Jump to content

Ticorico Meu Din Pitesti

Antonyo20

Recommended Posts

Va salut cu respect si stima!Am de gand sa va prezint cum a evoluat masina mea..adaugandu-i pe parcurs..mici/mari modificari!Ticorezul meu este an fabricatie 2000 Made in Poland...si il am de nou ...masina nu a facut taxiu..si nici nu a fost lovita niciodata sau zgariata macar!Vreau sa va dati si voi cu parerea..ce este urat..sau frumos..!Urmeaza peste cateva saptamani sa ai fac bari din fibra..unicate!Astept parerei si sugestii! :)

post-4232-1187613578_thumb.jpg post-4232-1187613642_thumb.jpg post-4232-1187613685_thumb.jpg

post-4232-1187613765_thumb.jpg post-4232-1187613791_thumb.jpg post-4232-1187613827_thumb.jpg

Edited by Mircea
Negestionarea fisierelor atasate

Nici mie nu-mi plac pleoapele si nici pragul in partea din spate! Daca pastra linia si era ceva mai gros (ca in partea din fata) era ok, dar asa strica linia laterala! In rest, e super! Culoare frumoasa, ingrijita! :)

Made in Poland ? Cum a ajuns in Ro ? Observ ca ai prag numai pe o parte si mai ai ceva probleme la aripa dreapta fata ,jentile sunt super ,in interior nimic ? Cu pleoapele ai cam exagerat !

Sal TopSer...am praguri pe aman 2 partiile..poza aia in care este masina din alta parte..este mai veche..nici nu aveam pleoape atunci..si..nu cred ca cu pleoapele am exagerat..parerea mea..este ca o prelungire de capota..in fine..daca voua nu va plac..este ok :)

• 3 weeks later...

Sal , de unde ai facut frate rost de jante ?? si la ce baniii , sunt criminale si pragurile de unde le cumparati ma nene ca eu caut si nu gasesc nimik pt tuning tico

Edited by Mircea
Nu mai folosi limbaj irc. Costa.
  • 11 months later...