MCojo Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Si ca in mod inevitabil va bate HCM Constanta... Ups, asta de fapt nu e o surpriza... Link to comment
tolin Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Si cat de bine a fost pastrat "secretul" asta ! Link to comment
rm.popa Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Da, asta e!Ai stricat surpriza! Vrăjeală... Am întrebat dacă are vreo legătuă, nu dacă asta e. Deşi... poate s-o juca meciul în parcare, mai ştii? Link to comment
user Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 (edited) Sunt singurul care nu vede legatura intre ...un eveniment unic atat in istoria forumului nostru, cat si in istoria tuturor forumurilor auto nationale si internationale!... si un amarat de meci ? Edited August 18, 2007 by user Link to comment
tolin Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Lasa dom'le sticlele celea, e curbe si deformeaza. Link to comment
_romulus_ Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Mai, ma faceti sa vin pana acolo... Link to comment
tolin Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 (edited) Ne-ai prins ! Sa nu ajunga acest promo mai tare ca evenimentul in sine. Edited August 18, 2007 by tolin Link to comment
mike.omega Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Pana va mai ganditi voi ce urmeaza eu ma pot plange ca banner-ul nu merge click-uit din toate forumurile, asta ca sa nu zic din toata pozitiile ca se poate interpreta Revenind la topic: sper ca n-are treaba cu Barbosu din banner, nu stiu cine e, imi pare cunoscut dar cum mie mi-a placut orice altceva decat istoria... Link to comment
user Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 (edited) Mda...uitandu-ma la figura "barbosului", mi-a venit ideea sa vad profilul userilor tolin si Vaxxi; ce vad eu acolo? Ca Obi_wan_Kenobi, cam viziteaza des si el profilele plus ca poza sa din avatar seamna cu "barbosul" din banner! Sa fie o coincidenta? Se mai primeste un hint? Edited August 18, 2007 by user Link to comment
tolin Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Ai mers deja prea departe ... vrei sa public si jurnalul apelurilor de pe mobil, poate se gasesc barbosi si acolo ? Link to comment
tolin Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Gresit, eu am aflat despre eveniment pe telefonul mobil, direct de la autorul lui, pe care-l felicit si pe aceasta cale. Link to comment
steph Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Eu cred ca toate membrele acestui forum vor face streaptees (sper ca am scris corect) pe capota masinilor din dotare. Caldut? Link to comment
Abram Burel Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Da', ca veni vorba: cine puii mei e barbosul din banner? Link to comment
_romulus_ Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 (edited) Oameni buni, spuneti si la ce ora incepe evenimentul, ca sa stiu cum plec din Tg Mures. Mie-mi plac surprizele. Cele placute Muresenii!!! Facem o excursie pana la Bucuresti? P.S. Despre ce banner tot vorbiti voi? Ca eu nu vad nici iun banner Evenimentul se va inregistra prin diverse mijloace ... chiar live, nu stiu daca putem, dar materiale media vor fi garla. Restul ... rece, gheata, intr-adevar Ceva lansare... promovata de daewoo&chevroletclub.ro presa scrisa vazuta si orala, reprezentanti ai primariei, ai guvernului, ai parlamentului, senatori si deputati, poate insusi presedintele, lasere, spectacol de sunet si lumina, focuri de artificii )"> L.E. Acuma mi-a aparut si mie banneru! Edited August 19, 2007 by _romulus_ Link to comment
rm.popa Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Nici la mine nu se vede vreun banner! ("> What is all about? Link to comment
mike.omega Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Da', ca veni vorba: cine puii mei e barbosul din banner? Desi nu-mi place seria, cred ca-i din Star Wars >- Link to comment
rm.popa Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Mda, cred că m-am lămurit cum e cu bannerul. Dacă intru pe daewooclub.ro sau chevroletclub.ro nu apare. În schimb pe gmclub.ro apare. Un buguleţ? Link to comment
Alezz Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Nu va mai chinuiti,dau eu de baut ca e ziua mea pe 4 Link to comment
Ami Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 (edited) Eu cred ca toate membrele acestui forum vor face streaptees (sper ca am scris corect) pe capota masinilor din dotare. Caldut? Steph, mama, eu nu zic nu, dar daca Matizuca mea supravietuieste dupa ce ma sui eu pe capota ei, sunteti de acord sa o declaram cea mai tare masina din Daewoo Club? Edited August 19, 2007 by Ami Link to comment
Abram Burel Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Pe ea e mai rau decat in ea? Link to comment
tolin Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Iarta-l Ami, n-a scris el, tocmai experimenta un temporizator pe tastatura ! Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Nu va mai chinuiti,dau eu de baut ca e ziua mea pe 4 Eu as fi tacut in locul tau. O sa vina o groaza de lume. ) Link to comment
sebian Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Stii bancul ala cu broasca de stia prea multe ? Asta ce-i, tati, o amenintare? Link to comment
Recommended Posts