Antonyo20 Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 (edited) Va salut cu respect si stima!Am de gand sa va prezint cum a evoluat masina mea..adaugandu-i pe parcurs..mici/mari modificari!Ticorezul meu este an fabricatie 2000 Made in Poland...si il am de nou ...masina nu a facut taxiu..si nici nu a fost lovita niciodata sau zgariata macar!Vreau sa va dati si voi cu parerea..ce este urat..sau frumos..!Urmeaza peste cateva saptamani sa ai fac bari din fibra..unicate!Astept parerei si sugestii! Edited August 20, 2007 by Mircea Negestionarea fisierelor atasate Link to comment
Mircea Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Frumusel. Parca jantele alea vroiai sa le vopsesti altfel? Link to comment
Antonyo20 Posted August 20, 2007 Author Share Posted August 20, 2007 Mersi` frumos...pai..acuma sunt vopsite..inainte erau rosii.. )"> Link to comment
steph Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Pleoapele sunt groaznice. In rest e ok ... Link to comment
EM!L Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Nici mie nu-mi plac pleoapele si nici pragul in partea din spate! Daca pastra linia si era ceva mai gros (ca in partea din fata) era ok, dar asa strica linia laterala! In rest, e super! Culoare frumoasa, ingrijita! Link to comment
ToPser Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Made in Poland ? Cum a ajuns in Ro ? Observ ca ai prag numai pe o parte si mai ai ceva probleme la aripa dreapta fata ,jentile sunt super ,in interior nimic ? Cu pleoapele ai cam exagerat ! Link to comment
Antonyo20 Posted August 20, 2007 Author Share Posted August 20, 2007 Sal TopSer...am praguri pe aman 2 partiile..poza aia in care este masina din alta parte..este mai veche..nici nu aveam pleoape atunci..si..nu cred ca cu pleoapele am exagerat..parerea mea..este ca o prelungire de capota..in fine..daca voua nu va plac..este ok Link to comment
neo184 Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 (edited) Sal , de unde ai facut frate rost de jante ?? si la ce baniii , sunt criminale si pragurile de unde le cumparati ma nene ca eu caut si nu gasesc nimik pt tuning tico Edited September 7, 2007 by Mircea Nu mai folosi limbaj irc. Costa. Link to comment
Antonyo20 Posted August 28, 2008 Author Share Posted August 28, 2008 Va salut cu respct dupa muuuuuuulllttt timp! La masina mea..s-au facut multe modificari...mari si mici..si investitie destul de serioasa...las pozele sa vorbeasca.. Link to comment
steph Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Hehe ... la tine a ajuns kitul lui Topser? Spor la treaba. Nu sunt cam mari jantele ? Link to comment
puchi Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Super masinuta.Jantele hmmmm !?.La intertior ,ai facut ceva??. Pozeeee. Link to comment
Antonyo20 Posted August 30, 2008 Author Share Posted August 30, 2008 Jantele sunt OZ Superturismo GT si era pusa una pe langa roata normala..d`aia t-i se pare ca iese mult !O sa revin maine cu poze cu masina finalizata! PS: Kit-ul a fost al lui TheGrimRapper Link to comment
ToPser Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 CPF-ul reloaded !!! Bravo ! Merita si ceva cai mai multi ca sa dea substanta chitului ! Link to comment
Recommended Posts