bishnitzarul Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Cum se numeste consola in care vin fixate butoanele de actionare geamuri matiz se ? chestia cu suportul de pahar ... prin care iese tija schimbatorului de viteze Link to comment
closchkutza Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Nu se numeste consola centrala? Link to comment
bishnitzarul Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 Nu se numeste consola centrala? Habar nu am cum se numeste ..trebuie sa o cumpar urgent ca sa o decontez Link to comment
closchkutza Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Pai eu asa cred, alta denumire, care sa fie? Uite-te in manualul de service, vezi unde se face referire la ea. Link to comment
bishnitzarul Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 (edited) In manual scrie asa: suportul de pahare se afla situat in consola din fata ...geamurile pot fi actionate electric de la butoanele de actionare plasate consola centrala. Pna la urma si suportul de pahar si butoanele sunt pe aceiasi consola cum se numeste..fata sau centrala? Consola centrala nu este cumva pe centru..cu aerotoarele ,cu butoanele de la clima ..etc ? Edited August 15, 2007 by bishnitzarul Link to comment
closchkutza Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Eu cred ca se numeste consola centrala. Pana la urma le explici: "chestia aia care vine intre scaune, cu un loc de pahar si cu 2 gauri pentru butoane de geamuri". Daca nu gasesti la magazine, du-te la un service Daewoo. Link to comment
Recommended Posts