Jump to content

Ce Tip De Alarma Este?

Recommended Posts

Stie cineva ce functii are aceasta alarma ? Se numeste ungo si are doua butoane cel de langa beculet incuie si descuie masina iar cel mic l-am apasat si nu a facut nimic .

Ps Nu stiu cum pot incarca o poza .

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cel mic, teoretic - ca nu ai pus poza, si nici ce model e n-ai zis - dezactiveaza sunetul, deci il apesi, apoi incui/descui pe muteste. :-$

Pt poza, sub caseta in care scrii mesajul, ai o agrafa de birou langa care scrie Attach Files. Dai pe Browse, ti-alegi fisierul din calculator si dai pe Attach This File. Daca nu vezi butonul de Attach, dă-i pe MORE REPLY OPTIONS, in dreapta, langa POST.

Edited by NFS
  • 5 months later...

Buna ziua tuturor,am pe masina alarma k9 mundial,asa am cumparat de fapt masina.Am o mica problema cu una din telecomenzi nu mai merge partea de radio-comanda,desi ledul se aprinde cand actionez oricare din butoane.Ce e mai rau e ca nu am un manual la ea,de aceea incerc aici,pe forum cu rugamintea daca are cineva o astfel de alarma sa ma ajute cu manualul.

post-16590-0-80645100-1410616417.jpgImi cer scuze ca postez din nou dar am gasit si o poza a telecomenzii,poate stie cineva ce generatie este aceasta alarma,ca vad ca au fost si sunt mai multe,si poate si manualele sunt diferite.Multumesc pentru intelegere.

Am schimbat doua baterii,am inlocuit si un buton,pe placa,nu mai actiona,dar degeaba,partea de radiocomanda nu merge deloc,orice buton as apasa,dar ledul merge de fiecare data.Ma gandesc si sa nu imi mai recunoasca telecomanda asta,dar nu stiu cum se face procedura de memorare,recunoastere,noroc ca mai am una.Nici nu stiu,oare se gasesc telecomenzi separate?de asta ar fi util un manual,de preferinta in romana eu stau prost cu engleza,sa inteleg mai bine ce stie sa faca alarma asta a mea.

Am gasit ceva informatii referitor la montajul acestei alarme.Din cate imi dau seama este modelul k9 mundial 2,problema e ca nu se dau si informatii privitor la setarile alarmei,recunoasterea telecomenzilor,si ce mai stie ea sa faca.Oare are vreun coleg acest tip de alarma si manualele respective?Ar fi de mare ajutor in cazul meu sa imi dau seama daca telecomanda e stricata sau doar nu o recunoaste alarma.

• 2 years later...

Am onoarea sa va salut !

Alarma mea, Alcar 5+, de la ROEL, s-a defectat. Nu mai asculta de telecomanda. In mers emite tot timpul serii de 3 (sau 5, n-am numarat) semnale luminoase, ca si cum as merge cu spatele NU si acustice. La relanti nu le mai emite. Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat/parere in vederea repararii.

Multumesc !