keluboss Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Din pacate nenorocitii astia de la la FRF imi pericliteaza piinea. Nenorocitii au ajuns intr-un punct in care nu se mai poate face nimic. Indiferent cit am sapa dupa fotbal trebuie aruncat var si ras cu buldozeru' acu' ma gindesc ca nashu' si tata puiu ar trebui lasati in casa poporului fotbalului romanesc cind primul suporter va arunca cocktail-ul molotov "> Rusine beei PS in ochii mei jucatorii n-au nici o vina razboiul este intodeauna cistigat sau pierdut de strateg nu de plebe Link to comment
NGruia Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Care fotbal ? Uite asa ajungem si la fotbal pe locul nostru (dupa ce ani in sir ne-au scos ochii ca este mult peste nivelul general al tarii !!) Nu-i nimic , macar de o cocaina si o betie tot o punem . In "silenzio" bineinteles !! Link to comment
keluboss Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 m-am mai linistit ca am inteles ca Tata Puiu si-a dat in fine auto eject. Pa nu ne va fi dor de tine :yousuck: Link to comment
iuzar Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Nea KashKeta :yousuck: :banplease: ... sa fii sanatos... Link to comment
alx Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 si-a dat demisia? douazecicaractere Link to comment
keluboss Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 Vezi ce-nseamna sa ai sursa sigura pe forum Da acum o ora si ceva si-a anuntat demisia sssst Concurenta vegheaza Link to comment
FLEX Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Bravos, Kelule, concurenta e dupa fluturi, am verificat (pe bune, n-au dat nimic pe site!). Link to comment
keluboss Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 Flex ai crescut in inima mea, mai ales ca te stiu cititor de Gazeta Link to comment
FLEX Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Flex ai crescut in inima mea, mai ales ca te stiu cititor de Gazeta Putem discuta aceste aspecte, daca vrei Link to comment
keluboss Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 oricind, mai ales in seara asta cind imi iau botezul Link to comment
Shenck Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 oricind, mai ales in seara asta cind imi iau botezul Sa vezi botez :maso: daca in loc de buburuza ta, ne vb iar de fotbal Iar te-ntreb la cine joaca NINJA ala care alerga fara minge Link to comment
keluboss Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 ma depaseste... dar am intuit ca la baza sta un banc mishto Link to comment
Shenck Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 ma depaseste... dar am intuit ca la baza sta un banc mishto in ce e imbracat mai NINJA ??? Link to comment
FLEX Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Bre Shenk-ule, esti depasit de evenimente! NINJA ala e imbracat acum la noi in culoare de Burger , in alte parti e bicolor, cu putin negru ... 'r-ar al naibii de japoneji (sic), nici Ninje nu mai livreaza ca lumea 8) Link to comment
Shenck Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 ce ma le-a schimbat culoarea? Acum au voie sa se si joace cu mingea :?: Link to comment
keluboss Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 am fost blond la al treilea indiciu mi-a picat fisa la Fort Boyard eram exclus de mult Link to comment
Shenck Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Pai potzi sa fi si blond si kel :?: Link to comment
keluboss Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 Do you really, but I mean really, really want to know the answer?? Link to comment
FLEX Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Acum au voie sa se si joace cu mingea :?: Nuuuuuuuuu! "> ... ai jucat prea mult pe PS2 , ai dracu' japoneji! (sic) Kelu, ia zi, who's next on the bench? Link to comment
NFS Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Io as vrea Pitzi! Pitzi, Pitzi, Pitzi, lasa-neeeee, lasa-neeeeee Link to comment
keluboss Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 deocamdata eu am auzit de Pitzi ca e singuru fara contract, da nu e agreat de stapinu' Giovanni s-ar putea sa avem o surpriza cred Camacho, voi veti afla primii oricum Link to comment
keluboss Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Imi pare rau ca aseara nu l-am prins pe Flex poate-l converteam asa ca-ntre sagetatori Link to comment
zalmoxis Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Eu l-as pune pe Olaroiu !!!....Mi se pare cel mai serios coach la momentul asta!! Link to comment
keluboss Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 si Oli e solutie, dar 1. nici el nu e agreat de B&P si apoi nu are credibilitate si performantze... e o piine de mincat pe treaba asta, noi azi am tras 90.000 Link to comment
Recommended Posts