alx Posted August 16, 2007 Author Share Posted August 16, 2007 Gata, l-am achitat, maine il duc la Valea Doftanei. Ce e misto ca serviceul care face reviziile este din Campina, la 20km de locul unde va salasui agregatul. Am dat o tona de bani pe dansul, sper sa nu ma dezamageasca ca mai puneam un pic si luam un matiz Link to comment
alx Posted August 16, 2007 Author Share Posted August 16, 2007 Pentru litoral tre' sa-mi iau intai o remorca. Si sa pun carlig pe Modus. Chiar asa, stiti vreo remorca ieftina, second? Ce casca sa-mi iau??? ("> Nu stiu si nici nu vreau sa dau chiar 1200 ron pe ea... Link to comment
elprypas Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 REmorca este 900 euro de noua sau te duci la selgros si e 14 milioane dar nu ai rampele ca sa urci animalul. Link to comment
uskt2005 Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 (edited) Sau la o adica poti sa-ti iei o remorca de asta , la care ai sprotectie sa nu-ti ploua pe ATV-eu, si mai scoti si un ban cinstit din reclama http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...st&p=287982 Edited August 16, 2007 by uskt2005 Link to comment
FLEX Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Pentru litoral tre' sa-mi iau intai o remorca. Si sa pun carlig pe Modus. Chiar asa, stiti vreo remorca ieftina, second? Ce casca sa-mi iau??? ("> Nu stiu si nici nu vreau sa dau chiar 1200 ron pe ea... Ma, tu citesti? 450RON casca +ochelari cred ca e maxim ce ti-ar trebui. Gasesti, nu-i problema. Link to comment
alx Posted August 17, 2007 Author Share Posted August 17, 2007 Pai da, dar UNDE? Ca mai trebe sa fie si XXL, ca cu XL imi rup urechile cand o dau jos... Link to comment
alx Posted August 27, 2007 Author Share Posted August 27, 2007 Am gasit casca, sunt super incantat ca nu e incomoda deloc si are si aerisire de scafarlie. AM mai luat niste manusi de body-building nu de protectie ci pt a scapa de bataturi. Sambata am facut o tura V Doftanei - Secaria - Mtii Baiului - Zamora - Sinaia - Comarnic - Secaria - V Doftanei. ~60-80 de km, 5-6 ore. Din Varful Baiului vroiam sa mergem pe Traistieni - V DOftanei dar era un fel de poteca de 2 m latime cu inclinari laterale spre o prapastie de ~500m... Nu am riscat. Peisajele sunt absolut dementiale. Link to comment
sebian Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 a uitat sa spuna ca si-a luat casca tip enduro, nu plina, ca la sportive Link to comment
Satori Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Asa si trebuia. Ca doar nu ai ventilator in bot sa iti forteze aerul. Link to comment
Recommended Posts