Jump to content

Intalnirea Din Septembrie, DWCC LA MARE !

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cata a zis bine, daca vor fi si participanti care vor veni in ultimul moment ar fi nemaipomenit sa mai gaseasca un locsor pe undeva prin hotel :) whatever the cost

... sau pe la cineva prin vreo camera :D

Pentru cei ce se vor hotari in ultimul moment, se poate rezolva ceva? Indiferent cat costa.

Se rezolva, dar probabil nu langa grup. E bine si ultimul moment asta sa fie cat mai repede :)

Intreb luni.

N.B. Aseara la 17 intrasera deja banii de la Wolfman si MCojo. Pana acum avem avem 12 locuri platite si 6 cu promisiune ferma. Inca 2 pls :) .

1. Ileana, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

2. VAXXi & CrisR, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

3. MCojo & Law, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

4. Wolfman + staff, 3 nopti (V/S/D), 2 camere duble.

5. Elprypas 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla.

6. OvidiuC & Rc,3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

7. claz, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

8. andreib +3 (V/S/D), 2 camere duble

9. Iulia + 1 (V/S/D), 1 camera dubla

10. Xenna & Maria, (V/S/D), 1 camera dubla

Edited by ileana

Noutati de ultima ora:

- daca se strang mai multe persoane decat 20, pretul total se recalculeaza, ajungand sa fie mai mic pe persoana (nu se aplica pt 1-2 in plus, dar pentru peste 5 se poate pune problema)

- cei care vor sa stea singuri in camera nu e nevoie sa plateasca 2 locuri; vor plati un loc + un supliment (nu stiu exact cat). Deocamdata la avans se vor lua in considerare 2 locuri, urmand ca la plata transei finale sa se stabileasca exact cine ce vrea

- cei care se hotarasc pe final vor beneficia totusi de acelasi pret, dar numai in limita locurilor ramase libere in complex.

Astazi achit prima factura de avans si va tin la curent.

5. Elprypas 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla.

11. Sebian + iuzar, (V/S/D), 1 camera dubla

Ieri s-a platit avansul, in valoare de 1.196 RON (59.8 RON pe persoana, foarte aproape de estimamarea initiala de 60 RON pe persoana).

Cursul a fost mai mic de 3.2 (3.1768 RON/€), dar nu luasem in considerare comisionul agentiei de 2% care nu aparuse in oferta (dar care am inteles ca apare intotdeauna in momentul platii).

Costul defalcat (asa cum apare in calculatia pe care mi-au dat-o impreuna cu factura):

20.5*3*30%*3.1768 = 58.61 RON

58.61 + 2% comision = 59.8 RON

Mai ramane de plata asa (pe loc in camera dubla):

20.5*3*70% = 43.05 €

Taxa statiune + asistenta turistica/persoana = 5.5 + 1.5 = 7 €

Total ramas: 50.05 €

Acum ramane de vazut cat va fi cursul euro din ziua cand platim restul de bani, la care se adauga iar 2% comisionul agentiei.

Ar mai fi problema asigurarii de sanatate, la iesirea din tara. Aceasta se poate face de catre fiecare separat, la orice agentie. Nu stiu daca e facultativa (daca ti-o cer la intrare in tara, parca nu imi amintesc sa mi-o fi cerut cineva), dar eu nu m-as risca sa plec fara ea.

Am intrebat la agentie si costul ei este de 21 RON; pentru grupurile mai mari de 10 persoane insa fac 10% reducere, deci ar ajunge la 19 RON.

Daca vreti sa o fac eu pentru toata lumea, va trebui sa imi dati datele personale (nume, prenume, CNP, carte identitate) si sa fac o lista cu cateva zile inainte, pentru ca tine ceva timp sa completeze toate datele pentru minim 20 de persoane . Insa mi-a spus ca poate fiecare sa trimita un e-mail la ei cu mentiunea "grup Bulgaria" (suntem singurul grup al agentiei in acea perioada) si le vor scrie ei pe toate pe rand.

Astazi dimineata am primit confirmarea rezervarii. Cerusem special locuri in cel de 4 si cu "sea view" (fortasem putin) dar se pare ca Laguna Garden este in intregime rezervat, cu tot cu sali de sedinta, pentru un "corporate meeting". S-ar putea sa ramana locuri neocupate, dar asta va trebui sa vedem atunci, la fata locului. Deocamdata s-a confirmat rezervarea camerelor in cel de 3* jumatate. Mi-a trimis si descrierea hotelului.

Mai jos este raspunsul pe care l-am primit de dimineata:

Buna ziua,

Cu placere va confirm rezervarea celor 20 locuri /sejur Bulgaria – Albena/Complex Lagunas /21-24.09.2007.

Mentionez ca in cadrul Complexului Laguna, pe perioada solicitata Laguna Garden nu este disponibil.

In ceea ce priveste solicitarea pentru camere cu “see view” , datorita faptului ca acest complex nu are locatie pe plaja - ci este la 100 m distanta de plaja- putinele camere care au vedere catre mare( etajele superioare), nu pot fi garantate in momentul rezervarii – alocarea se face la fata locului.

Atasat gasiti o prezentare a Hotelului Laguna Mare.

Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

LAGUNA_MARE_3stele_.doc

• 2 weeks later...

Daca vorbiti de asigurarare, sa nu va puna mama ciorilor sa apelati la casa de sanatate sa va dea un nenorocit de card, sunt carnati aia, ca va cer buletinul e una, dar sa vezi ca nu iti da cardul pentru ca nu s-a contribuit in urma cu enspe ani vreo 3-4 luni. Si, dupa ce intr-un final primiti nenorocitul ala de card, vedeti ca scrie pe el ca e valabil doar 6 luni, ca sa te duci incontinuu pe la ei sa faci cerere de altul.

Apelati la o firma de asigurari, pentru un week-end nu va costa mai mult de 15-20 de lei.

Edited by laurentziu83
Cred ca ar trebui sa incepem sa ne gandim si la restul de bani care trebuie sa-i dam.

De asemenea, cum facem asigurarea medicala, grup sau fiecare individual?!

Aici ai dreptate mai este aproximativ o luna si ar cam fi cazut sa adunam banii pentru diferenta, iar cu asigurarea cum hotaraste fiecare, mie imi este indiferent si cred ca decat sa ma fataii eu sa imi fac asigurare mai bine o face iulia odata cu restul care mai vor :D

In sfarsit nu mai sunt codas :P De asta data pot sa zic ca am fost primul la datul banilor :)

Cam ce acte ar trebui in afara de asigurare medicala si buletin, in cazul celor cu masina sau fara ...

Inca o data, asigurarea nu este colectiva, este individuala. Ideea era ca pot sa fac pentru toti care vor si nu au chef sa se agite atunci cand imi fac si eu, la agentia asta.

Cum am zis, e 21 RON dar daca fac cel putin 10 scade la 19 RON. 2 RON insa e o diferenta neglijabila, ideea e de deranj.

Nu ma intereseaza daca e sau nu obligatorie, eu mi-am facut mereu cand am iesit din tara sau mi-a facut firma. N-are nicio legatura cu casele de asigurari.

Ca idee, incepeti sa strangeti banii. Eu nu voi fi in tara la inceputul lui septembrie; vin aproape de 10 septembrie si nu voi avea cand sa bat la cap pe fiecare :) .

5. Elprypas + Ioana :P 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla.

11. Sebian + iuzar, (V/S/D), 1 camera dubla

O aparut o mica problema, este posibil ca sa nu am masina pentru bulgaria asa dar sunt nevoit sa apalez la ajutorul vostru. Are cineva 2 locuri libere de la Bucuresti pentru Albena?

3. Wolfman + staff, 3 nopti (V/S/D), 2 camere duble.

4. Elprypas + Ioana 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla.

5. OvidiuC & Rc,3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

6. claz, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

7. andreib +3 (V/S/D), 2 camere duble

8. Iulia + 1 (V/S/D), 1 camera dubla

9. Xenna & Maria, (V/S/D), 1 camera dubla

10. Sebian + iuzar, (V/S/D), 1 camera dubla

11. cpop + staff, 3 nopti, 5 camere duble

TOTAL: 15 camere

Cine vrea asigurare, rog sa-mi trimita pe privat numele + prenumele complet si CNP-ul.

din pacate :(

3. Wolfman + staff, 3 nopti (V/S/D), 2 camere duble.

4. Elprypas + Ioana 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla.

5. OvidiuC & Rc,3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

6. claz, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

7. andreib +3 (V/S/D), 2 camere duble

8. Iulia + 1 (V/S/D), 1 camera dubla

9. Xenna & Maria, (V/S/D), 1 camera dubla

10. cpop + staff, 3 nopti, 5 camere duble

si anunt, bun de warn :D vand 110 leva ramasi dintr-o plimbare mai veche, la un curs excelent ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...