mike.omega Posted August 14, 2007 Author Share Posted August 14, 2007 Atunci propun deschiderea unui muzeu cu urmatoarele antichitati: A75, S50, HP 635 si un FZ30. Mai ofera cineva ceva?! Link to comment
Scoop Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Un Benq DC3400 o antichitate de 2mp Link to comment
MCojo Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 FZ30 doar de aruncat la gunoi e bun, restul inca mai functioneaza! Daca tai cu fierastraul obiectivul de la FZ30-ul tau oare e bun de uitat pe gaura cheii?!! Link to comment
mike.omega Posted August 14, 2007 Author Share Posted August 14, 2007 Noap, e prea mare-n diametru pentru gaurile la care te gandesti tu Link to comment
Scoop Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Mike incercarea moarte n-are Link to comment
MCojo Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Noap, e prea mare-n diametru pentru gaurile la care te gandesti tu Asta e pentru copii ca tine si Scoop, eu mi-s om insurat, bre... Link to comment
Scoop Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Ne distram si noi cat mai putem ce sa facem Link to comment
paul_marines Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Atunci propun deschiderea unui muzeu cu urmatoarele antichitati: A75, S50, HP 635 si un FZ50 . Mai ofera cineva ceva?! Bey stiam cine apasa botonul, hai ca-i pui de hunter, insa trebuia sa am ce obiecta ca sa pot pune saua pe Mikey. Auzi amice, te-am prevenit cu ghiuleaua de la "canon", ia uite aici o avanpremiera la Ziua Marinei. Link to comment
Mircea Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 (edited) Bah, daca-i ziua Marinei, un fost marinar va roaga sa faceti un topic separat cu pozele astea Si daca-mi pozati si NC Mures, va scoateti de cate-o bere rece pe plaja la venus peste 2 saptamani, cand vin acolo Ce ziceti? Deal? Edited August 15, 2007 by Mircea Link to comment
paul_marines Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Bah, daca-i ziua Marinei...Ce ziceti? Deal? Valey suna mai bine. Daca doresti si pozele necomprimate se face. Din nefericire astazi e nebunie mare in oras si noi cetatenii Constantei lasam turistii sa admire. Poate Mikey sau vreun posesor de camera cu zoom mare sa se fi apropiat altfel de port. NC vine de la ce? Link to comment
mike.omega Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 Singura problema e ca eu nu stiu care-i NC Mures Poze am facut deja, de ieri, in avampremiera ca si altii Album Foto PS: eu azi am ajuns pana in piata Ovidiu dar sa nu ma intrebati ce i-am mintit pe domnii politisti Link to comment
paul_marines Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 PS: eu azi am ajuns pana in piata Ovidiu dar sa nu ma intrebati ce i-am mintit pe domnii politisti Mamica lucreaza in zona respectiva si ai zis ca esti angajat la firma ei?? Link to comment
MCojo Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Si ca sa-si umfle muschii a pomenit si de taticu'... Link to comment
sebian Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 (edited) Pai deh, doar lucreaza in incinta fostei Case cu Lei ...de acolo i se trage Edited August 15, 2007 by Sebian Link to comment
Immortal Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Ce i se tragea? Scularea Link to comment
Mircea Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 NC vine de la ce? Nava de Comandament, ''verde'' ce esti! Singura problema e ca eu nu stiu care-i NC Mures O gasesti de regula in portul civil, la Dana 0 sau 1 (cum intri drept in fata) Link to comment
mike.omega Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 Mamica lucreaza in zona respectiva si ai zis ca esti angajat la firma ei?? Si ca sa-si umfle muschii a pomenit si de taticu'... Voi numai sa desconspirati stiti! Partea funny e ca si eu ecuson cum ca as lucra prin zona > @Mircea: daca n-ai gasit vasul printre poze inseamna ca nu ne pricepem, da deloc! la asa ceva Link to comment
dreamlike Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Am fost si eu astazi la Ziua Marinei, pentru prima data. Ce sa zic, festivitatile sunt organizate pentru oficiali pentru ca alegatorii de rand nu prea au ce vedea daca nu si-au tinut loc de cu seara pe micul loc de pe esplanada. Te puteai uita pe mare sa vezi toata flota care pluteste scoasa in larg, insa nu impresiona decat copii, care, atunci cand a aparut bricul, unul a zis: "Uite corabia lui Jack Sparrow". Asa ca, dupa ce m-am holbat cateva minute, am facut cale intoarsa si am preferat sa ma bag la Irish Pub pentru un mix grill . Cum m-au lasat bateriile de la aparat, poze ioc. Urez pe aceasta cale "La multi ani!" tuturor marinarilor sau celor care se simt marinari si "Vant din pupa!" P.S. Bre Free Shpirit inteleg ca arta asta cere sacrificii dar chiar asa sa canti cu okii inchisi sa nu mai vezi nici la 1 metru??? Link to comment
Recommended Posts