padual Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Am si eu urmatoarea problema: am spart luneta la Matiz, si din dorinta de a nu merge la Politie am cumparat si schimbat luneta intr-un loc mai putin avizat. Problema e ca desi m-a costat putin, am 2 locuri pe unde curge apa in masina. Nu mari, dar la o ploaie mai serioasa se preinge un pic mai mult. Acum, stiu ca se etanseaza cu silicon care se gaseste la piese auto, dar mai stiu si ca nu orice fel de silicon pentru ca unele ataca vopseaua. La Dacie(pe cand o aveam) am izolat cu silicon de pus pe marginea cazii, dar la Matiz vreau sa fac treaba mai ca lumea. Intrebarile sunt: ce trebuie sa cer la Piese Auto, cum se aplica, si daca stie cineva cat costa? Link to comment
padual Posted August 28, 2007 Author Share Posted August 28, 2007 rezolvat. rog a se inchide si sterege. Multumesc. Link to comment
steph Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Cum ai rezolvat? Poate o sa mai doreasca si altcineva sa faca carpeli in spatele blocului cu silicon de wc... Link to comment
padual Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 Da, ai dreptate, scuze . Am fost la revizie si cunosteam pe unul din baietii care lucrau la service-ul respectiv. Si l-am intrebat nu poate sa vb cu un coleg de-al lui de la tinichigerie/vopsitorie sa imi dea si mie cu niste silicon la luneta. I-am platit 10lei pentru serviciul prestat. Siliconul resptectiv nu este de WC!Asta era si ideea intrebarii mele. Am inteles ca are pretul in jur de 70-80 de lei tubul, si dureaza aproape 2 zile pana se intareste definitiv. "> Link to comment
Recommended Posts