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

4. Wolfman + staff, 3 nopti (V/S/D), 2 camere duble.

5. Elprypas 3 nopti (V/S/D), Momentan singur.

LE: in cazul in care ne inscriem pt o singura persoana si intretimp mai avem nevoie de inca un loc dar am platit avansul pt o singura pers cum se procedeaza.

Edited by elprypas

Daca rezervi camera dubla, nu e nici o problema, se va caza cu tine. Daca rezervi camera single, va tine de noroc, daca vor mai fi sau nu locuri de cazare in hotel. De aceea te rugam sa specifici de care camera vrei.

Eu cred ca ma voi caza in Constanta (moka :mrgreen: ) si va voi vizita in fiecare zi. :) Nu am cum sa depun avansul in timp util, maine plec pentru o saptamana la Sfantu Gheorghe, in Delta, nu cred ca ma mai intorc cu vreun ban.

In fine, mai este pana atunci.

Nu sunt de acord, stabiliseram Balchik. Dar am mai stat cateva zile sa adun ofertele.

De ce te-ai sucit acum?! In Balchik e camera in jur de 27-30 euro, si e mai fain ca Albena. Albena e o Mamaia, atat - nu tu port, nu altele.

Chiar am vrut sa vin cu voi, dar in conditiile acestea voi spune pas.

Maine mai am de primit cateva oferte si voi alege.

Albena e aproape de plaja, Balchik e pe deal. Cum urcam noi dimineata, obositi, dealula ala? :D

Not right! Asta de unde mai e?

Plaja e faina tare in Balchik si ofertele la care m-am gandit presupun hotelul la 20m de plaja.

Si da, e mult mai fain, are un aer mediteranean, nu e o Mamaia ca Albena. Eu am fost acolo, stiu ce spun. De ce sunteti caposi?

Si din nou da, Albena e boring, e statiune pentru familisti si pensionari.

Ce are in plus Balchik? Peisajele mult mai faine si preturile la jumatate, la tot ce inseamna mancare si bautura.

Si obiective de vizitat - castelul Reginei Maria, gradina botanica, portul (toate vaporasele si yahturile acelea chiar merita vazute).

Pentru conformitate

http://www.balcic.net

http://www.balchikholidays.com/en/index.html

Uitati-va la poze; asa ceva nu exista in Albena.

Ok, acum ofertele primite. Se pare ca sunt mai rare ofertele all inclusive pentru Balchick dar mi se pare ok, pentru ca mancarea si bautura sunt la jumatate de pret cat in Albena, iar all inclusive-ul te leaga de hotel - nu mai iesi nicaieri ca pierzi masa, trebuie sa fii la ore fixe, etc. Pe langa asta am vazut ce inseamna bufet suedez in Bulgaria - cam lipsa de imaginatie, se repeta mancarurile. Dar da, poate iti convine ca poti sa mananci pana nu te mai poti misca.

Oricum, am cerut si all inclusive si astept sa vad ce primesc. Pana acum m-as orienta la urmatoarea oferta:

H. ICEBERG 3* - mic dejun

12 eur/pers/noapte

Localizare: in central statiunii, la 20m de plaja

Hotelul: restaurant, bar, piscine exterioara, fitness, sauna, masaj, teren de tenis

Camerele: TV, telefon, dus/WC, mini bar,

Inclus: cazare in camera dubla cu mic dejun

Suplimente: taxa de statiune: 6 €/adult/sejur si 3 €/copil/sejur

Reduceri: 1 copil in dbl. cu 2 adulti are reducere: 0-2 ani: 100% doar la cazare; 2-11.99 ani 100%

Al 3-lea adult in DBL are reducere: 20%

Ar mai fi in exact aceleasi preturi si conditii si hotelul Elit, tot de 3 stele, tot 12 €/loc/noapte.

Situat langa Gradina Botanica, la 200 m de plaja.

Capacitate cazare : 54 camere duble.

Facilitati : restaurant, bar, loc de joaca pentru copii, biliard, sala de conferinte, parcare.

Camerele dispun de : telefon, internet, TV satelit, aer conditionat, minibar, baie cu cada, balcon.

Voi pune si poze, dar vreau o reevaluare a discutiei (eventual un poll).

Ambele statiuni au avantaje si dezavantaje. Cand ne-am interesat de oferte, am intrebat si de Albena si de Balchik. Despre Balchik ni s-a spus ca sunt rare ofertele cu all-inclusiv, hotelurile sunt mai mici (probabilitatea de a gasi libere 7-15 camere ).

Daca ai mai fost in regim all-inclusiv, stii bine ca mesele nu sunt doar la ore fixe, in parcursul unei zile vei gasi la ORICE ora ceva de mancare, plus bautura free.

Am mai punctat si pentru piscine, mai ales cea interioara, daca vremea nu tine cu noi.

Iulia, la ofertele gasite de tine, ar fi bine sa aflam daca in perioada stabilita gasim un nr mai mare de camere libere.

P.S.: Albena este doar la cativa km de Balchik, nu se pune problema sa nu vizitam tot ce este interesant.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...