SMS Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 Mi-a refacut asigurarea. Cu data de azi, ca asa a vrut aia... ca o facuse inainte sa ajung eu... dar nu mai conteaza. iar faza cu 24 sau 48 sau 100 de zile nu mai e valabila demult... Am luat si numerele finale... @Razv: ok. perfect adevarat, dar... ce legatura are cu topicul curent? Link to comment
Razv Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Erau punctate niste aspecte intre Aveo si Corsa ... sau tu vrei pe threadul asta doar "sa o stapanesti sanatos / vai cat e de tare / super /etc"? ... Vad ca te'ai suparat putin si nu prea ai de ce... Link to comment
SMS Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 Nu m-am suparat... dar il citai pe tolin (care nu prea este de acord cu diverse offtopicuri si alte mici incalcari de )... in rest poti sa zici si de rau cat vrei. Daca vrei sa stii, cred ca eu ma incadrez aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...mp;#entry296564 - sau cel putin se aseamana... Link to comment
Razv Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Nu vad unde a fost problema ca l'am citat pe tolin atata timp cat postul lui se afla la 2 3 pagini distanta ... Cum ti se pare motorul ?... se misca bine masina ?... Ce greutate are in certificat? Link to comment
SMS Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 Cred ca 1145 kg (verific spre casa pe talon). Link to comment
Lucian M Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Salutare! Ceva noutati? Comportament, greieri, consum, nr kilometri si alte alea. Baga- ca s-a racit... topicul )"> . Link to comment
Recommended Posts