Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Atunci propun deschiderea unui muzeu cu urmatoarele antichitati: A75, S50, HP 635 si un FZ50 :tongue: . Mai ofera cineva ceva?!

Bey stiam cine apasa botonul, hai ca-i pui de hunter, insa trebuia sa am ce obiecta ca sa pot pune saua pe Mikey. Auzi amice, te-am prevenit cu ghiuleaua de la "canon", ia uite aici o avanpremiera la Ziua Marinei.

post-2099-1187123511_thumb.jpg

post-2099-1187123519_thumb.jpg

post-2099-1187123525_thumb.jpg

post-2099-1187123536_thumb.jpg

post-2099-1187123542_thumb.jpg

post-2099-1187123551_thumb.jpg

Bah, daca-i ziua Marinei, un fost marinar va roaga sa faceti un topic separat cu pozele astea :) Si daca-mi pozati si NC Mures, va scoateti de cate-o bere rece pe plaja la venus peste 2 saptamani, cand vin acolo :)

Ce ziceti? Deal?

Edited by Mircea
Bah, daca-i ziua Marinei...Ce ziceti? Deal?

Valey suna mai bine. Daca doresti si pozele necomprimate se face. Din nefericire astazi e nebunie mare in oras si noi cetatenii Constantei lasam turistii sa admire. Poate Mikey sau vreun posesor de camera cu zoom mare sa se fi apropiat altfel de port. NC vine de la ce? :scarpin:

NC vine de la ce? :scarpin:

Nava de Comandament, ''verde'' ce esti! :mrgreen:

Singura problema e ca eu nu stiu care-i NC Mures :)

O gasesti de regula in portul civil, la Dana 0 sau 1 (cum intri drept in fata) :D

Mamica lucreaza in zona respectiva si ai zis ca esti angajat la firma ei?? :mrgreen:

Si ca sa-si umfle muschii a pomenit si de taticu'... :grumpy:

Voi numai sa desconspirati stiti! Partea funny e ca si eu ecuson cum ca as lucra prin zona > :)

@Mircea: daca n-ai gasit vasul printre poze inseamna ca nu ne pricepem, da deloc! la asa ceva :rolleyes:

Am fost si eu astazi la Ziua Marinei, pentru prima data. Ce sa zic, festivitatile sunt organizate pentru oficiali pentru ca alegatorii de rand nu prea au ce vedea daca nu si-au tinut loc de cu seara pe micul loc de pe esplanada. Te puteai uita pe mare sa vezi toata flota care pluteste scoasa in larg, insa nu impresiona decat copii, care, atunci cand a aparut bricul, unul a zis: "Uite corabia lui Jack Sparrow".

Asa ca, dupa ce m-am holbat cateva minute, am facut cale intoarsa si am preferat sa ma bag la Irish Pub pentru un mix grill :drinkers: . Cum m-au lasat bateriile de la aparat, poze ioc.

Urez pe aceasta cale "La multi ani!" tuturor marinarilor sau celor care se simt marinari si "Vant din pupa!"

P.S. Bre Free Shpirit inteleg ca arta asta cere sacrificii dar chiar asa sa canti cu okii inchisi sa nu mai vezi nici la 1 metru???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...