Jump to content

Intalnirea Din Septembrie, DWCC LA MARE !

Recommended Posts

1. Ileana, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

2. VAXXi & CrisR, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

3. Wolfman + staff, 3 nopti (V/S/D), 2 camere duble.

4. Elprypas + Ioana 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla.

5. OvidiuC & Rc,3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

6. claz, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

7. andreib +3 (V/S/D), 2 camere duble

8. Iulia + 1 (V/S/D), 1 camera dubla

9. Xenna & Maria, (V/S/D), 1 camera dubla

10. cpop + staff, 3 nopti, 5 camere duble

11. Zmeu + 1 (V/S/D), 1 camera dubla

Rectificare: 17 camere, numai ca andreib nu a confirmat.

As vrea ca pana marti, maxim miercuri sa fie stransi toti banii ca sa nu raman sa platesc in ultima zi. Nu ma faceti sa va bat la cap, va rog :) .

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Daca schimbi lei in leva iesi prost, daca schimbi euro in leva si apoi faci calcule iesi cu 1 leva = aprox 1,68 lei

L.E. Asta depinde foarte mult si de unde iei euro si unde schimbi euro in leva

Edited by uskt2005

Luni aveau la vanzare in Varna la 1.94-1.95 leva pentru un euroi.

Cand plecati din tara, schimbati lei in euroi, cat considerati de cuviinta, aveti grija sa aveti si cateva hartii de 5 euroi, pe care le puneti la pastrare, una oricum o veti da la vama, pentru rovigneta.

Cand ajungeti la bulgari, la schimb valutar schimbati euroii pe leva, cand vor vedea ca nu stiti limba va vor arata cum calculeaza pe un calculator si va arata cati leva trebuie sa va dea. Nu va cere nimeni buletinul pe la exchange-uri.

Ca sa va fie mai usor la cumparaturi, pentru cei care au telefoane cu curs valutar (la Nokia de exemplu), isi pot actualiza cursul valutar lei-leva pe telefon si, la cumparaturi, introduceti suma de la raft, selectati convert, si va iese echivalentul in lei.

Ex:

Luam ca baza de calcul cursul lei/euro: 3.25 lei/euro si cursul leva/euro: 1.95 leva/euro. Si impart 3.25 la 1.95. Rezulta 1.66 lei pentru o leva. Apoi, in meniul telefonului, intrati la calculator-optiuni-curs valutar-valuta straina in moneda locala si scrieti acolo cursul pentru o leva, adica 1.66 lei. Confirmati si iesiti din meniu.

Apoi, cand vedeti un pret in leva, tastati respectivul pret, selectati convert din sageti si la "in locala" va va afisa pretul in lei.

Edited by laurentziu83
Daca schimbi lei in leva iesi prost, daca schimbi euro in leva si apoi faci calcule iesi cu 1 leva = aprox 1,68 lei

L.E. Asta depinde foarte mult si de unde iei euro si unde schimbi euro in leva

La mine e curs bun la leva :D

3. Wolfman + staff, 3 nopti (V/S/D), 2 camere duble.

4. Elprypas + Ioana 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla.

5. OvidiuC & Rc,3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

6. claz, 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

7. andreib +3 (V/S/D), 2 camere duble

8. Iulia + 1 (V/S/D), 1 camera dubla

9. Xenna & Maria, (V/S/D), 1 camera dubla

10. cpop + staff, 3 nopti, 5 camere duble

11. Zmeu + 1 (V/S/D), 1 camera dubla

Rectificare: 17 camere, numai ca andreib nu a confirmat.

As vrea ca pana marti, maxim miercuri sa fie stransi toti banii ca sa nu raman sa platesc in ultima zi. Nu ma faceti sa va bat la cap, va rog :) .

Vreau sa se precizeze ca eu am fost trecut cu forta pe lista.

PS: Eu schimb 1,60 leva. Cine da mai mult?

Asa, si? Ai patit ceva daca te-am fortat? :D

Tu ai vrut sa vii, eu doar te-am trecut.

Mai ramane de plata asa (pe loc in camera dubla):

20.5*3*70% = 43.05 â?

Taxa statiune + asistenta turistica/persoana = 5.5 + 1.5 = 7 â?

Total ramas: 50.05 â?

Acum ramane de vazut cat va fi cursul euro din ziua cand platim restul de bani, la care se adauga iar 2% comisionul agentiei.

Ma citez singura, ca pe clasici :D

Pentru cei din lista care au dat avansul: in functie de cursul euro la data respectiva (atentie, euro e in crestere), restul de bani ar fi undeva intre 165-170 RON de persoana, cu tot cu comision. Deci propun 170 sa fie acoperitor, dupa care voi mai restitui probabil niste ronisori dupa caz :)

Pentru cei care nu au dat avansul: cost total estimat pe persoana: 230 RON.

Bineinteles cifrele se inmultesc cu 2 pentru costul pe camera.

Am rugamintea ca banii sa ajunga la mine pana cel tarziu joi, 6 septembrie pentru a plati vineri.

Cine vrea sa-mi trimita banii in cont, sa-mi trimitaPM ca sa-i dau datele contului.

Pentru cei din Bucuresti, tranzactia se va face cel tarziu la intalnirea de joi seara.

Edited by Wolfman
septembrie :)

E confirmat, miercuri 5 septembrie e ultima zi pentru confirmari/retrageri/schimbari de persoane si de nume.

Miercuri dupa amiaza voi trimite lista finala la agentie. Dupa aceasta data se percep penalitati.

Daca vrei sa te mariti pana atunci, facem o exceptie. Doar sa anunti din timp :P .

Camere confirmate pana acum:

3. Wolfman + staff, 3 nopti (V/S/D), 2 camere duble

4. Elprypas + ? 3 nopti (V/S/D), 1 camera dubla

5. Iulia + 1 (V/S/D), 1 camera dubla

6. Xenna & Maria, (V/S/D), 1 camera dubla

7. cpop + staff, 3 nopti, 5 camere duble

8. Zmeu + 1 (V/S/D), 1 camera dubla

Total: 13 camere

Maine dimineata cel tarziu am nevoie de la toata lumea de lista cu persoanele care participa (cu numele exact, acolo unde nu s-a dat deja) si cine vrea si asigurare.

Edited by iulia

Mai copii, da' mai scrie altcineva decat mine pe-aici? :D

Ma faceti sa postez consecutiv si nu-i frumos.

Raspunsul de azi:

In urma ultimelor date primite de la dumneavoastra, va informez confirmarea urmatoarelor servicii:

ALBENA

Complex Laguna

21-24.09.2007 ( 3 nopti)

25 adulti + 1 copil

DBL x 12

SGL x 1

All inclusive

Atasat va transmit calculatia pentru noua componenta a intregului grup.

Restul camerelor au fost anulate, urmand ca in situatia in care vor mai exista si alte persoane doritoare, in functie de disponibilitate sa efectuam si alte rezervari – numai dupa achitarea integrala si anticipat a serviciilor ( datorita perioadei scurte ramase pana la data de intrare).

Calculatie_de_pret___grup_25___1.doc

In urma unor intamplari neprevazute si neplacute am ramas fara mijloc de transport catre locatia intalniri.

Apelez la buna vointa voastra pentru a 2 locuri catre bulgaria contra cost bine inteles. Problema este cat se poate de serioasa.

Va multumesc anticipat pentru intelegere si ajutor

Edited by elprypas
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...