Jinx Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 hello everyone, E primul meu topic pe forum prin care va salut pe toti. Deocamdata sunt incepator deci mai mult o sa va urmaresc pe voi si o sa invat din discutiile voastre si daca am vreo problema apelez imediat la voi. Masina mea probabil o stiti, este ex-masina lui Satori - Chevrolet Kalos 1,4 16v Sedan, SXPP 2004 Link to comment
Mike1 Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 (edited) Bine ai venit pe forum! Sa stapanesti sanatos masina si sa te bucuri de ea Te asteptam pe la intalniri sa cunoastem si noi masina.. pardon )"> pe tine. Edited August 14, 2007 by Mike1 Link to comment
laurentziu83 Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 (edited) Edited August 14, 2007 by laurentziu83 Link to comment
Lucian M Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Bine ai venit! Asteptam impresii despre masina si mai ales- cat a costat halatu'... Link to comment
Satori Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Scump rau! Astept sa ii apara primul mostenitor. O sa il folosesc la curatenie in casa. )"> Link to comment
Brainiac Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Bine-ai venit, integrare placuta Sa mergi la intalnire si sa ii pui autocolante si suporti Link to comment
Jinx Posted December 22, 2007 Author Share Posted December 22, 2007 (edited) In ciuda sfaturilor de a nu spala masina iarna nu am mai suportat jegul si uite ce a iesit. Am avut pentru cateva ore Kalos cu motive florale. Edited December 22, 2007 by Jinx Link to comment
tolin Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 ... In ciuda sfaturilor de a nu spala masina iarna ... "... ca sunt multi, ai dracu' si n-au nicio boala ..." Link to comment
Jinx Posted December 22, 2007 Author Share Posted December 22, 2007 Tolin de maine pana pe 27 sunt in brasov si poate avem ocazia sa ne dam flashuri in trafic si sa am placerea sa te cunosc si eu Link to comment
Jinx Posted March 6, 2008 Author Share Posted March 6, 2008 (edited) Am avut si eu o patanie pe Mihalache acum cateva saptamani si mi-am indoit capota si cam atat ca pagube. Cu aceasta ocazie am strans zgarieturile care mai erau pe ea, hop tzop la casco si hop tzop las masina intr-un service in voluntari la o recomandare sigura ca mi-o fac repede si bine. Intr-adevar repede, cam intr-o saptamana m-au chemat, am lasat masina si astazi m-au chemat sa o ridic. Aveam de inlocuit si revopsit capota, de revopsit bara fata bara spate si doua aripi. Asa ca ma duc fericit sa o ridic azi si ma asteapta nenii astia asa fasticiti si imi zic ca a aparut o problema.Ce problema? Ia vedeeeeeti pozele. Buuun. Imediat vine si explicatia. Masina mea ar avea serie de sasiu de Daewoo Kalos iar acolo sigla este pe capota. Deci seria capotei sa zicem ca a fost de daewoo kalos daaar ei au adus capota...au montat-o...au vopsit-o si nimeni nu s-a prins ca de fapt eu am sigla deja montata pe masca de la radiator. Buun. Solutia lor sa imi puna sigla sus si sa schimbe masca.Nu mersi. Le zic ca reprogramez masina sa imi puna o capota buna, ies afara, vad masina, vad gaurile de vampir si cand ma uit bara spate si aripa spate intacte, adica zgariate asa cum le-am adus.Mi-a picat fata. Baietii citisera gresit pe foaia de la Casco si au omis sa-mi revopseasca cele 2 piese. Am zis ca asa ceva nu se poate. O sa revin cu ce e mai important, numele service-ului ca acum imi scapa denumirea si sa va feriti. Cu milioane de scuze mi-au reprogramat masina saptamana viitoare si sa vedem ce surprize mai am. Edited March 6, 2008 by Jinx Link to comment
Jinx Posted March 6, 2008 Author Share Posted March 6, 2008 Lasa-i si pe ei sa rada. Tu ai ras destul. Link to comment
puchi Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Fara un car de nervi pe asa zisii meserisi nu scapam oare niciodata ?. Succese cu ,Mihalache ! Link to comment
Jinx Posted March 6, 2008 Author Share Posted March 6, 2008 Am uitat sa zic, culoarea capotei e ok. Nu se observa diferente mari ) Macar atat Link to comment
Mircea Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Sfat: ei nu-ti vor pune alta capota, ca doar n-or fi fraieri sa plateasca doua... Iti vor astupa cu chit gaurile si vor vopsi peste. Mai bine pune tu sigla pe bot si da jos traversa aia cromata si sigla de pe grila. Masina si asa este low rider, cu aceasta modificare vei avea un look mai agresiv. Link to comment
MCojo Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Eu tot nu inteleg de ce nu te-ai dus la un service autorizat... Doar aveai casco... Link to comment
mike.omega Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 (edited) Pentru ca e mult mai tentant sa te duci la un service de cartier, la niste carpaci, care ori nu iti nimeresc culoarea, ori nu iti nimeresc piesele si uite asa nu-ti faci decat nervi. Desi ideea initiala era de a castiga timp Pentru ce avea colegul Jinx de reparat la masina, cei de la reprezentanta intr-o saptamana n-aveau ce face Edited March 6, 2008 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Pentru ce avea colegul Jinx de reparat la masina, cei de la reprezentanta intr-o saptamana n-aveau ce face Hai mai Mike ce bine le stii pe-astea cu Chevroletul. Detalii in particoler... Link to comment
Satori Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Mirceo, daca fac asta, iti dai seama. Te uiti pe dos. Dar nu cred ca pe colegu' jinx il doare, are altele si mai la masina. Deocamdata are Kalos de 1050cmc, frate in cilindri cu Matizu'. Paul, aia macar stiau ce masina au pe mana Bine ca nu i-au pus capota de Tahoe Link to comment
Jinx Posted March 8, 2008 Author Share Posted March 8, 2008 @Mircea Daca chituiesc exact cum a zis sato pot manari pe fata dar pe dos se observa si ca masura de siguranta le cer sa-mi arate vechea capota Si chiar daca zici ca arata mai agresiv..sincer imi place masinuta mea asa cum e. Nu am chef de experimente. M-am dus la un service de cartier pentru ca cei de la Astra(unde am Casco) il recomanda ca merge repede treaba si avand modificari minore, o capota de inlocuit si 4 piese de revopsit nu ma gandeam ca se poate intampla asta. La Dibass dura 1 luna pana ma programau si inca 1-2 saptamani sa o faca. Aveam varianta GTT dar cineva din interior mi-a zis sa nu vin la ei pentru probleme de tinichigerie. Link to comment
Recommended Posts