Jump to content

la cat timp tb mers la politie dupa constatare daune

ticolino

Recommended Posts

deci

am patit urmatoarele: a cazut din tencuiala blocului pe bietul ticolino si l-a julit in mai multe locuri. problema e ca se pare ca a trecut ceva timp (aprox. o saptamana). nevasta-mea zicea ca a cules bucatile de tencuiala de pe el sapt trecuta. dar de-abia ieri am facut legatura, cand am observat bucati de tencuiala sub stergatoare, cand am ridicat capota (altfel nu se observa).

am vb la asigurari, aia m-au trimis la politie. am vb la politie si mi-au zis sa vin mai tarziu, ca tb sa trimita nu stiu ce echipa de investigatie.

acuma, intrebarea e... ce declar?

e cumva un termen? stiu ca la accidente auto e termen de 48h, dar asta nu-i accident auto.

deci...

1. declar adevarul gol golutz, cu bucatile gasite sapt trecuta, dar de-abia acuma am facut legatura

2. infrumusetez oleaca adevarul zicand - nu stiu nimic, asa am gasit-o ieri.

3. o bag si pe nevasta-mea la mijloc? sau sa zic ca eu am gasit bucatile pe masina?

:!: va rog, un raspuns cat mai URGENT :!:

plus ca la 21 gasesti baieti de treaba stai linistit ieri   :wink: o sa te bombane ca daca ai casco tb sa vii in ziua aia da o sa te-ajute

apartin de 20 :(

m-am hotarat. nu zic nimic de pietrele gasite pe plafon. zic ca ieri am observat pietrele de la stergatoare, ca m-am uitat la motor si zgarieturile, ca a fost frumos. zilele trecute a plouat si nu aveam cum sa observ. deci nu stiu cand s-a intamplat, eu ieri am observat.

atasez dovezile...

PS. multumesc celor care au raspuns, acu plec la politie...

pic_0003b_thumb.jpg

pic_0002b_thumb.jpg

pic_0001b_thumb.jpg