RaZoR-07 Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Eu vin la 19:30 si plec la primirea unui anume apel telefonic, probabil pe la 20:30. Nu exclud eventualitatea unui gratar. Daca nu reusesc sa ma intorc, ramane utilajul la voi. Am de facut ceva cumparaturi pentru a asigura buna desfasurare a "Operatiunii Monstrul". Link to comment
scorpion Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Ajung si eu , se aude Perfidus ? Link to comment
lexu` Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 eu am fost si data trecuta... singur Link to comment
L`amour Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 cred ca vin si eu dar nu sunt asa sigur pt k am masina avariata am lovit-o luni pe ploaia aia si pe jos nu prea are farmec sa vin in caz ca nu preimesc autorizatia maine de reparare Link to comment
anton_yo Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 imi anunt si eu vizita...prima de altfel! sper sa gasesc locul Link to comment
DGT Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Ce multi ne-am facut!Bravo!La mai mare! Link to comment
perfidus Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Pai ar cam fi cazul sa vin si eu, mai ales ca saptamana viitoare voi fi iarasi plecat. Momentan nu se intrevede vreo piedica, dar... nu pot fi sigur 100% Link to comment
RaZoR-07 Posted August 9, 2007 Author Share Posted August 9, 2007 eu am fost si data trecuta... singur Probabil ai venit dupa ce s-a saturat Alexino de asteptat... "> Bine ai venit din vacanta. Inca o data, La Multi Ani ! "> Link to comment
L`amour Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Eu vin la 19:30 si plec la primirea unui anume apel telefonic, probabil pe la 20:30. Nu exclud eventualitatea unui gratar. Daca nu reusesc sa ma intorc, ramane utilajul la voi. Am de facut ceva cumparaturi pentru a asigura buna desfasurare a "Operatiunii Monstrul". la fel zic si eu sa vin si la un anume apel tf sa plec ca tre sa ma duc sa vad de piese pt masina Link to comment
RaZoR-07 Posted August 9, 2007 Author Share Posted August 9, 2007 Da, si utilajul te-as ruga sa-l tii la tine, daca nu te incurca, in caz ca eu nu mai ajung pana terminati. Link to comment
alexino Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Probabil ai venit dupa ce s-a saturat Alexino de asteptat... "> ... Nu-mi aminti! Link to comment
Recommended Posts