Jump to content

Cat Tine Warn-u

Scoop

Recommended Posts

O intrebare am si eu warn-u asta din mai cand am inceput sa redevin activ pe forum si din niste ameteli am luat 60%, care-i procedura se va reduce in timp sau ramane asa pana cand imi iau ban?

"6.6 Când un utilizator ce a fost anterior avertizat cu 20%, petrece o perioadă de minim 60 de zile de la abatere fără să mai incalce regulamentul, warn-ul se va retrage. Pentru avertizări mai mari, perioadele se dublează pentru fiecare 20% în plus (60 de zile pentru 20%, 120 zile pentru 40%, 240 de zile pentru 60%, 480 de zile pentru 80%). Warn-ul poate fi retras si de catre moderatorul care l-a acordat, daca acesta constata ca userul a incetat sa mai incalce regulamentul si inainte de expirarea termenelor de mai sus."

Chestia asta nu poate fi automatizata ? Ma gandesc ca un moderator poate da 50 de warn-uri, sa zicem, si nu prea mi se pare normal sa primeasca 50 de PM-uri, sa vada daca sunt justificate, sa faca niste calcule sa vada cate zile au trecut, ce abateri au fost, etc.

Pentru asta scrie-le celor care au facut mediul sub care functioneaza acest forum. Altfel, moderatorul darnic sa nu munceasca si el, plangem de grija lor acum, vai, la ce calvar i-am supus ?

In cazul asta trebuie sa mi se ridice si mie warnul-daca moderatorii respecta regulamentul si nu a fost scris doar pt...

Eu am primit warn de la ovi sau vaxxi...nu mai imi amintesc bine pt ca a trecut mult timp(1an).

Edited by c_french84

Daca apesi pe cifrele procentuale, ai acces la jurnalul warn-urilor. Vezi cine figureaza acolo, la ce date si incepi sa le dai cate un mesaj, in ordinea inversa. Incepe cu ovi_jer.

Eu am primit warn de la ovi sau vaxxi...

De la vaxxi?! In seamna ca ai zbarcit-o rau de tot daca ti-a dat warn. Ovi- da- el te arde scurt si eficient (stiu din experienta). La VAXXi inseamna ca ai recidivat... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...