luisspeed Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 In mod normal iarna ar trebuii scoase! Eu de obicei cand trec peste ele daca pot, trec cumva in diagonala ,cu toate 4 rotile dar in diagonala. Nu prea se mai simt de loc nici la viteza foarte mica. Nu stiu ce efect are asupra suspensiei dar mi se pare mai comod, nu-mi mai zdruncina capu chiar asa tare. Link to comment
Lucian M Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 N-ai tupeu daca nu le abordezi prin derapaj lateral controlat (sau nu) cu frana de mana trasa... Nu mai incercati fel si fel de manevre pe langa trecerile de pietoni, dauneaza grav. Link to comment
tolin Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 ... Eu de obicei cand trec peste ele daca pot, trec cumva in diagonala ,cu toate 4 rotile dar in diagonala ... Mi-a spus cineva ca diagonala este mai lunga, ceva asemanator cu tranzitia trista de 19 ani. Link to comment
Tommy Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 (edited) Mda.. 19 ani.. unii acolo si raman. Luispeed.. sfatul meu e sa nu incerci manevra si la viteza mare, nu de alta.. dar poate mai sunt copii prin zona. Edited January 22, 2009 by Tommy Link to comment
EM!L Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 In mod normal iarna ar trebuii scoase! După mine, nu încurcă aşa tare. Indiferent de anotimp. Şi mă refer aici, doar, la cele cărora, înainte de montare/amplasare, li s-a gândit locaţia. Link to comment
laurentziu83 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Eu zic ca nu incurca deloc. La cate gropi contorizeaza o masina in Romanica, ce mai conteaza un bump? Link to comment
Dj_Dark Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Eu la iau cu toate rotile si le "atac" perpendicular. Motivul? Lucreaza mult mai putin bara de torsiune si elementele aferente. Link to comment
Cumnatu Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Şi mă refer aici, doar, la cele cărora, înainte de montare/amplasare, li s-a gândit locaţia. Si inaltimea ! Sunt unele de 25 cm inaltime si mai sunt si din 50 in 50 metrii. Link to comment
luisspeed Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 (edited) N-ai tupeu daca nu le abordezi prin derapaj lateral controlat (sau nu) cu frana de mana trasa... Nu mai incercati fel si fel de manevre pe langa trecerile de pietoni, dauneaza grav. OFF: Nu fac asta la treceri, acolo trec normal. Dac ai fost tm..sunt unele puse la stadion pt a nu se mai face liniute si ceculete. Acolo mi-am dat seama ca in diagonala nu se mai simt asa tare, inainte sa faci misto mai bine gassesti un bump mai izolat putin si incerci sa vezi ca nu spun aberatii. De ex, cand urci o bordura, chiar si micuta. Cum o urci mai usor? perpendicular? sau putin oblic? Edited January 22, 2009 by luisspeed Link to comment
Viktor Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Ah, tare nu-mi plac dimpurile astea pe strada. Din pacate sint multe, iar eu trec cu toate rotile peste, nu ocolesc. Prefer ca toata suspensia sa preia socul. Link to comment
GeorgeParaschiv Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 (edited) Nici eu nu le ocolesc cu jumatate de masina, prefer sa trec cu toate rotile peste ele.Mai interesant este ca s-au gandit sa puna un bump din asta chiar intr-o curba si este cam nasol sa treci peste el cu rotile virate. Edited February 11, 2011 by GeorgeParaschiv Link to comment
Viktor Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 ... s-au gandit sa puna un bump din asta chiar intr-o curba ... Pe ala de-l ei in forta ... boier te-ai facut. Alea mici au cam disparut pe aici, in scimb s-au inmultit alea inalte, care semnalizat/vopsite care nu. Link to comment
danutza Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Cele care sunt numai pe cate o banda de o parte si alta a trecerii cu putina atentie si 20-30 km/h poti face slalom printre ele cu conditia sa nu vina nimic din fata.Pe restul le iau cu toate rotile.Ma dispera alea din Campia-Turzii care sunt ca niste farfurii si iti zapacesc suspensiile. Link to comment
ZDN Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Eu in drum spre casa am cateva,dar au fost smulse cateva segmente cu vola,doar ma incadrez printre ele . In rest usor cu 20km/h,se mai uita uni asa la mine ,dar protejez suspensia si articulatile +jantele. Link to comment
Recommended Posts