bishnitzarul Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Pai daca venea iarasi ridica capota si mesterea pe la motor...vrei sa zica lumea ca cei de la daewoo club mestersc la masini in parcarea de la polivalenta si nu in service-uri ? Drum Bun Aleezz-ule si distractie maxima "> Link to comment
mike.omega Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Alezz said: Masina o spal azi dar maine nu suntem in Bucuresti suntem in Constanta la mare . Poate ploua la mare... Link to comment
Satori Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 BogdanG said: @Sato daca ploua joi nu-i asa ca vii cu motorul ? Daaaaa... imediat! Link to comment
BogdanG Posted August 8, 2007 Author Share Posted August 8, 2007 (edited) Nu am spus sa vii pe motor, am zis ca vii cu motorul...deci poti sa-l bagi la mine in "porcbagaj" Edited August 8, 2007 by BogdanG Link to comment
VAXXi Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Ce mare problema ? aduc cheia de 10 si aia franceza, incape sigur pe bucati Link to comment
bishnitzarul Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 are cineva pe acasa putin chit auto? al meu s-a intarit pe balcon..imi trebuie foarte putin..in caz ca nu aveti am sa imi cumpar o cutiuta ca sa astup gauricea am dat un strat de fibra de sticla Link to comment
magellan Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 s-ar putea sa ajung si eu da nu promit nimic Link to comment
bishnitzarul Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Eau am plecat spre locul de intanlire..bye all "> Link to comment
Recommended Posts