Jump to content

Ocolirea Cu Doar O Jumatate Din Masina A Bump-urilor

tolin

Recommended Posts

In mod normal iarna ar trebuii scoase! Eu de obicei cand trec peste ele daca pot, trec cumva in diagonala ,cu toate 4 rotile dar in diagonala. Nu prea se mai simt de loc nici la viteza foarte mica. Nu stiu ce efect are asupra suspensiei dar mi se pare mai comod, nu-mi mai zdruncina capu chiar asa tare.

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

... Eu de obicei cand trec peste ele daca pot, trec cumva in diagonala ,cu toate 4 rotile dar in diagonala ...

Mi-a spus cineva ca diagonala este mai lunga, ceva asemanator cu tranzitia trista de 19 ani.

Mda.. 19 ani.. unii acolo si raman. Luispeed.. sfatul meu e sa nu incerci manevra si la viteza mare, nu de alta.. dar poate mai sunt copii prin zona.

Edited by Tommy
In mod normal iarna ar trebuii scoase!

După mine, nu încurcă aşa tare. Indiferent de anotimp. Şi mă refer aici, doar, la cele cărora, înainte de montare/amplasare, li s-a gândit locaţia.

N-ai tupeu daca nu le abordezi prin derapaj lateral controlat (sau nu) cu frana de mana trasa... =))

Nu mai incercati fel si fel de manevre pe langa trecerile de pietoni, dauneaza grav.

OFF: Nu fac asta la treceri, acolo trec normal. Dac ai fost tm..sunt unele puse la stadion pt a nu se mai face liniute si ceculete. Acolo mi-am dat seama ca in diagonala nu se mai simt asa tare, inainte sa faci misto mai bine gassesti un bump mai izolat putin si incerci sa vezi ca nu spun aberatii. De ex, cand urci o bordura, chiar si micuta. Cum o urci mai usor? perpendicular? sau putin oblic?

Edited by luisspeed
  • 2 years later...

Nici eu nu le ocolesc cu jumatate de masina, prefer sa trec cu toate rotile peste ele.Mai interesant este ca s-au gandit sa puna un bump din asta chiar intr-o curba si este cam nasol sa treci peste el cu rotile virate.

Edited by GeorgeParaschiv

... s-au gandit sa puna un bump din asta chiar intr-o curba ...

Pe ala de-l ei in forta ... boier te-ai facut.

Alea mici au cam disparut pe aici, in scimb s-au inmultit alea inalte, care semnalizat/vopsite care nu.

Cele care sunt numai pe cate o banda de o parte si alta a trecerii cu putina atentie si 20-30 km/h poti face slalom printre ele cu conditia sa nu vina nimic din fata.Pe restul le iau cu toate rotile.Ma dispera alea din Campia-Turzii care sunt ca niste farfurii si iti zapacesc suspensiile.

• 2 weeks later...

Eu in drum spre casa am cateva,dar au fost smulse cateva segmente cu vola,doar ma incadrez printre ele :wink: .

In rest usor cu 20km/h,se mai uita uni asa la mine ,dar protejez suspensia si articulatile +jantele. :D