gion Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 vreau saptamina viitoare sa ajung in herculane pentru 2-3 zile de co. Cum este drumul dinspre Tirgu Jiu - Baia de Arama - Baile Herculane - Orsova ? Daca baia de arama herculane e ok atunci nu mai merg pina in orsova si ma intorc inapoi pe drumul pe care am venit Link to comment
trebor271074 Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Iti spun eu. Am fost acum o luna pe acolo... Drumul e acceptabil... adica nu exceleaza in calitatea asfaltului dar nici gropane nu sunt ... are cateva mici portiuni... gen 20 - 30 m in care trebuie sa mergi cu grija. Ai parte si de o incercare a maiestriei tale de sofer pe cei 30 km de serpentine... In drum vei gasi si manastirea Tismana... merita vazut... aaaaaa uitam... peisajul e superb. Ia si o cameara de luat vederi cu tine... atentie multa si drum bun! Merita traseul. Link to comment
gion Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 super..ma bucur sa aud ca drumul e acceptabil, numai vremea sa mai tina cu mine Link to comment
EM!L Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Momentan vremea nu e grozava, dar prognoza e imbucuratoare pt. sapt viitoare... mai ales pt. w/e viitor! Drumul intr-adevar este acceptabil spre bun . Link to comment
Recommended Posts