ticolino Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 deci am patit urmatoarele: a cazut din tencuiala blocului pe bietul ticolino si l-a julit in mai multe locuri. problema e ca se pare ca a trecut ceva timp (aprox. o saptamana). nevasta-mea zicea ca a cules bucatile de tencuiala de pe el sapt trecuta. dar de-abia ieri am facut legatura, cand am observat bucati de tencuiala sub stergatoare, cand am ridicat capota (altfel nu se observa). am vb la asigurari, aia m-au trimis la politie. am vb la politie si mi-au zis sa vin mai tarziu, ca tb sa trimita nu stiu ce echipa de investigatie. acuma, intrebarea e... ce declar? e cumva un termen? stiu ca la accidente auto e termen de 48h, dar asta nu-i accident auto. deci... 1. declar adevarul gol golutz, cu bucatile gasite sapt trecuta, dar de-abia acuma am facut legatura 2. infrumusetez oleaca adevarul zicand - nu stiu nimic, asa am gasit-o ieri. 3. o bag si pe nevasta-mea la mijloc? sau sa zic ca eu am gasit bucatile pe masina? :!: va rog, un raspuns cat mai URGENT :!: Link to comment
ticolino Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 Asa ai gasit-o IERI. aha. deci sa zic ca IERI am gasit bucatile pe masina ? sau sa zic ca ieri am observat zgarieturile? eu ma gandeam sa zic de luni, ca a fost furtuna aia in weekend parca... Link to comment
Satori Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 termenul este de 48 de ore de la producerea evenimentului. deci IERI! Link to comment
ovidiuc Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Ieri ai vazut tu bucatile pe masina si inclusiv zgarieturile.Nu intri in alte amanunte. Link to comment
keluboss Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 plus ca la 21 gasesti baieti de treaba stai linistit ieri o sa te bombane ca daca ai casco tb sa vii in ziua aia da o sa te-ajute Link to comment
ticolino Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 plus ca la 21 gasesti baieti de treaba stai linistit ieri o sa te bombane ca daca ai casco tb sa vii in ziua aia da o sa te-ajute apartin de 20 m-am hotarat. nu zic nimic de pietrele gasite pe plafon. zic ca ieri am observat pietrele de la stergatoare, ca m-am uitat la motor si zgarieturile, ca a fost frumos. zilele trecute a plouat si nu aveam cum sa observ. deci nu stiu cand s-a intamplat, eu ieri am observat. atasez dovezile... PS. multumesc celor care au raspuns, acu plec la politie... Link to comment
keluboss Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 ="ticolinoapartin de 20 Ba apartii de 21 ca acolo tb sa te duci sa declari la accidente usoare sector 6 Link to comment
Satori Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 las-o cu a plouat si ca nu aveai cum sa observi. ieri ai observat si gata. nu mai intra in detalii de niciun fel. Link to comment
ticolino Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 bun... am fost, si am rezolvat. am vb cu dl ***, foaaaaarte de treaba. Link to comment
keluboss Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 bravo vecine, ti-am zis eu... Link to comment
Recommended Posts