balky Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 (edited) Tocmai am achizitionat o nubira zilele trecute. Rasfoind manualul de utilizare am observat ca este prezentata si cutia automata si aerul conditionat automat (climatronic) A vazut / a avut / a auzit cineva de Nubira AT sau cu clima ? Numai bine. Edited August 17, 2007 by balky Link to comment
Mircea Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Tu nu? Una care are clima e si la noi pe forum. Toate masinile daewoo au avut variante cu AT. Chiar si tico Si nu vad pentru ce trebuia topic nou pentru asta... Link to comment
balky Posted August 17, 2007 Author Share Posted August 17, 2007 Eu nu. Intrebam de Nubira 2 .Am vazut ca la ei pe site nu apare nicaieri ca varianta si AT. Si nici clima. Si de aceea eram curios. Trebuia topic nou pt asta pt ca altfel nu aveam cum sa aflu ? Nu scrie nicaieri pe forum de clima sau AT pt Nubira 2. Link to comment
scorpion Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Ai dreptate dintr-un punct de vedere . Nubira 2 fabricata la Craiova a fost echipata numai cu cutie viteze mecanica , dar in Korea s-a produs si cu cutie viteze automata . Clima nu a fost instalata din fabrica , a fost montata ulterior de catre proprietari . Link to comment
Mircea Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Pai daca te uitai pe mobile.de ai fi vazut multe. Nu s-au facut in .ro ci numai in alte fabrici, pentru alte piete. Mr_ are o nubira hatch care are climatizare. O gasesti in topicul lui de la Masina mea. Link to comment
balky Posted August 18, 2007 Author Share Posted August 18, 2007 zi-mi si mie te rog unde calculez cat ma costa taxa de prima inmatriculare. Preturile acolo sunt mai mici ca la noi , dar nu stiu daca se merita sa aduci una de afara. Link to comment
Mircea Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 E nu, ca a intrat google in concediu!! Aici. Link to comment
balky Posted August 18, 2007 Author Share Posted August 18, 2007 merci. gasisem si eu intre timp. Se poate inchide. "> Link to comment
Recommended Posts