mike.omega Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Sper ca de data asta sa vin! Vad eu cum fac dar vin! Link to comment
Scoop Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Daca nu ne urcam in masini si venim la tine mike, 2 intalniri la rand pierdute inseamna sa ne cinstesti cu un frape > (care stie unde sta mike? ) Link to comment
sebian Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 eu stiu unde sta maic si vin si la intalnire Link to comment
Scoop Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 ANAAAAAAAAAA vad si eu cine e nenea sebian Link to comment
sebian Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Ja Ja...sebian is back in town...adica va fi, maine la pranz Link to comment
mike.omega Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Sebiane... te mituiesc cu un pescuit de la Mega Image, merge?! > @Scoop: curiosii mor repede! Ask my little dog Link to comment
DarkDogg Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 "> "Count me in" oriunde ar fi. Ne imbarcam in masini si ii facem o vizita pe nepusa masa lui mike daca nu vine . Citez: Asa vad si eu cine e nenea sebian(si eu sunt tare curios , am auzit atatea). Sper sa fim in formula cat mai mare pentru asigurarea "nelinistii" de la Crazy Link to comment
dreamlike Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 care stie unde sta mike? Cand vroiam sa vorbim la bunici pe vremea lui Ceausescu, dadeam telefon la un numar scurt de la romtelecom (sau cum ii spunea atunci) si ziceam: am dori o convorbire cu taxa inversa cu familia ... din judetul ..., comuna ... adresa cunoscuta (adica o cunostea tot satul, nu trebuia sa spui adresa). Asa si cu mike: judetul Constanta, comuna Palazu, adresa cunoscuta . Link to comment
mike.omega Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Membrule visator, tu pe unde stai de faci atata caz de periferia mea?! Link to comment
Immortal Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Listiniti-va, dragilor. Mai cresteti si voi, mai un "Requiem for a dream", si uite'asa... v-am spus povestea me. Pam-pam! V-am zis ca am leutz &@!%os? Ma gandesc sa'l aduc la intalnire, poate agatz vreo Crazy'izda cu el Ma rog, asta presupunand ca "all goes well" si ajung inapoi in CT la ora clasica. Ha. Pam-pam! Link to comment
Scoop Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Dreamlike sta prin centru eu stiu, , facem si lui o vizita Link to comment
MCojo Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Scoop si Ccaine... Dorinta voastra de al vedea pe Sebian va fi indeplinita probabil Sambata. Aveti grija insa ca Sebian nu vine niciodata singur... tot timpul e insotit de bunul lui prieten Iuzar (detalii si aici) pe care sincer nu va recomand sa-l cunoasteti. Cat despre "unde sta Mike"?!... Acolo unde cade cel mai usor un fulger, acolo unde tunetul te asurzeste la propriu, acolo unde cade energia cel mai repede, acolo sta... Link to comment
mike.omega Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Exact! Sus in deal, e o casa! Spectacolul pe care il ofera acum natura, adica fulgerele de care spune M Cojo este superb. Voi cei ce stati in oras habar n-aveti ce pierdeti! Link to comment
Immortal Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 (edited) Poc poc poc... Se'aude? - Dragi prieteni si tovarasi... LE: maic, kopkil micutz, habar n'ai ce superb se vede dupa nijte beri... ) Edited August 6, 2007 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Nu, nu s'aude! Da mai tare! PS: dupa niste beri o sa vad fulgerele cum se vin si ma trag de maneca Link to comment
MCojo Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 (edited) Vezi sa nu te iei de maneca cu ele... LE : Ups, Mike mama, disparusi si de pe net... Edited August 6, 2007 by MCojo Link to comment
DarkDogg Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Dar de ce sa nu il cunosc?hmm...e ata ete...atunci nu mai astept sa il cunosc Link to comment
mike.omega Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 LE : Ups, Mike mama, disparusi si de pe net... Se numeste somn @Immo: cum era?! membri sau membrii?! Ca vad ca iar avem probleme Link to comment
th3_grimreaper Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Haide, ziceti unde+la cat, ca sambata pedalez si eu inspre voi...am lipsit de 2 ori, dar motivat, deci nu dau nici un frappe! (mai ales ca eu, pieton in continuare, beau bere > ) Link to comment
mike.omega Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 Acelasi loc, aceeasi ora! Link to comment
Immortal Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 @Immo: cum era?! membri sau membrii?! Ca vad ca iar avem probleme Iti dai seama ca am obosit si eu... Oricum, asta cu "prieteni" e si mai si, si e intru' povatuirea vesnic-prea-glumetului nostru.. Link to comment
ga^dele Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 shit happens...once...but twice.. cut up tires and recked rims... dragi colegi ...intre casa de cultura si saguna sa nu mergeti pe linia de tramvai...uitat-ti ce se intampla. multumesc pe aceasta ocazie lui Stefan aka Arry pentru roata de rezerva...pentru ca a fost in filmele cu prosti...prima care s-a dezumflat a fost fata...am schimbat si dupa 200 m m-a lasat si spatele stanga..damm.. damage report: 1 jeanta - 85 ron, 1 cauciuc-180ron(scump), manopera 15 ron (echilibrare ambele) arry Link to comment
Scoop Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 groapa sau vre-o linie de tramvai iestia? nashpa de tot. Link to comment
Recommended Posts