steph Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Nu vi se pare ca numai azi nu e joi? Eu cred ca vin cu un membru nou this time. Link to comment
steph Posted August 22, 2007 Author Share Posted August 22, 2007 O sa vedeti maine sper Link to comment
bishnitzarul Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Cred ca o sa apar si eu Link to comment
elprypas Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Ma bate gandu sa ies la plimbare catre bucuresti. Ma primiti si pe mine? Link to comment
Ami Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Doar daca aduci un pic de racoare de Brasov... Link to comment
VAXXi Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Nu numai ca e joi, dar e si 23 august Link to comment
bishnitzarul Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Sa inteleg ca incepem marea asfaltare ? Link to comment
elprypas Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 (edited) Facem asfaltarea si apoi obtinem apoi autorizatia ca la noi la romani , cat despre racoare nu am cum sa va incurc pentru ca nici eu aici nu am .. Transpir ca un porc mistret ("> Edited August 22, 2007 by elprypas Link to comment
bishnitzarul Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Nu, ca n-avem autorizatie ) cum sa nu? autorizatia de lucru si foaia de manevra o aduc eu... specificam in autorizatie muncitorii,seful de echipa,ingradim si asiguram zona..o marcam cu placute avertizoare,specificam ca se va folosi echipament de protectie ( salopete,cizme,manusi de protectie,ochelari de protectie,casca de protectie si masca de protectie ) nu este cazul si unui permis de foc pt ca nu sudam . In foaia de manevra trecem personalul ( muncitorii ) si cel care raspunde de lucrare ( seful de echipa ) trecem intreaga poveste : iluminatul normal si de siguranta- functioneaza, caile de acces sunt curate si deblocate, nu exista pericol de incendiu sau explozie si ordinea inceperii manevrei : se toatra pietrisul apoi cimentul si bla bla bla... aaaa daca vreti infintam si alte posturi de inginer sef,sub inginer...director..coordonator si alte posturi Link to comment
elprypas Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 bishnitzarul`e sa nu uiti sa treci si in documentatie "utilajele" de tansport a materialelor iar fiecare "utilaj" sa se prezinte cu cmr(scrisoare de tansport) insotita de foaie de parcurs, eventual diagrama in ordine cu toti timpi respectati(4ore mers/45min pauza/4ore mers) si sa infiintezi postul de sef de coloana (parc auto) Link to comment
bishnitzarul Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 (edited) pai nu am de unde sa fac rost de o masina cu girofar ca sa mearga in fata utilajelor...banuiesc ca sa faca priza buna trebuie sa escavam un pic ( o cifa,o vola, 1 basculanta,1 escvator..de macara nu avem nevoie...poate daca schimbam si bordura pfuu si era sa uit de contractul cu REBU ca sa faca curat dupa terminarea lucrarii poate primin warn pt off topic ( deja am 20% ) Edited August 22, 2007 by bishnitzarul Link to comment
Abram Burel Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Nepoate, hai incoace, ca n-am cu cine sa-mi probez statia Numa' sa apari si tu pana-n 9,5 ca pe urma ma duc sa fac nani Link to comment
elprypas Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Vin unchiule vin pe la vreo 7 cel tarziu sper sa fiu la bucuresti daca nu si mai devreme. Mi`a promis iulia ca nu ma lasa sa ma ratacesc pana la polivalenta Eu fusei si ieri in bucuresti dar numai pana la ateneu Link to comment
bishnitzarul Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 AI donat 1 leu pentru ateneu? Link to comment
elprypas Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Au donat altii la Cafe bistro Cina cum dzeu ii zice mi`a fost si frica sa ma uit pe nota de plata Opropo se pare ca voi ajunge mai devreme in bucuresti trebuie sa ajung intai pe strada Octavian Goga in sectoru 3 cu un riciver! se ofera careva ghid??? Link to comment
bishnitzarul Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Daca explica undeva cam pe unde vine ma ofer eu din cate am vazut pe o harta este prin zona unirii...trebuie sa ajungi la digi tv ? aia stiu unde au sediul . am studiat mai bine harta cum vii de la unirii spre piata alba iulia la primul semafor trebuie sa faci dreapta si intri pe bulevardul octavian goga Link to comment
elprypas Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 (edited) Nu e digi tv .. Am luat o antena completa sky master de la metro cumparata, recieverul e dus si trebuie sa ajung la Telezimex SA pe B-dul Octavian Goga, Nr. 14 sectorul 3 bucuresti, zipcode 030983 De la ei trebuie sa obtin un refuz de service ca sa pot sa mi-l schimbe Edited August 22, 2007 by elprypas Link to comment
marius_eugen Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Cum , cum ? Era vb de INSANE ? Pai trebuie sa va mai onorez si eu cu prezenta in cazul asta . Multumiri eterne domnule Kenobi ca nu m-ati dat uitarii ! Sper sa va mai recunosc si sa mai fiti si dupa orele 21 . O zi excelenta tuturor ! Link to comment
elprypas Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Oficial am plecat la catre bucuresti Vorbim diseara la intrunire. O zii cat mai placuta... Link to comment
ileana Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Neoficial a luat-o spre alta directie Link to comment
Alezz Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Cred ca o sa vin si eu pe la 1930 ZULU Link to comment
funstation Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Salutare... As fi vrut sa vin si eu la intalniri, dar astazi sunt pieton fortat de imprejurari - ridic numerele maine dimineata . De saptamana viitoare primiti un bobocel de pe site ? Cu stima Dan Link to comment
marius_eugen Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Oficial am plecat la catre bucuresti Vorbim diseara la intrunire. O zii cat mai placuta... Sper sa ajungi cu bine , am incercat sa te scot pe cel mai scurt drum catre DN1 . Bafta multa ! Link to comment
Recommended Posts