ovidiuc Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Scuzati-ma,daca sa manaci all-inclusive de 3 stele,timp de 3 zile, e boring , ma scuzati,insemna ca eu sunt popa catolic.Iar ca sa o asemeni cu o cantina,insemna ca varlamul e fundul pesterii. Link to comment
iulia Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Vezi, de-asta am vrut si eu sa merg, si totul era ok la Varlaam. Aveam oricum in program o iesire in Bulgaria, si preferam sa o fac cu acest grup. Link to comment
elprypas Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Durerea mea ... Ce atata tamabalau hotarativa o data ca m-ati deviat de cap!!!!! Refuz sa mai fac vreun comentariu de acum inainte! Link to comment
CrisR Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Pai d-aia se vorbeste pe aici de "inconstanta"!!!! All-inclusivul ( adjudecat de majoritatea) a devenit booooring, piscina e in baie fiecaruia, si inca 7 bisericute pe langa castelul Reginei Maria. Link to comment
Tommy Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 As veni si sa ma imbat vreo 3 zile si eu ) Astept oferte de "concubinaj" ) Link to comment
iulia Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Poate ar trebui sa recapitulam ca deja s-a uitat - se hotarase clar Balchik. Iar all inclusive-ul era o optiune fara bataie de cap, nu neaparat mai buna. Asa s-a si zis "sa nu avem bataie de cap, luam all inclusive". Dar se pare ca la Balchik nu se practica, si atunci schimbam locatia doar pentru asta?! Link to comment
ovidiuc Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Iulia,sincer acum,daca grupul e ok,locatia trece pe planul 2.Atata timp cat nu te ploua si poti sa faci un dus in camera,nu vad care e problema.Ca nu stam pe banci de lemn?Ce pana noastra mergem si noi odata sa fim domni.Ca sa merg pe comparatia ta,poate Costinestiul are mai mult farmec dar Mamaia e trendy.Si cred ca putem sta un wee fara grija cine face gratarul si am uitat sa cumparam carbuni. Link to comment
zalmoxis Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Mai, de ce puii mei va haraiti atata...Mare lucru sa mergeti unii la A si altii la B...Io cred ca as baga un B nu de alta dar pentru Castelul Reginei Maria...Am inteles ca s-ar putea chiar sta acolo in castelul cu pricina...Cica e hotel de 2 stele!...Una peste alta ..Balcic pamant romanesc nu-i asa!!!?? Link to comment
Abram Burel Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Eu zic ca ni s-a cam urcat la cap! E drept ca te cam exciti dupa ce stai 3 ore intr-un rau de munte si bei bere (nu zic ce mai faci printre... picaturi ), dar cateodata ce e prea mult strica. Intalnirile de pana acum (chiar daca n-am participat la multe din ele, le-am urmarit) s-au stabilit, hai sa zicem, mai din timp si mai democratic. In ultima vreme insa, nu mai avem somn si pace de cand sosim de la una si pana plecam in cealalta. Nu zic ca e neaparat rau, dar se dovedeste ca ne creeaza o stare de "nervozitate" inutila. Eu unul stiu Balcicul din romane (nu ma intrebati care, ca le cam incurc, fireste) si mi s-a parut tentanta ideea de a merge acolo. Pe de alta parte, nici hotelul propus de VAXXi&Co nu-mi displace. Chestia cu AI e discutabila (e vorba de Artificial Intelligence, nu-i asa?), dar din perspectiva unuia care poate sa stea si nemancat, dar poate si sa bage in el pana crapa, ar fi o experienta Din pacate, e cam strans timpul (tot pe la Varlaam am mai pus de o Gretzie mica de pe 04.09). Tin totusi aproape, poate cine stie... Link to comment
ileana Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Avansul se va strange in lei, cate 100 ptr ficare persoana, asteptam provincia cu depuneri in contul bine stiut, pana cel mai tarziu joia viitoare, 9 august. Avans Albena ileana 100 lei VAXXi+crisR 200 lei ovidiuc+Rc 200 lei Link to comment
CrisR Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Poate ar trebui sa recapitulam ca deja s-a uitat - se hotarase clar Balchik. Ma scuzi, dar aminteste-ti mai bine discutia . Nu s-a hotarat CLAR Balchik. Recapitulez: Bulgaria, Balchik sau Albena, in functie de cea mai buna oferta care sa aibe: all-inclusiv, piscina, conditii bune de cazare, aprope de plaja. Indiferent de locatia aleasa, sigur cealalta statiune va fi vizitata. ( si celelalte, de ce nu? ). Oferta postata aici pt Albena este printr-o agentie de turism serioasa, incercata pe propria piele. si intruneste cel mai bine conditiile puse de noi. Dar..intre statiuni nu-s decat cativa km, asa ca sigur vom vizita si castelul, si Gradina Botanica, si bucata de padure care se termina direct in mare din marginea Albenei ( de care multi nu stiu ), poate si Nisipurile de Aur, Varna, etc. Important e sa ne simtim bine cu totii ( ca de obicei), sa stam impreuna ( la masa sau la taclale). p.s: daca era numai dupa mine, alegeam Sunny Beach "> Link to comment
iulia Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 (edited) Gata, mi-am gasit ceva timp si am cautat poze cu cele 2 hoteluri propuse (cele cu 12 €/noapte/loc, deci 24 € camera, mic dejun inclus). Macar asa stiu despre ce vorbim. Ambele au 3 stele, sunt doar cateva diferente la dotari (am scris mai sus). Hotel Iceberg Hotel Elit Edited August 1, 2007 by iulia Link to comment
zalmoxis Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Deci va fi o lista cu Balcic si una cu Albena ca n am inteles ..Mie mi place hotelul ala "clasic" asa usor comunistoid...M as cam baga pe o lista la Balcic la scorurile alea de cazare..24 EUR e mai ieftin ca la Varlaam cred nu!?!?!.... Link to comment
Tommy Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Bre, eu vreau unde sunt bulgaroaice disponibile ) Si gratis, se intelege Link to comment
elprypas Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Da da da ... de aceeasi parare cu tommy Link to comment
iulia Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Ofertele tot curg pe mailul meu - incepand de luni am contactat toate agentiile pe care le stiam si care mi-au fost recomandate Iar acum am primit o oferta cel putin naucitoare - nu e pentru Balchik, e pentru Albena, dar la 4* si cu 20.5 €/zi, all inclusive. Deci se poate chiar si mai ieftin daca tot e sa fie Albena. Mai jos e raspunsul lor, iar oferta e atasata. Eu tot tin la Balchik, dar oferta asta e chiar neasteptat de buna. Stimata doamna, Referitor la cererea dumneavoastra, cu placere va transmit atasat oferta agentiei noastre in Albena. Mentionez ca in Balchik nu exista hoteluri care sa ofere servicii de all inclusive, iar tarifele pentru cazare cu mic dejun sunt mult mai mari decat oferta transmisa cu all inclusive. Asteptam raspunsul dumneavoastra. Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati. Calde salutari, Daniela Tolescu Tourism Manager Oferta_grup_METRO.doc Link to comment
Ami Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Bre, ma zapacirati de tot!!! Nu de alta dar pe asta chiar n-as vrea s-o ratez, ca pica in plin concediu... Eu la Albena am fost de Pasti, asa ca Balcic ar fi fost o idee, mai ales ca acolo s-a nascut tatal meu, pe vremea aceea Cadrilaterul fiind romanesc..., dar pe de alta parte nu dau gasca pe locatie, mai ales ca nu e asa departe si se poate vizita...Deci, pana la urma...! Link to comment
VAXXi Posted August 1, 2007 Author Share Posted August 1, 2007 Bine zis Ami, gasca face locul, nu invers. Atata timp cat e marea aproape, mergem oriunde, mai ales ca cele 2 statiuni sunt oricum la o aruncatura de bat, si 9 km intre ele nici nu se simt. Deci ramane oferta cea mai ieftina, 4 stele la Albena! Asteptam detaliile, ultima zi in care putem da avansul, moneda (RON/EUR), si suma finala. 1. Ileana, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 2. VAXXi & CrisR, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 3. MCojo & Law, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 4. Wolfman + staff, 3 nopti (V/S/D), 2 camere duble. 5. Elprypas 3 nopti (V/S/D), Momentan singur. 6. OvidiuC & Rc,3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla(sper sa gasim bona pt 4 zile) 7. Satori, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla. Link to comment
elprypas Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 (edited) Iha ... in sfarsit liniste Multumesc lui Doamne Doamne ca ati reusit intr-un final sa va hotarati si sa nu va mai haraiti, Iar oferta as fi un mare dobitoc sa o pierd! Deci zic DA incontestabil 1. Ileana, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 2. VAXXi & CrisR, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 3. MCojo & Law, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 4. Wolfman + staff, 3 nopti (V/S/D), 2 camere duble. 5. Elprypas 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla. 6. OvidiuC & Rc,3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla(sper sa gasim bona pt 4 zile) 7. Satori, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla. Edited August 1, 2007 by elprypas Link to comment
tolin Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 S-a facut liniste pe dracu, unde te crezi ? Eu zic sa faceti poll, optiunea Balcic (asta-i denumirea localitatii) s-ar putea sa aduca mai multi participanti. Nu toti doresc sa-si retraiasca tineretea, ca Zeul, prin aceleasi hoteluri cu aspect comunistoid (sper ca am redat exact ideea). Link to comment
Wolfman Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Nu cred ca are rost sa stam la Balchik de vreme ce la Albena exista o oferta mai favorabila (ar trebui sa cerem detalii exacte despre ce inseamna AI la ultima oferta, cea de 4* din Albena, sa nu avem surprize), fiind atat de apropiate statiunile, dimineata avem tot timpul sa vizitam Balchikul si ce-o mai fi prin zona... Nici pe mine nu ma entuziasmeaza tare ideea de AI (prea multa mancare si beutura la un loc, de-ti piere pofta ), insa daca e mai convenabil ca pret, de ce nu? Eu chiar sper sa stam cu totii la un loc, si-asa s-a micsorat numarul de participanti la intalnirile nationale... Noi oricum ne vom simti bine fiind impreuna asa ca putin conteaza locatia, cei care au chef (si eu ma numar printre ei) de vizitat, au tot timpul la dispozitie. Link to comment
Abram Burel Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Bai, chestia asta cu pretul minim n-am inteles-o niciodata! Intotdeauna va exista un pret mai mic (dupa cum va exista cu siguranta si unul mai mare). Daca reduceti totul la pret, atunci am ajunj deja in... capitalism. Chestia asta cu vizitatul e, dupa cum am apucat sa va cunossc mai bine (vorba lupului), asa... optionala. De fapt nu este vorba de vizitat aici ci de... atmosfera. De acxord ca atmosfera o facem noi, dar ambientul conteaza. Daca e sa luam doar ultimele 2 intalniri (pe astea le stiu pe propria piele ), Costinesti e un fel de Albena, iar Varlaam un fel de Balcic. Nu din perspectiva pensiunilor, ci doar a ambientului in general. Stilul "clubului" e clar: nopti grele, urmate de zile restauratoare. In conditiile astea, cum spuneam, vizitatul e optional, asa ca ambientul ori este, ori nu mai este. Nu ma contrazic... mie imi place si piscina si Balcicul (probabil ala din carti, ca ce-o fi de fapt, nu stiu). Spun doar ca ambientul ar putea face o mare diferenta (BTW, ati sesizat vreuna intre Costinesti si Varlaam?) Link to comment
ileana Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 (edited) Pai ce faci mai Iulia? Nu mai vrei mortis in Balchik????? Ce cauti cu oferte ptr familisti si bosorogi de Albena?! Nu era de fapt vorba de locatie, nu?! Eu merg oriunde cu grupul, dar mi-ar pare rau ca din cauza orgoliului tau (care a creeat atatea discutii cand puteam sa facem planuri), intalnirea sa nu se mai tina. Daca vrei sa organizezi, fii mai activa, intereseaza-te de rezervari, de cat trebuie sa dam avans, in ce mondea, pana cand, si alte amanunte de care abia astept sa te lovesti. Eu strang avansul in continuare, acum suntem pe mana ta. Edited August 1, 2007 by ileana Link to comment
iulia Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Ileana, din pacate vad ca orgoliul cel mai mare e aici, si ma dezamagesti total. Probabil n-ai inteles nici acum ca am cautat cea mai buna oferta, si stiam dinainte ca preturile cele mai mici sunt la Balcic. Asta combinat cu atmosfera si privelistile fac Balcicul prima mea optiune, de-asta am tinut si atat de mult la ea. Si am ramas cu impresia clara (confirmata si de ce a scris mai multa lume) ca mergem la Balcic. Am vorbit cu Oana atunci sa caute si ea oferte, in timp ce si eu faceam acelasi lucru. Nu mi-a placut insa ca s-a luat o hotarare fara sa se dezbata si fara sa se ceara si parerea celorlalti, si s-a ales o prima oferta fara sa se intrebe de crede lumea si fara sa se lase loc de oferta mai buna. Eu am cerut luni-marti peste tot oferte pentru Balcic, dar seara am primit-o pe asta in exchange, cu motivatia ca este chiar mai ieftina (si chiar este, comparativ cu tot ce am citit si am primit zilele acestea). De-asta ar fi absurd sa insist pe Balcic, desi pentru mine tot prima optiune ramane. Poate ar fi totusi util un poll, si la Balcic e oferta buna, dar fara all inclusive (ceea ce pentru mine nu ar fi o tragedie). Si poate asa alegem mai repede. Oferta am primit-o aseara si n-a mai fost timp de discutii; astept ora 10 si sun sa stabilesc exact conditiile. Dar intre timp cred ca ar fi util acel poll. Intre timp, calmeaza-te si tu te rog si nu mai agita spiritele; suntem aici sa alegem cea mai buna oferta. Ataca ideea, nu persoana. Link to comment
ovidiuc Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 (edited) Din experientele de la multe intalniri la care am participat si poate chiar am incercat sa ma implic: -varianta care sa satisfaca pe toata lumea nu exista; -daca se face un poll discutiile mai continua 2 luni si nu se stabiliste nimic pentru ca si cei care nu merg au grija sa agite spiritele doar ca sa se bage in seama sau ca sa faca posturi; Acum stricat la intalnirea din septembrie: -s-a stabilit ca mergem in Bulgaria;eu nu am auzit nimic ca e strict A sau B; -CrisR a postat o oferta ok dpdv al raportului calitate/pret;ne vaitam de parca am merge in desert cu buda in tufis nu la un hotel de 3*; -nu cred ca daca cineva vine cu o oferta mai buna cineva sa ii puna bete in roate,ba chiar suntem incantati; -in principiu eu sunt pt allinclusiv si imi motivez asta prin faptul ca nu stam 2 ani sa ne plictisim de acelasi restaurant,nu sunt chiar ore fixe la masa iar la partea cu vizitatul se poate merge oriunde(chiar cu riscul de a sari peste o masa pe care am platit-o). Atat zic eu.Cand intre A si B sunt doar 9 km mi se pare o problemuta infima ca locuim acolo sau acolo. Edited August 2, 2007 by ovidiuc Link to comment
Recommended Posts