keluboss Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 luni il duc pe Maty la tinichi + vopsi, cam cit se tine in cuptor si dupa aia la usact sa nu mi-l dea astia nici prea devreme nici prea tirziu? Link to comment
iuzar Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 aoleu...dar ce ti-a facut sarmana buburuza de o pui la gratar?... Link to comment
keluboss Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Aushwitz Bierkenaw lalalalalalalal trebe sa-i fac coltu, unde m-a lovit motoru, deci presupun c-o s-o bage la cuptor, n-o lasa de izbeliste, mi-o vopseste in fundu curtzii Link to comment
iuzar Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 ...sincer sa fiu nu cred ca o sa ti-o bage la cuptor, ti-o face mai mult ca sigur la mina, cu pompa...parerea mea... Link to comment
VAXXi Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Orice subansamblu vopsit la un service care se respectă va fi uscat în cuptor ! Mai ales pe vremea asta. Link to comment
VIPER Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 In cuptor??? Pai iti dai seama cat te-ar costa, sa demonteze TOT de pe ea, sa ramana carcasa goala??? Sigur va fi la pistol! Link to comment
VAXXi Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 De ce să demonteze tot de pe ea ? doar hayonul şi contraaripa ! Link to comment
iuzar Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 ...adica o lasa cu botul afara, sa respire, si cu fundul la prajeala?... ... mijtoo rau Link to comment
VIPER Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Da contra-aripa aia cum e prinsa, sa nu mor prost... E cu suruburi, sau e sudata/nituita? Link to comment
FLEX Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 E sudata, neica, aripa spate n-ai cum s-o scoti decit cu ... FLEX Nu se baga la cuptor, ca iti rascoace toate caucioacele de pe masina. In 3 zile maxim e gata (1 zi dezechipare, indreptat, chituit, slefuit, pregatirea suprafetei, vopsit, lacuit, 1 zi uscare, 1 zi reechipare); ma rog, vopseaua si lacul se usuca cam in 36-40 de ore, restul e munca propriu-zisa. Link to comment
keluboss Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 3 zile e imens imi schimba totul de pe ea... Link to comment
Shenck Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Cuptor e impropriu spus. O tin la cca 40 si ceva de grade intr-o atmosfera curata. Vopsirea+uscare = o zi la care se adauga kituirea si indreptarea . Acum depinde cind se apuca de ea. Link to comment
Recommended Posts