elprypas Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 (edited) Are careva chef sambata de o iesire? O cafea, un suc, o bere fara alcool, poate un gratarel ceva? Si provincia este bine venita . Se deschide lista: 1. elprypas Edited August 15, 2007 by elprypas Link to comment
pacuraru daniel-florin Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Bai fratilor da m-ati spart rau de tot Pai daca la voi la oras e asa ,, aglomeratie" pe net , atunci ce sa mai zic ca incerc sa fac ceva pentru tulcenii mei ? Eu sunt membru al acestei ,, fundatii" DAEWOO de vreo 7 luni , iar intrucat la Tulcea e greu de facut o gasca de motorizati , ma refugiez la Constanta ori de cate ori am ocazia , iar daca intrati pe sait la ei veti vedea ca sunt foarte activi . Adica scriu saptamanal pe sait si se intalnesc in fiecare sambata .Azi am intrat la voi sa vad cum va distrati si am cam ramas masca . Sa nu mai spuneti ca sunteti un oras mare ca nu e frumos . Sau nu aveti ,, deiu" si ,, sevi " in BV ? Link to comment
elprypas Posted October 1, 2007 Author Share Posted October 1, 2007 PE aici lumea nu prea ii intereseaza asa ceva, din pacate. MI`as fi dorit sa fie si aici ca in alte locuri. Link to comment
RaZoR-07 Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Are careva chef sambata de o iesire? O cafea, un suc, o bere fara alcool, poate un gratarel ceva?Si provincia este bine venita . Se deschide lista: 1. elprypas Vad ca stati bine cu intalnirile pe aici... Primiti si "provinciali" de la Craiova? Inca nu stiu daca vin motorizat sau fara, oricum nu cu Maty, ca e drumul lung pentru el. Dar vin sigur: 11-14 octombrie. Sa nu spuneti ca n-am anuntat. Link to comment
elprypas Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 Te primim ) convocam saptamana viitoare o bericoaica mai vb oricum pana atunci Link to comment
extazy Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 OK!!!!!!! Deci se deschide lista pentu intalnirea la Brasov cu : 1 elprypas 2 RaZoR-07 3 extazy 4... cine mai urmeaza? "> Link to comment
elprypas Posted October 11, 2007 Author Share Posted October 11, 2007 Extazy din motive muncitoresti de deplasare si incertitudinea reintoarceri in oras ramane in sarcina ta intalnirea! Imi pare rau, poate cu alta ocazie. Link to comment
Juliaen Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 PE aici lumea nu prea ii intereseaza asa ceva, din pacate. MI`as fi dorit sa fie si aici ca in alte locuri. Extazy din motive muncitoresti de deplasare si incertitudinea reintoarceri in oras ramane in sarcina ta intalnirea! Imi pare rau, poate cu alta ocazie. Dupa cum singur ti-ai dat seama, nu interesul e problema in Brasov ci timpul ce nu intotdeauna e din belsug. Link to comment
elprypas Posted October 12, 2007 Author Share Posted October 12, 2007 (edited) Stiu juliaen dar ce sa fac mai sunt si eu rautacios cate odata. As fi fost cu mare placere la brasov sa organizez o baricioaica n/a dar dupa ultimele mele socoteli si ce am facut in ultimele zile devenisi intre timp si constructor de poduri problema e mai mult familiala decat muncitoreasca, s`o rugat taicamiu si fratemiu sa ii ajut sa faca un pod peste o grala si no nu puteam sa ii refuz. Sper cat de curand sa nne intalnim Edited October 12, 2007 by elprypas Link to comment
Fluber Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 salut "> , daca va intalniti vin si eu (in cazul in care nu am treaba) Link to comment
extazy Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Deci cum ramane? Ne intalnim maine la o bericica?Dimineata merg pana la manastire la Sambata de sus ,dar dupa aia sunt disponibil la o bere fara alcool! Cum facem? astept...raspuns! "> Juliaen ! chiar nu reusim sa organizam si noi Brasovenii o intalnire? Link to comment
elprypas Posted October 13, 2007 Author Share Posted October 13, 2007 Bine ai venit fluber intre noi, ma bucur sa vad ca se inmulteste nr membrilor din brasov, pe viitor o sa incercam sa stabilim o zii si o ora, si o locatie unde sa ne intalnim la un pahar de vorba saptamana de saptamana pe cat posibil. Link to comment
extazy Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Intradevar mai elpripas, sa-i uram BINE AI VENIT! lui Fluber! "> Sincer nu stiu ce se intampla dar vad zilnic o multime da masini marca Daewoo dar totusi suntem asa de putini in Brasov incat ne e greu sa organizam o intalnire! Va urez tuturor un sfarsit de saptamana cat mai frumos si sa cu grija! "> Link to comment
Fluber Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 multumesc de primire > in weekend-ul asta nu pot veni (maine plec la bucuresti ) dar saptamana viitoare vin weekend fain la toti "> Link to comment
elprypas Posted October 14, 2007 Author Share Posted October 14, 2007 Saptamana aviatoare se va tine o intalnire indiferent daca voi fi doar eu cu extazy, sau va mai veni oricine pofteste, depananad amintiri despre si cu janghinele noastre Link to comment
extazy Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Foarte corect! Sunt intru totul de acord cu tine elprypas! Binevenit va fii oricine! Data ora si locatia o vom stabili pe parcurs,doar avem o saptamana la dispozitie! "> Link to comment
elprypas Posted October 17, 2007 Author Share Posted October 17, 2007 PT ca rasnita de pe care incerc sa postez nu ma lasa sa deschid un topic nou voi continua aici Asadar se deschide lista pt Sambata seara 20 .10.2007 ora 19, locatia ramane de stabilit sau eventual de gasit una 1. Elprypas Link to comment
Fluber Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Salut "> , Sambata pe la ce ora vreti sa ne intalnim ? O saptamana frumoasa in continuare! Link to comment
elprypas Posted October 17, 2007 Author Share Posted October 17, 2007 Daca citesti postul de mai sus gasesti si ora (ora 19:00 <7 PM> problema ramane cu locatia . insa o vom rezolva si pe asta Link to comment
Fluber Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Daca citesti postul de mai sus gasesti si ora (ora 19:00 <7 PM> problema ramane cu locatia . insa o vom rezolva si pe asta Si mie imi merge greu netu' (intru de la munca). Daca te uiti la ora o sa vezi ca-i diferenta mica (probabil ca scriam in acelasi timp ). Oricum am inteles . In cazul asta mai trebuie doar sa stabilim o locatie. Bafta-n Link to comment
elprypas Posted October 19, 2007 Author Share Posted October 19, 2007 Deci. Azi ii vineri maine ii sambata prin urmare am ales la intamplare o locatie => Parcarea MOL din steagu Link to comment
elprypas Posted October 20, 2007 Author Share Posted October 20, 2007 Tocmai sa inchieiat intalnirea DaewooClub lista de prezenti 1. Extazy 2. Fluber 3. Elprypas S`au discutat la o cafea si o bere n/a in Queen Pub probleme de tunning Tico, intamplari din trafic, propuneri pentru o locatie permanenta, s.a. O intalnire reusita urmatoare saptamana viitoare cand se va schimba si locatia, care speram sa fiu definitiva Link to comment
Recommended Posts