marius064 Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 pe mine nu ma ajuta nimeni? Link to comment
ToPser Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Bimmer ,aia este alarma Scorpion intr-adevar se gaseste si prin Metro ,este o alarma buna are si inchidere centralizata incorporata ! Link to comment
nu_stiu_nimic Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Te duci matale frumusel in str. Campia Libertatii nr. 42 si intrebi de Darius. Te rezolva fara nici cea mai mica urma de indoiala. Link to comment
Bimm3r Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Problema mea la alarma e urmatoarea: daca o incui din telecomanda merge, daa o descui la scurt timp, sa zicem 5 minute - merge descuiata, dar daca o las cateva ore cand vreau sa o descui doar se aude zgomotul ala (bip bip) care indica faptul ca s-a deconectat alarma dar nu mai salta sigurantele de la usi si trebuie sa o descui cu cheia si nu merge inchiderea atunci, adica se descuie doar la sofer. Link to comment
dflorescu Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 @ Bimmer: Probabil Scorpionul tau nu e bine montat pe deschidere: ai 2 posibilitati, ori din alarma comanzi modulul de inchidere centralizata al masinii (dar trebuie modificata instalatia pe masina a.i. ala sa comande si usa soferului, si probabil vei pierde deschiderea centralizata cand o descui cu cheia), ori alarma comanda doar actuatorul din usa soferului iar acesta mai departe prin modulul de pe masina deschide celelalte usi. S-ar mai putea sa fie uzat actuatorul de pe usa soferului, incearca sa observi daca primeste impuls de la alarma, daca incearca sa se miste acolo cat-de-cat, poate e doar o problema mecanica. Data viitoare armeaz-o silentios (apasand ambele butoane simultan), eventual lasi geamul deschis la sofer, astepti cele 5 minute sau cat crezi tu si apoi o dezarmezi normal (butonul cu LED). Cand o dezarmezi, tii si degetul pe tamburusul din usa, sa vezi daca simti o zvacnire acolo, o incercare de a o deschide sau e moarta complet. Link to comment
_escu Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Salut cu respect toti forumistii. Este primul meu post, stiu ca ar fi fost mai elegant sa incep cu prezentarea masinii mele (de fapt, mai mult a sotiei decat a mea), dar voi incepe cu ceva care ma scoate din minti. Am cumparat masina de cateva zile (Matiz SE din 2004) si azi am descoperit ca una din telecomenzile de la alarma nu functioneaza. Am crezut ca de vina e bateria, desi ledul se aprinde la fel ca la cealalta telecomanda... am schimbat bateria si nimic... Problema e ca avem nevoie de ambele chei/telecomenzi pentru ca eu il duc pe pustiul nostru dimineata la gradinita si las masina acolo, sotia scapa prima de la servici si ia piticul si masina... Pana cand voi rezolva cu telecomanda stricata va trebui sa anulez alarma, cred. Ca bonus, adio si inchidere centralizata. Poate sa ma ajute cineva spunandu-mi daca recunoaste ce fel de alarma este vazand telecomanda? Fostul proprietar (si unicul) nu-si mai aminteste de unde a luat-o, unde a montat-o, nici vorba de prospect etc. Inculpata arata asa: Link to comment
Mengelaus Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 (edited) Buna ziua.In sfarsit am reusit si eu sa mi-au un Matic(verde inchis metalizat ) si am la el o alarma Hugesun-I.Problema e ca fosta proprietara nu mai are nici o hartie la ea.Oare are cineva instructiunile de folosire de la alarma asta, sa vad si eu ce poate?Multumesc in avans LE:Tare mi-ar fi de folos ca azi a inceput sa sune aiurea cand eu apasam pe butonul de avarii de pe telecomanda(se uita lumea ca la urs la mine). O seara buna. Edited October 3, 2007 by Mengelaus Link to comment
Mengelaus Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Nu am putut sa dau edit la postul de mai sus. Oare chiar nu are nimeni alarma de asta? Nu am gasit nimic pe net despre ea, si as vrea sa stiu detalii tehnice despre ea. Multumesc mult. Link to comment
claz Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Are, sau n-are nimeni alarma asta... e asa de greu sa dai un search pe net? http://www.horngchu.ttnet.net/ttnet/gotopr...33353638353.htm http://www.hugetech.ttnet.net/ Link to comment
Mengelaus Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Merci.mi-ai fost de ajutor, dar totusi trebuie sa fii asa de acid?Am spus ca am cautat pe net si nu am gasit, probabil google-u meu e mai primitiv .Nu reusisem ieri sa gasesc site-ul. Anyway danke my lord Link to comment
nu_stiu_nimic Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 (edited) "Multumesc lui Madkat pentru ajutorul practic pe care l-a acordat in solutionarea problemei. Multumiri speciale domnului Abram Burel. Ramin vesnic indatorat, domnule. Rog un moderator sa inchida topicul. Multumesc." Cred ca mesajul userului "mecanicul_martian" a fost destul de clar. Pentru unii. Altii... inca mai studiaza. Edited December 7, 2007 by nu_stiu_nimic Link to comment
Mircea Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Neah, doar ignoram mesajele clonelor. Si-i mai si suspendam Iar cei ce scriu off topic, pentru orgolii personale ''nereperate'' vorba lui Nenea Iancu, ''ii servim coane, ii servim'' vorba altui mare clasic, Nea Toma... Link to comment
nu_stiu_nimic Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 (edited) E foarte bine ca li se taie macaroana celor care gresesc. Dar daca se intimpla sa faca si o fapta buna, Mircea, mi se pare firesc sa li se mai stearga din warn dupa o anumita perioada. Daca exista tepari pe forum, ei bine, iarasi mi se pare firesc sa fie descoperiti. Nu de alta, dar 200 de lei mai bine ii donezi unei case de copii, unui azil, decit sa intre in buzunarul unui escroc care "butoneaza" un computer si promite verzi si uscate. Mecanicul acela nu voia decit sa se inchida topicul. E cumva pe linga subiect? Omul avusese rugamintea aceasta cu ceva vreme in urma. In fine. Si cei care au putere de decizie ar trebui sanctionati. P.S. Pe bune ca te-as face subiectul eseului tematicii alese de profesoara de Psihologie. Edited December 8, 2007 by nu_stiu_nimic Link to comment
Mircea Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Intamplator mecanicul ala e clona ta. Si topicurile nu se inchid cand vor userii, cu exceptia celor de la bursa. Pe langa subiect esti tu de vreo 2 posturi incoace. Am mai spus-o si o repet: deschiderea unui topic pe o tema generala, cum este cel de fata si inchiderea lui ulterioara, urmata de deschiderea altui topic pe aceiasi tema dar de catre alt user nu e benefica, ci duce la aparitia aspectului de ''varza cu carne'' a forumului. In concluzie, atat timp cat exista posibilitatea de a mai apare useri care nu stiu ce tip de alarma au pe masina, acest topic ramane deschis. Cat despre tepari si sanctiuni, exista butonul Report. Ca si pentru abuzurile moderatorilor, exista admini. Link to comment
nu_stiu_nimic Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 (edited) Inteles! Vezi ca ne putem avea un dialog civilizat bazat pe comunicare? Cit despre clone, Mircea, ramine sa avem o alta discutie. Poate ca dupa ce vom lamuri si acel aspect, Mircea, ne vom intelege si mai bine. Tu ai considerat-o clona, insa eu am alta parere. Sint forumuri si formuri, regulamente si regulamente, ne vom obisnui (treptat) cu ele. Putintica rabdare (ca tot ai citat din clasici) si totul va reintra in normal. P.S. Sper sa nu mai primesc ceva procente la actualul warn pentru acest post. Edited December 9, 2007 by nu_stiu_nimic Link to comment
Covidiu Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 (edited) Stie cineva cel model este alarma?Nu mai am telecomanda (pt.ca asa am cumparat masina) si as vrea sa o inlocui cu una asemanatoare.Alarma este montata pe un Espero dar nu mai are nicio functie. O sa revin cu imagini mai bune daca o sa fie cazul. Edited April 7, 2008 by Covidiu Link to comment
Mengelaus Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Readuc problema mea in discutie cu alarma.Alarma se numeste Hugesun I 1401 si am aflat ca se mai comercializeaza sub numele Thor.Functioneaza bine, in afara de faptul ca se tot schimba felul in care suna alarma.Acum face ca o mata calcata pe coada( numai ca mult mai tare) .A doua problema ar fi ca am numai o singura telecomanda, si doamne fereste sa se strice. Dupa ce le-am trimis producatorilor 5 e-mailuri pana acum in care le-am cerut manualul de utilizare a alarmei si nu am primit nici un raspuns(nici macar sa zica ca nu-mi dau ), singura speranta mai ramane in vreun user care are alarma ca asta.Multumesc frumos. Link to comment
conan Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 (edited) aceasta este o alarma SCORPION sau EAGLEMASTER? Pe carcasa modulului scrie scorpion iar in interior sunt piese de eaglemaster. Intreb ca sa stiu ce fel de schema sa caut ,pentru ca a ramas armata si daca ii pun siguranta isi repete ciclul de alarmare la nesfarsit Si apropo MIRCEA nu stiu ce e ala FCC Edited August 3, 2008 by conan Link to comment
Mircea Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 FCC -ID este un cod pe care il gasesti pe orice echipament electronic. Trebuie sa fie o insiruire de cifre si litere. Da un search pe google dupa acest cod si vei afla tipul alarmei. Ai insa mari sanse sa gasesti pagini in chineza sau rusa... Link to comment
madkat Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 este o alarma scorpion (s-au mai numit si clipper intr-o perioada) eaglemaster fabrica si tot felul de componente de alarme "separat" - nu e prima oara cand vad piese de EM in tot felul de no-name-uri Link to comment
englezu2005 Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Are cineva schema la pt. alarma cenmax FCCID:M65NVT212HP Link to comment
criss_blue Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 (edited) Salut ,am primit de curand o alarma de la un amic. Stiu ca se numeste Maat ca scrie pe ea. Dar nu stiu ce varianta? Ca sunt mai multe tipuri. Va rog frumos sa va dati cu parerea cei care o cunosc . Merita montata pe chevy-ul meu? Si ce functii are? Multumesc anticipat.Cu respect. Edited October 9, 2008 by criss_blue Link to comment
criss_blue Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Si poza cu telecomanda... Link to comment
Vladutz2007 Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Salut.Am achizitionat o Leganza Cdx din 1998.Nu functioneaza alarma,nu se armeaza.Inchiderea merge dar alarma nu.M-am uitat pe sub bord nam gasit nici un buton.Tipul alarmei este Spal.PE spate are scris Spal TX32G2 483,92 Mhz FCC ID:KNFTX3G2.AM apasat pe butonul de panic si nu se intampla nimic.Cum o resetez sau ce trebuie sa-i fac? Link to comment
Recommended Posts