iulia Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 1. Ileana, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 2. VAXXi & CrisR, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 3. Wolfman + staff, 3 nopti (V/S/D), 2 camere duble. 4. Elprypas + Ioana 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla. 5. OvidiuC & Rc,3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 6. claz, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 7. andreib +3 (V/S/D), 2 camere duble 8. Iulia + 1 (V/S/D), 1 camera dubla 9. Xenna & Maria, (V/S/D), 1 camera dubla 10. cpop + staff, 3 nopti, 5 camere duble 11. Zmeu + 1 (V/S/D), 1 camera dubla Rectificare: 17 camere, numai ca andreib nu a confirmat. As vrea ca pana marti, maxim miercuri sa fie stransi toti banii ca sa nu raman sa platesc in ultima zi. Nu ma faceti sa va bat la cap, va rog . Link to comment
elprypas Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Sa inteleg ca se plateste in leva la bulgari Cam cat inseamna o leva? Link to comment
uskt2005 Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 (edited) Daca schimbi lei in leva iesi prost, daca schimbi euro in leva si apoi faci calcule iesi cu 1 leva = aprox 1,68 lei L.E. Asta depinde foarte mult si de unde iei euro si unde schimbi euro in leva Edited August 30, 2007 by uskt2005 Link to comment
laurentziu83 Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 (edited) Luni aveau la vanzare in Varna la 1.94-1.95 leva pentru un euroi. Cand plecati din tara, schimbati lei in euroi, cat considerati de cuviinta, aveti grija sa aveti si cateva hartii de 5 euroi, pe care le puneti la pastrare, una oricum o veti da la vama, pentru rovigneta. Cand ajungeti la bulgari, la schimb valutar schimbati euroii pe leva, cand vor vedea ca nu stiti limba va vor arata cum calculeaza pe un calculator si va arata cati leva trebuie sa va dea. Nu va cere nimeni buletinul pe la exchange-uri. Ca sa va fie mai usor la cumparaturi, pentru cei care au telefoane cu curs valutar (la Nokia de exemplu), isi pot actualiza cursul valutar lei-leva pe telefon si, la cumparaturi, introduceti suma de la raft, selectati convert, si va iese echivalentul in lei. Ex: Luam ca baza de calcul cursul lei/euro: 3.25 lei/euro si cursul leva/euro: 1.95 leva/euro. Si impart 3.25 la 1.95. Rezulta 1.66 lei pentru o leva. Apoi, in meniul telefonului, intrati la calculator-optiuni-curs valutar-valuta straina in moneda locala si scrieti acolo cursul pentru o leva, adica 1.66 lei. Confirmati si iesiti din meniu. Apoi, cand vedeti un pret in leva, tastati respectivul pret, selectati convert din sageti si la "in locala" va va afisa pretul in lei. Edited August 30, 2007 by laurentziu83 Link to comment
sebian Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Daca schimbi lei in leva iesi prost, daca schimbi euro in leva si apoi faci calcule iesi cu 1 leva = aprox 1,68 leiL.E. Asta depinde foarte mult si de unde iei euro si unde schimbi euro in leva La mine e curs bun la leva Link to comment
elprypas Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Cat Sebiene? Face tranzactia in we? Astept pm Link to comment
laurentziu83 Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Sa inteleg ca vii la Bucuresti pentru 20 de lei castig? )"> Link to comment
elprypas Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 (edited) Nu trebuie sa ajung la Bucuresti curand II iau cand plec la Bulgari si asa trec pe la Bucuresti daca nu se iveste o ocazie mai apropiata Edited August 30, 2007 by elprypas Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 1. Ileana, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 2. VAXXi & CrisR, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 3. Wolfman + staff, 3 nopti (V/S/D), 2 camere duble. 4. Elprypas + Ioana 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla. 5. OvidiuC & Rc,3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 6. claz, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 7. andreib +3 (V/S/D), 2 camere duble 8. Iulia + 1 (V/S/D), 1 camera dubla 9. Xenna & Maria, (V/S/D), 1 camera dubla 10. cpop + staff, 3 nopti, 5 camere duble 11. Zmeu + 1 (V/S/D), 1 camera dubla Rectificare: 17 camere, numai ca andreib nu a confirmat. As vrea ca pana marti, maxim miercuri sa fie stransi toti banii ca sa nu raman sa platesc in ultima zi. Nu ma faceti sa va bat la cap, va rog . Vreau sa se precizeze ca eu am fost trecut cu forta pe lista. PS: Eu schimb 1,60 leva. Cine da mai mult? Link to comment
iulia Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 (edited) Asa, si? Ai patit ceva daca te-am fortat? Tu ai vrut sa vii, eu doar te-am trecut. Mai ramane de plata asa (pe loc in camera dubla):20.5*3*70% = 43.05 â? Taxa statiune + asistenta turistica/persoana = 5.5 + 1.5 = 7 â? Total ramas: 50.05 â? Acum ramane de vazut cat va fi cursul euro din ziua cand platim restul de bani, la care se adauga iar 2% comisionul agentiei. Ma citez singura, ca pe clasici Pentru cei din lista care au dat avansul: in functie de cursul euro la data respectiva (atentie, euro e in crestere), restul de bani ar fi undeva intre 165-170 RON de persoana, cu tot cu comision. Deci propun 170 sa fie acoperitor, dupa care voi mai restitui probabil niste ronisori dupa caz Pentru cei care nu au dat avansul: cost total estimat pe persoana: 230 RON. Bineinteles cifrele se inmultesc cu 2 pentru costul pe camera. Am rugamintea ca banii sa ajunga la mine pana cel tarziu joi, 6 septembrie pentru a plati vineri. Cine vrea sa-mi trimita banii in cont, sa-mi trimitaPM ca sa-i dau datele contului. Pentru cei din Bucuresti, tranzactia se va face cel tarziu la intalnirea de joi seara. Edited August 31, 2007 by Wolfman septembrie :) Link to comment
iulia Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 E confirmat, miercuri 5 septembrie e ultima zi pentru confirmari/retrageri/schimbari de persoane si de nume. Miercuri dupa amiaza voi trimite lista finala la agentie. Dupa aceasta data se percep penalitati. Link to comment
xenna Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Si daca vreau sa-mi pastrez numele? )"> Link to comment
iulia Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 (edited) Daca vrei sa te mariti pana atunci, facem o exceptie. Doar sa anunti din timp . Camere confirmate pana acum: 1. Ileana, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 2. VAXXi & CrisR, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 3. Wolfman + staff, 3 nopti (V/S/D), 2 camere duble 4. Elprypas + ? 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla 5. Iulia + 1 (V/S/D), 1 camera dubla 6. Xenna & Maria, (V/S/D), 1 camera dubla 7. cpop + staff, 3 nopti, 5 camere duble 8. Zmeu + 1 (V/S/D), 1 camera dubla Total: 13 camere Maine dimineata cel tarziu am nevoie de la toata lumea de lista cu persoanele care participa (cu numele exact, acolo unde nu s-a dat deja) si cine vrea si asigurare. Edited September 4, 2007 by iulia Link to comment
iulia Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Mai copii, da' mai scrie altcineva decat mine pe-aici? Ma faceti sa postez consecutiv si nu-i frumos. Raspunsul de azi: In urma ultimelor date primite de la dumneavoastra, va informez confirmarea urmatoarelor servicii: ALBENA Complex Laguna 21-24.09.2007 ( 3 nopti) 25 adulti + 1 copil DBL x 12 SGL x 1 All inclusive Atasat va transmit calculatia pentru noua componenta a intregului grup. Restul camerelor au fost anulate, urmand ca in situatia in care vor mai exista si alte persoane doritoare, in functie de disponibilitate sa efectuam si alte rezervari – numai dupa achitarea integrala si anticipat a serviciilor ( datorita perioadei scurte ramase pana la data de intrare). Calculatie_de_pret___grup_25___1.doc Link to comment
laurentziu83 Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Eu vin, dar fara cazare, de asta nu am mai scris. Link to comment
elprypas Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 (edited) Mama da s`o micsorat lista de persoane ... Dar nu pot sa deschid calculatia... ma ajuta cineva cu o indicatie cu ce se deschide chestia asta Edited September 6, 2007 by elprypas Link to comment
zalmoxis Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Incearcă şi tu cu "OPEN".... Link to comment
elprypas Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Am incercat toate variantele posibile .. din pacate nu am gasit nimic care sa imid eschida un fisier.php Link to comment
VAXXi Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 Dai click, iti apare "save", salvezi, deschizi. Link to comment
Mircea Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 (edited) Ce php bre? E doc toata ziua. Descarca-l si tu ca toata lumea si deschide-l cu un word... Edited September 6, 2007 by Mircea Link to comment
elprypas Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 So rezolvat! multumesc. Link to comment
elprypas Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 (edited) In urma unor intamplari neprevazute si neplacute am ramas fara mijloc de transport catre locatia intalniri. Apelez la buna vointa voastra pentru a 2 locuri catre bulgaria contra cost bine inteles. Problema este cat se poate de serioasa. Va multumesc anticipat pentru intelegere si ajutor Edited September 7, 2007 by elprypas Link to comment
Recommended Posts