Jump to content

Cod Casetofon

Recommended Posts

Am nevoie de codul de la casetofon de la un Cielo (Nexia) cumparat zilele trecute din Italia (modelul scurt, in doua usi). Toate care le-am gasit aici le-am incercat si nu a mers niciunul. :osanale: Multumesc anticipat pentru orice sfat.

• 2 weeks later...

Nu renunta la el decat daca vrei sa-ti pui cu cd si sa-ti sara cd-ul la fiecare groapa... Poti sa investesti intr-un modulator fm si ai mp3 la un pret mai mic si calitate mult mai buna.

Ai pm cu toate codurile de tank cielo. Trebuie incercate.

Nu renunta la el decat daca vrei sa-ti pui cu cd si sa-ti sara cd-ul la fiecare groapa...

C'mon! Da' tu ce CD-player ai de-ţi sare la fiecare groapă? Mie nu mi-a sărit nici măcar o dată.

Cât despre modulatorul FM, eu zic să nu! Calitatea semnalului e departe de cea a CD-ului...

Cât despre modulatorul FM, eu zic să nu! Calitatea semnalului e departe de cea a CD-ului...

Ai perfecta dreptate. Calitatea este exact de mp3! Departe de cea a cd-ului audio.

Avantajul mp3 fata de wav. este ca la aceeasi capacitate a buffer-ului ai timp mai mult la dispozitie pentru citirea cd-ului si asta se observa mai ales pe drum denivelat (sau caz particular in orasul Iasi).

Un modulator fm nu are nici o problema cu denivelarile pt. ca nu are piese in miscare, bine-nteles ca se aude la calitate mp3.

Cu cat am cheltuit pe cd mp3-ul meu imi luam de la inceput 10 (zece) modulatoare fm si eram multumit (eu si inca noua prieteni la care le faceam cadouri).

Hai sa fim seriosi... un cd ,mp3 nu are la fiecare groapa daca e cd sau mp3... ce o fi... daca is din alea de 2 lei asta este... am avut un Sony Xplod de 205w nu mai stiu modelul si mi-a sarit putin de tot nici nu am bagat de seama ,iar acum ce am pe masina de cand am masina de 2 luni a sarit de 2-3 ori numai ca face mofturi daca e zgariat cd-ul.. asta este e normal.

Edited by VAXXi
mesajele de vanzare/reclama, la bursa!
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...