Scoop Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 O intrebare am si eu warn-u asta din mai cand am inceput sa redevin activ pe forum si din niste ameteli am luat 60%, care-i procedura se va reduce in timp sau ramane asa pana cand imi iau ban? Link to comment
Lucian M Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?act=boardrules Fa matale singur zoom... Link to comment
Scoop Posted July 31, 2007 Author Share Posted July 31, 2007 eu zic ca au trecut 60 de zile Link to comment
tolin Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 "6.6 Când un utilizator ce a fost anterior avertizat cu 20%, petrece o perioadă de minim 60 de zile de la abatere fără să mai incalce regulamentul, warn-ul se va retrage. Pentru avertizări mai mari, perioadele se dublează pentru fiecare 20% în plus (60 de zile pentru 20%, 120 zile pentru 40%, 240 de zile pentru 60%, 480 de zile pentru 80%). Warn-ul poate fi retras si de catre moderatorul care l-a acordat, daca acesta constata ca userul a incetat sa mai incalce regulamentul si inainte de expirarea termenelor de mai sus." Link to comment
BGeo Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Eu am warn 20% de pe : "May 11 2007"... Link to comment
tolin Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Il notifici prin PM pe cel care a dat avertismentul. Tot el trebuie sa-l ridice. Link to comment
BGeo Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Chestia asta nu poate fi automatizata ? Ma gandesc ca un moderator poate da 50 de warn-uri, sa zicem, si nu prea mi se pare normal sa primeasca 50 de PM-uri, sa vada daca sunt justificate, sa faca niste calcule sa vada cate zile au trecut, ce abateri au fost, etc. Link to comment
tolin Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Pentru asta scrie-le celor care au facut mediul sub care functioneaza acest forum. Altfel, moderatorul darnic sa nu munceasca si el, plangem de grija lor acum, vai, la ce calvar i-am supus ? Link to comment
Scoop Posted August 1, 2007 Author Share Posted August 1, 2007 Pe mine nu prea ma deranjeaza da eram curios Link to comment
tolin Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Curiozitatea poate fi satisfacuta si citind Regulamentul, doar, prin topicul acesta nu s-a adus ceva nou. Link to comment
c_french84 Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 (edited) In cazul asta trebuie sa mi se ridice si mie warnul-daca moderatorii respecta regulamentul si nu a fost scris doar pt... Eu am primit warn de la ovi sau vaxxi...nu mai imi amintesc bine pt ca a trecut mult timp(1an). Edited August 1, 2007 by c_french84 Link to comment
tolin Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Daca apesi pe cifrele procentuale, ai acces la jurnalul warn-urilor. Vezi cine figureaza acolo, la ce date si incepi sa le dai cate un mesaj, in ordinea inversa. Incepe cu ovi_jer. Link to comment
Lucian M Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Eu am primit warn de la ovi sau vaxxi... De la vaxxi?! In seamna ca ai zbarcit-o rau de tot daca ti-a dat warn. Ovi- da- el te arde scurt si eficient (stiu din experienta). La VAXXi inseamna ca ai recidivat... Link to comment
c_french84 Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Eram virgin pe forumul asta(inceputuri) si din prea mult entuziasm si graba foloseam limbaj IRC ! Link to comment
claz Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 In cazul asta trebuie sa mi se ridice si mie warnul-daca moderatorii respecta regulamentul si nu a fost scris doar pt...(...) Eu as putea sa-ti ridic warn-ul. La 60%. Dar tocmai pentru ca exista un , da-mi un motiv pentru asta Link to comment
Recommended Posts