iulia Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Daca e dupa ora 8 (dimineata) atunci ce zic eu ramane valabil. Altfel eu nu ma trezesc, sunt in vacanta Bine Mike-ule, contez pe tine sa te trezesti . Si daca n-o faci de buna voie, te sun eu pana se rezolva . Link to comment
mike.omega Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Mda, mai ales ca numarul meu de telefon e bun de schimb mai nou Link to comment
iulia Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Acum ce te plangi? Nu te-ai oferit?! Link to comment
mike.omega Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 M-am oferit, nu ma plang deloc! Voi doar sa spuneti cand si punem de-o poza de grup Link to comment
Scoop Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Vin si eu vin si eu Mike keep me up to date Link to comment
VAXXi Posted September 18, 2007 Author Share Posted September 18, 2007 Dragilor, gasca #1 pleaca imediat dupa intalnirea de joi seara, la drum de noapte ! Asa ca dam desteptarea in Constanta, ce daca e vineri si vacanta > Link to comment
elprypas Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 gasca 1 insemnand cine? si eu vreu sa ma bag in ea oricum vin de joi in buciuresti sa vdm dacca prind loc in coloana Link to comment
mike.omega Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 (edited) @Vaxxi: la ce ora?! Ca daca voi plecati la 2 din Buc pana la 6 puteti trece si granita... LE: eu deja am de stat la niste cozi pe de la ora 8-9 Edited September 19, 2007 by mike.omega Link to comment
laurentziu83 Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Mike-ule, da ma poti intampina pe mine, ca eu plec la 8 din Galati si pe la pranz sunt in Constanta, sa-mi las o parte din bagaje si sa-mi resetez gepeleul. Link to comment
iulia Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Dragilor, gasca #1 pleaca imediat dupa intalnirea de joi seara, la drum de noapte ! Asa ca dam desteptarea in Constanta, ce daca e vineri si vacanta > Egoistule, eu vorbeam de mine, nu? ). Gasca nr 1. e formata din 2 masini ce vor sa apara in Albena inainte de a canta cocosul si sa stea in nocturna apoi . In alta ordine de idei, Mike, credeam ca vrei sa citesti in weekend din cartea lui Obi. De-asta intrebam. In a treia ordine de idei, nu mai am cele 2 locuri ocupate in masina; grupul s-a reorganizat. Si in a 4-a ordine de idei, am facut cele 9 asigurari pentru cei care au cerut. Link to comment
ileana Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Gasca nr. 1 vrea sa evite aglomaratia de vineri de pe sosele si din vama. Sper sa nu asteptam in nocturna de vineri, sosirea gastii nr. 2 Link to comment
iulia Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Gasca nr. 1, dati un nr de fax pls pentru voucher Link to comment
mike.omega Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 @Iulia: incerci sa ma mituesti?! ) Eu astept varianta finala a cartii si o voi procura cu tot cu autograful maestrului Obi, prin pile, cunostinte si relatii )"> Link to comment
ileana Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Gasca nr. 1, dati un nr de fax pls pentru voucher 0242 526070 Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Cine stie cum e cu plata direct cu cardul la bulgari? Comisioane, rate de schimb? Link to comment
VAXXi Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Io am scos acolo de pe card, direct leva, la un curs mai bun decat la casele de schimb. De platit direct, nu. Link to comment
laurentziu83 Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Cu ce fel de card? Banuiesc ca nu dintr-astea gen Maestro. Link to comment
_romulus_ Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 De la Targu Mures, tuturor celor care plecati la intalnirea din Bulgaria, va doresc sa va distrati bine ( ), sa aveti parte de timp frumos si sa nu va strice nimeni si nimic buna dispozitie. "> Link to comment
cpop Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 (edited) Pentru Maestro: comisioanele de plata / retragere numerar cu cardul depind de banca emitenta. Mergeti pe site-ul bancii si consultati lista de comisioane. Pentru Visa/Mastercard in general plata la comerciant este fara comision. Reragerile de numerar se taxeaza cu 0.5-2% minim 2-3 euro. Si aici ar fi indicat sa consultati lista de pe site-ul bancii care v-a emis cardul. Noi vom pleca din Pitesti vineri dimineata pe la 8, asa ca vom fi ultimii ajunsi la destinatie. Edited September 20, 2007 by cpop Link to comment
Senna Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 (edited) Sa va dau o prognoza, sa nu va dau... Albena e la 10km mai jos de Balcik, in drumul spre Varna. Prognoza e proasta, insa voi mergeti pt atmosfera si nu pt plaja propriu-zisa Va doresc distractie placuta! Edited September 20, 2007 by Senna Link to comment
laurentziu83 Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Daca mergeam pentru vreme, mai bine ramaneam acasa, ca la fel e. Link to comment
iulia Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Gata, v-am trimis voucherul. Daca ceva nu e ok, dati de stire. @Iulia: incerci sa ma mituesti?! ) Eu astept varianta finala a cartii si o voi procura cu tot cu autograful maestrului Obi, prin pile, cunostinte si relatii )"> Mike-ule, toti cei care am fost in parcare avem autografe, si fara pile Iar de mituit, de ce as incerca? N-am niciun castig din asta . Link to comment
mike.omega Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Oare?! Sa aveti drum bun, distractie maxima si sper ca va merg stergatoarele Link to comment
Wolfman Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Stai linistit ca o sa fie soare daca mergem noi acolo. Link to comment
dreaQ Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Acum e destul de urat dar sigur se face frumos asa e prognoza. Eebcam albena de pe siteul oficial http://albena.bg/index.php?p=webcam Link to comment
Recommended Posts