sergiu2010 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 din cate stiu eu exista doar china pe piata chiar daca scrie korea pe ambalaj, oricum ai luat hi-tech cam dupa 2000 km o sa ai o mare surpriza, eu sper sa ma insel, dar sa revii. Care ar fi surpriza ?Eu am placutele astea de 25 000 de km si mai merg cel putin 10 000. Link to comment
robertinoo Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Care or fi mai bune? Hi-Q luate noi cu 20 lei din targ sau Hi-Tech luate noi cu 10 lei din acelasi targ de masini de la cineva care a ajuns sa nu mai aiba nevoie de ele. Dupa cele originale folosite aproximativ 50.000 km, am avut Ferodo SL folosite si in prezent avand aproape 60.000 cu ele, doar ca acum consider ca nu prea mai merita sa bag bani in masina asa ca voi monta unul din cele doua seturi. Multumesc! Link to comment
korydon Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Hi-Tech am testat si saboti ( acum pe masina ) si placute, sunt bune. Pentru o frana buna iti trebuie si lichid foarte bun . Link to comment
Salex Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 ...acum consider ca nu prea mai merita sa bag bani in masina... Mare atentie, nu in masina bagi banii aia ci in siguranta ta si a celorlalti calatori ! 2 Link to comment
mugur Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 (edited) Nu cred ca sunt hi-tech sau cum ati mentionat, cand o sa am ocazia o sa ma uit ca nu mai retin exact firma ...nu sunt petarde, nu pun asa ceva pe masina, frana tine foarte bine pt un tico si acelasi model am avut si inainte, de fapt asta fiind motivul pt care am zis sa mai incerc aceeasi marca. Plecasem hotarat sa cumpar ferodo . Edited March 9, 2013 by mugur Link to comment
dani_ct Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Brembo, 70Ron perechea. Mi le-a recomandat un coleg de munca. Probabil pe spate tot cu marca Brembo am sa merg... Dupa 7000 km sunt multumit de ele. Link to comment
mitosu Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 matizaurul meu a primit o pereche de discuri noi TRW si din nou celebrele de acum. pentu mine, placute de frana roadhouse. uzura discurilor era de 9mm, cam mult. de franare ce sa spun decat ca este foarte buna. Link to comment
adrian_r5 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 uzura discurilor era de 9mm, cam mult. Citi km ? Link to comment
Salex Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 uzura discurilor era de 9mm, cam mult. Uzura discurilor era de 9 mm sau grosimea discurilor, dupa utilizare, ajunsese la 9 mm ???? As fi mirat sa fie prima varianta ... Link to comment
mitosu Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 discurile de frina noi au 12,8 mm, uzura minima este 9,7 mm grosime , ale mele aveau 9 mm grosime. sper sa ma fi facut inteles. Link to comment
Recommended Posts