Jump to content

Silenzio Fotbal

keluboss

Recommended Posts

Kelu', nu-i vorba de convertire, ca am argumente, zic eu ...

- nu aveti un tactician atit de convingator ca Vochin ... ca ala maninca bors, e treaba lui, dar imi place cum scrie.

- pagina de comentarii generale si impresii e mai misto

- e un balans foarte bun intre Tolo, care e sumbru si Georgescu, care e mai mistocar ... si scrie bine de F1

- cum sa-ti spun, e mai spicy ... si nu fiindca promoveaza toate scandalurile, ci scriitura e mai nervoasa, mai subtire, mai taioasa ... mai sampanie, nu apa plata

Bile negre: goana dupa senzational, femei goale prea multe, inventarea unor idoli de mucava (vezi Chivu si Mutu, urmariti la buda de reporteri speciali :lol: :lol: :lol: )

PS: daca putem continua fara sa-ti cauzeze neplaceri, I'm in, ca sa zic asa ...

tocmai ti-am trimis un MP, in care apare una din schemele lor...

la pagina de opinii o iau ca pe un afront personal, pentru ca m-am ocupat foarte mult timp de ea, si s-ar putea sa ma mai ocup inca, ai multe comentarii variate ca tema, scriitori din toata gama sus dreapta o personalitate jos o opinie din interior, unde am mai scris si eu :oops: la mijloc doi dintre cei mai tari edi Balan si Banciu, la caricaturi din pacate, Petry nu e la nivelul lui Mierla, e mai mult artist, mai putin sportiv, si ne lipseste parerea ta...

Georgescu e unul dintre cei mai bun oameni care-i mai au dar daca-l urmaresti pe Mandu si el e scula da e mai putin mediatiza fiindca e cam respingator fizic (a aparut in videoclipul lui Bitza cu Tatae inchipuie-ti) Tolo intr-adevar scrie super bine... are cea mai mare putere de sintetizare pe care am vazut-o eu, ei ne bat ca au trecut pe modelul neo-american cu cifre sau date scoase in evidenta, dar info gasesti mai multe la noi

OK, bagati mare la BUIU, ca e piine buna de mincat ...

Hai ca m-ai facut curios, incerc sa mai fac un drive-test inca o luna in paralel, sa vedem ce iese 8)

Imi pare rau ca te-am afrontat personal :lol: , dar asa mi s-a parut in numerele care le-am luat accidental, de fapt de acolo mi-a placut Cartarescu, misto ideea :!:

Bafta multa si tiraj exagerat! :lol: :lol: :lol:

Hai sa ma bag si eu.Am fost cititor fidel al Prosport de la primul numar.Acum sunt al Gazetei.Parerea mea e ca in Rom aven decat cativa jurnalisti de sport talentati si,fara sa te superi Kelu,in momentul de fata sunt la Gazeta.Tolontan nu are egal.Vochin si Geambasu sunt excelenti,la fel si Buzarin.La ora actuala Prosport me se pare mult prea tehnic si ca orice 'baba' am nvoie si de putina barfa.Atat deocamdata.

PS articolele lui Ioanitioaia nu le mai citesc.Si-a pierdut mult din farmec.Sau au incept lupii tineri enumerati mai sus sa scrie mai pe placul meu.

ia sa dau si eu cu bata-n balta... :D

no offence vecine, dar imi place mult mai mult gsp. felul cum sunt scrise articolele, mi se par mult mai obiective si mai profesioniste. la prosport mi s-a intamplat sa nu mai pot termina un articol, de prost ce era scris. acu, ce sa zic, asta se intampla cam acu un an, dar de-atunci, din cat am mai citit pe site-u prosport, nimic nu m-a facut sa-mi schimb impresia. iar in plus, cei care umblau pe la emisiuni de teveu (pe la calinescu, cand facea) mi s-au parut absolut jenibili :(

oricum, sunt subiectiv (e normal), si am asa o respingere fata de prosport si din cauza povestii aleia cu preluarea de catre ringier si debarcarea fortata a echipei vechi.

• 4 months later...