sebian Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Sa mai treceti si voi, din cand in cand, prin fata camerelor, sa va vedem si noi Link to comment
CrisR Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 webcam albena de pe siteul oficial http://albena.bg/index.php?p=webcam wow, ce plina e plaja, sa ne grabim sa mai prindem locuri la umbra! Link to comment
laurentziu83 Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 (edited) Eu plec la 8 maine dimineata, la 10:30-11 cred ca sunt in Constanta, la 12 cred ca plec spre Bulgari. Sa nu uit sa-mi iau slipul cu blana. Edited September 20, 2007 by laurentziu83 Link to comment
NFS Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 (edited) Am ajuns acasa cu bine. Din pacate de data asta am fost LIFO. Dar a fost bine. Ne-am plimbat popourile regale (king size adica) la Nesebar unde am tras de doua narghilele, iar unii din noi si de doua dansatoare datatoare din buric, am vazut si "castelul" reginei Maria (castel pe naiba )"> ), iar la ora la care postez cei ramasi sunt inca pe metereze! M-am intors prin Russe (Albena-Varna-Shumen-Russe-Buc), drum (doar 300 si ceva km) f bun, cu exceptia portiunii dintre Varna si Shumen, care e cam denivelata, mai o gropita, deh, oameni suntem. Extrem de liber (poate din cauza ca era duminica dupa-masa) si un singur echipaj de politie ocupat cu admiratul peisajului (oricum fusesem flashuit cu multa vreme inainte). * Pentru profani: LIFO - Last In First Out Edited September 23, 2007 by NFS Link to comment
laurentziu83 Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Si eu tot de o jumatate de ora am ajuns acasa, dupa 1000 de km bagati we asta. Frumos oricum, impresii maine. Link to comment
VAXXi Posted September 23, 2007 Author Share Posted September 23, 2007 la ora la care postez cei ramasi sunt inca pe metereze! Cei ramasi pe metereze ... Maine dimineata vom merge si noi la "birouuu" ... Unde vom trudi din greu ... In amintirea weekendului care-a trecuuut ... Pupici de la Albena! P.S. de marti forumul are o noua echipa de moderare, vezi poza. Link to comment
laurentziu83 Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Vaxxi, par cam minore don'soarele... Stiu sa faca treaba buna? Link to comment
Ami Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 @ileana..pe cine striveai tu de zor in poza aceea? Link to comment
Wolfman Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 (edited) Ajunsi acasa OK, salutari celor de la care n-am reusit sa-mi iau ramas bun la 11.20 cand am plecat spre casa... Asteptam cu nerabdare urmatoarea intalnire de la Baile Felix. Edited September 24, 2007 by Wolfman Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Salutari de la cei care nu au iesit din camere pana la 11.20 cand ai plecat tu. Link to comment
laurentziu83 Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Iar ati beut bre pana dimineata? Link to comment
iulia Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Am ajuns pe la 8 fara incidente. Consum record pentru atata drum: spre 6%. De unde pica mitul cu dieselul; de fapt acum m-am luminat si eu in sfarsit: un diesel condus sportiv tinde binisor spre consumul unui benzinar. Link to comment
ileana Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Am ajuns si eu cu bine acasa. Super intalnirea, amanunte ca de obicei incepand de maine. Link to comment
laurentziu83 Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 (edited) Am ajuns pe la 8 fara incidente. Consum record pentru atata drum: spre 6%. De unde pica mitul cu dieselul; de fapt acum m-am luminat si eu in sfarsit: un diesel condus sportiv tinde binisor spre consumul unui benzinar. Nu mi s-a parut un condus prea sportiv, mergeai destul de incet cand te-am depasit la dus. Edited September 24, 2007 by laurentziu83 Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Eu am avut un consum de invidiat. (pana la intrarea in tara, mai ales ca a fost A2-ul :-" ) Link to comment
iulia Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Nu mi s-a parut un condus prea sportiv, mergeai destul de incet cand te-am depasit la dus. Pai in Bulgaria, ce ai fi vrut? Eu zic invers - tu aveai de gand sa-ti depasesti recordurile personale de viteza, si pe teritoriu strain ) Link to comment
laurentziu83 Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Deja in Bg conduc mai sportiv decat in Ro, dupa ce am facut drumul de 4 ori we asta deja il stiu la perfectie. Link to comment
iulia Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Ar mai fi de adaugat ca l-ai facut noaptea intr-o ora jumate...:-" Link to comment
laurentziu83 Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 (edited) Hai sa nu mai tin publicul in suspans. Za beach of Albena Unu' N3bun ! Reuniune de clasa Winner !!!!! Kaliakra Balcik O incercare Cascada din gradinile Reginei Maria Si mi s-au terminat bateriile, grijania mamii lui de acumulator. Edited September 24, 2007 by laurentziu83 Link to comment
steph Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Uite unde era micu shumi ) Link to comment
tolin Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Marea Neagra e albastra, la balgari. Link to comment
VAXXi Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 Si nisipul, al naibii, n-are tigari ! Dar asta e alta poveste. Impresii si poze maine Link to comment
elprypas Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 (edited) Am ajuns si eu acasa la ora 01:15 dupa ceva preipetii si ceva nervi trantiti de pamant ca doar no abea ce ma simteam execelent si eram fericit ca am facut`o si intalnirea asta care o fost super. In fine. Pe general cat si un detaliu tocmai sa incheiat o alta intalnire exceptionala. Imi pare rau ca nu am mai avut ocazia sa imi iau ramans bun de la cei prezenti Pe bune ma laule alta poza mai cu ochii rosii nu ai gasit? Edited September 24, 2007 by elprypas Link to comment
iulia Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Mai pun si eu niste poze. Strada "comerciala" din Albena Aici ne faceam siesta Plaja din Albena, putin mai insorita decat la Lau Fata parasita din fata hotelului nostru (n-am reusit sa inteleg ce reprezenta de fapt) Ce albastra e marea la Balcic... Un "pescarus" ametit Castelul Reginei Maria Ei, si cu asta ne-am dat la intoarcere in tara Link to comment
sebian Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 V-ati intors pe la Ostrov? Link to comment
Recommended Posts