sebian Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 (edited) Se negociaza un Vadu, El Comandante (sic Tolin ) Oportunitati de cariera https://jobs.un.org/Galaxy/Release3/vacancy/vacancy.aspx Edited August 11, 2007 by Sebian Link to comment
tolin Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 ... Foaia mea de scutire de armata semana izbitor cu o hartie de 500 usedei ... Cum ai reusit, ai schimbat una de $1000 pe doua de $500 ? Link to comment
mike.omega Posted August 12, 2007 Author Share Posted August 12, 2007 @Sebiane: am uitat sa iti subliniez ieri ca am avut dreptate, n-a vrut nimeni la plaja dar nici eu n-am ajuns Ce n-am inteles eu, pe plauiri mioritice s-au plimbat M Cojo si Immortal, n-au aparut, n-au dat semn de viata. V-au sechestrat la Expo...! @Safari: Dupa cum ne stii daca levierul de 40 nu e destul gasim noi ceva mai mare si mai greu! Te asteptam cu mare drag! Revenind la intalnirea de ieri, cand am juns in parcare era sa pescuiesc un Methodu pe asa zisu meu eleron, noroc ca Methodu n-are conditie fizica sa alerge dupa tractoare. Cu Methodu acolo mai erau Aleezu si Cristina. Dupa putin timp apare Zapacitu cu sotia. Dupa aia a venit valu format din: Alex Vix, Scoop, Grimreaper, Dreamlike, Free Spirit si surprizaaaaaa... Radu ZDB, da da! el era! Continuarea s-a desfasurat la Crazy dupa programul stiut cu mentiunea ca parca frappe-ul a fost mai bun de data asta >- Am o singura poza, foarte graitoare! Nu comentez nimic, propietarul masinii m-a amenintat )"> Link to comment
MCojo Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Ce n-am inteles eu, pe plauiri mioritice s-au plimbat M Cojo si Immortal, n-au aparut, n-au dat semn de viata... Mike mama, te cam cuprinse euforia... Dat fiind conditiile climaterice (a se citi soare, mare si bulane ) cat si a celor spatialo-temporale aflate intr-o relatie invers proportionala datorita cotropitorilor temporari... ... cu mentiunea ca parca frappe-ul a fost mai bun de data asta >- Si indraznesti sa spui chestia asta pe forum?! "Mars in front" cu un frappe la locul stiut! Link to comment
mike.omega Posted August 12, 2007 Author Share Posted August 12, 2007 Am inteles! Sa traiti! O sa ma conformez dupa briefing-ul facut Link to comment
MCojo Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Despre altfel de intalniri petrecute ieri... Link to comment
Scoop Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 cat sunt mingile alea care mergi prin apa, arata super caterinca Link to comment
sebian Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Cum ai reusit, ai schimbat una de $1000 pe doua de $500 ? Nu, aveau reducere pentru urati Multumit? Lume multa, cam o duzina , pe linga cei prezenti spiritual, dar fizic prin alte statiuni, adique Emi si Brainiac. Frumoasa intalnire. Link to comment
Immortal Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Immortalu' s'a zbenguit de pe la Giurgeni, da' tot n'a ajuns in CT mai devreme de...ceva dupa ora 20.00. Si cum m'a speriat si traficul de CT iar ACul meu e inca incapabil de a oferi o atmosfera placuta intregului corp al meu (gras si lung), am cazut repede la datorie cu cateva berici reci... Si si si ma oftic, da' data viitoare o sa fie si mai si Link to comment
mike.omega Posted August 13, 2007 Author Share Posted August 13, 2007 Vrem dovezi mai clare! Altfel nu te credem! Link to comment
sebian Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Colega, ti-a transmis Mike ca te urasc, da? Sau am urlat destul de tare in masina si ai auzit direct de la sursa? Link to comment
sebian Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Aoleu, spiritualule, mai baga si matale un resize la poze ca mi-ai emotionat clicknetu' Link to comment
mike.omega Posted August 13, 2007 Author Share Posted August 13, 2007 Te-ai intrebat daca stie cum?! Link to comment
dreamlike Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 (edited) Pai poate il inveti la gratarul ala cu care ne amentinta. In alta ordine de idei, stati linistiti: Vanatorul African e in oras, l-am vazut in carne si oase (am facut parte din comitetul de primire :drinkers . E bine, sanatos si cu chef de distractie. Detalii, povestiri, impresii si comentarii cu prima ocazie. Nu in ultimul rand, nu pot rata ocazia de a-i ura lui Mike un sincer si calduros "La multi ani!" cu ocazia implinirii unei frumoase varste. Edited August 13, 2007 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted August 13, 2007 Author Share Posted August 13, 2007 Confirm, l-am intampinat pe Vanator, a ajuns cu bine! Urmeaza sa isi faca aparitia sambata la intalnire Link to comment
Immortal Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Confirm, l'am intampinat pe vanator si l'am catapultat pe Sebian in siguranta. Dupa ani si ani, au ajuns. Amandoi. Ah. Toti trei. Iuzar s'a facut mic si l-am cam ignorat End of data. Link to comment
MCojo Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 "Re" Begin Dovezile... Greu fu' drumul! Parere confirmata: Dovada prezentei! LA MULTI MIKE! Si nu in ultimul rand: DACIA asistenta e cu EI! No End. Link to comment
mike.omega Posted August 14, 2007 Author Share Posted August 14, 2007 Era un biet Opel, nu stiu de ce te miri Link to comment
paul_marines Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Salutare tuturor !! In primul rand celor care tinura inadins sa fie prezenti la ceremonialul de intampinare de la vapor. Unchiu' Tolin, zau si vaporul era vopsit si lustruit , ca doar maine e ziua lui sau a regnului plutitor din care facea parte odinioara. Formatia fu completa: Mcojo care inca de la aeroport a tinut sa ma preia, iar pe drum a fost o companie extrem de informativa si placuta (fain raport de activitate- Alicante, Cobra si altele). Dreamlike, Sebian, Immortalul si nu last from all Mikey FZC4. Am ajuns cu bine si pentru cca o luna voi bantui prin zona. Aviz celor care au datorii la mine imi este tare sete si vreau sa le recuperez. Altfel Bre, Canonistilor care facurati poza? Asa cu pureci, nu se mai vad petele de pe tricou si nici Matizelelul sotiei nu-l bagarati in cadru. Oricum ramane ca istoricii sa analizeze aceasta pictura rupestra, de referinta din epopeea constanteana si sa comenteze. Hai ca ma "reset" putin de pe forum si ma dedic zilelor de vacanta, ca daca doreati posturi scriam fara bani si din Africa de la negri. BTW ce de albi bre pe la noi bei si cat de multi, simt ca nu mai am nevoie sa compesez luminozitatea imaginii captata de nervul optic . Link to comment
MCojo Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Bre, Canonistilor care facurati poza? Asa cu pureci, nu se mai vad petele de pe tricou si nici Matizelelul sotiei nu-l bagarati in cadru... Asa, ia gandeste-te oare cine a facut poza?! Link to comment
sebian Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Una bucata mini-hunter? Colega, te-am iertat de data asta, nu te mai urasc Link to comment
mike.omega Posted August 14, 2007 Author Share Posted August 14, 2007 Hai sa va vad! comenteaza careva?! Link to comment
sebian Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Eu nu! Ma bucur insa ca am reusit sa ies in poza de la creizi...noroc ca am gatul lung si am reusit sa ies din umbra burtii colegului Mihai Link to comment
MCojo Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Hai sa va vad! comenteaza careva?! Da, comentez... A75-ul meu trebuie inlocuit cu un EOS400D! Link to comment
Recommended Posts