th3_grimreaper Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 MP3 Sony GT-414U cu USB+aux-in frontal, multiple reglaje, telecomanda, iluminare rosu/verde (taste), control total pentru orice iPod (fara alt accesoriu in afara de cablul USB al iPod-ului), in garantie (folosit 3 luni), in cutie in stare impecabila, 400 RON usor discutabil. TFT-LCD Kenwood 6,4 inci in stare foarte buna, nu am la el prinderea dar se poate improviza usor si discret, 350 RON. Difuzoare coaxiale JBL GTO 6526e, 165mm, 60w rms, complete, in stare buna tehnic si optic, 100 RON. Difuzoare coaxiale Blaupunkt Limited Edition albastre, 200mm, 60w rms, complete, stare impecabila, 150 RON. Difuzoare coaxiale Pioneer Accelerate TS-A2011, 200mm, 90w rms, complete, stare impecabila, 200 RON. Le vand ca sa-mi iau componente Hertz, deci accept si unele schimburi... PS: La mp3-ul Sony ofer cadou un memory stick de 1Gb. PS2: pentru orice nelamuriri, pot face alte poze etc. Link to comment
th3_grimreaper Posted January 29, 2008 Author Share Posted January 29, 2008 Update: MP3-ul Sony l-am dat. Mai sunt de vanzare difuzoarele Blaupunkt albastre la suma de 100 RON sau cele Pioneer Accelerate, la 150 RON. Noul pret pentru ecran este 200 RON. Mentionez ca toate sunt in stare de functionare si nu sunt "calcate in picioare" (se cunoaste ca au fost folosite, dar nu in ultimul hal). Link to comment
easyrider Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Update: MP3-ul Sony l-am dat.Mai sunt de vanzare difuzoarele Blaupunkt albastre la suma de 100 RON sau cele Pioneer Accelerate, la 150 RON. Noul pret pentru ecran este 200 RON. Mentionez ca toate sunt in stare de functionare si nu sunt "calcate in picioare" (se cunoaste ca au fost folosite, dar nu in ultimul hal). lcd-ul il mai ai ? Link to comment
th3_grimreaper Posted February 5, 2008 Author Share Posted February 5, 2008 lcd-ul il mai ai ? Salut, il mai am. Pretul este 200 RON. Link to comment
th3_grimreaper Posted February 23, 2008 Author Share Posted February 23, 2008 (edited) Am vandut si LCD-ul, raman difuzoarele Blaupunkt la 100 RON. Nu au probleme si sunt mult superioare celor din noua gama, calitativ vorbind. Edited February 23, 2008 by th3_grimreaper Link to comment
Recommended Posts