Jump to content

Matiz E/ac Lpg

DarkAngeL

Recommended Posts

Am ascultat sfatul celor de forum si am luat unu nou cu ac si lpg pe 21.07.07!

L-am luat pe mititel direct din Craiova...de la mama lui! :mrgreen:

Deocamdata nu am faut modificari la el...doar un mp3 playar cu mmc si usb, inchidere centralizata si alarma.

De alte modificari ma voi ocupa cand mai vad niste bani ca m-a secat mititelul...

6700 euro masina, 200 alarma+inchiderea+mp3+montaj, 91 euro taxa de inmatriculare, 50 de euro alte chestii pana la nr definitive...

Sunt foarte multumit de el...am deja 2700 k! :lavolan:

post-7343-1188337168_thumb.jpg

post-7343-1188337479_thumb.jpg

Sa-l folosesti sanatos fara limita de km. Culoarea e super, daca ar fi fost si pe Cielo, masina mea ar fi avut aceasta culoare :D

P.S. Parca plasticele alea de la stergatoare nu prea merg. Cate despre "prostiile" de pe usi, s-ar putea sa fie utile totusi.

Parca plasticele alea de la stergatoare nu prea merg. Cate despre "prostiile" de pe usi, s-ar putea sa fie utile totusi.

De acord cu alea de pe stergatoate (da-le jos - nu ajuta la nimic), dar in loc sa pui "prostiile" alea pe usi mai bine puneai bandouri laterale, cu care aveai mai multa protectie decat cu "prostiile" :mrgreen:

In rest...

Felicitari pt achizitie si sa te poarte sanatos cat mai multi km fara evenimente neplacute :drinkers:

Super culoare, arata bine de tot masinuta ta! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea muuuulti km fara nici un fel de problema. La consumul asta ar fi si pacat sa nu o "plimbi" . :D

Multumesc pt urari!

O sa vopsesc si jantele...saptamana viitoare dupa cele 3 restante pe care le am...si o sa pozez si instalatia lpg.

Butelia are 35 l, din care 26-27 utilizabili si e amplasata in locul rotii de rezevra.

Instalatia e secventiala, marca BRC.

iar in legatura cu consumul am vb la jurnal de bord

http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...st&p=291053

• 3 weeks later...
  • 1 year later...

1.Fara biciclete e ca si cum nu il ai, cu biciclete, 2 la numar, se comporta binisor: nu balanseaza masina in curbe, dar se simpe la vant lateral si din fata si de pe la 90km/h e lenta rau...ce sa-i faci...48 cp...si cu biciletele sus iti ia cam cu 2% mai mult afara;

2.Barile - din practiker, 190 ron, special pt matiz; suporulul de bicicleta - real - 50 ron bucata, io am 2;

3.Nu suiera, nu zdrangane, nu bate, etc...

In concluzie sunt super multumit si am facut si vreo 700km cu bicicletele sus (Bucuresti-Barlad-Bucuresti), bicicletele nici nu se clatina...oricum le-am asigurat suplimentar cu chingi de prindere...just in case...

Urmeaza si suportul de schiuri mai incolo...intre suportii de biciclete.

Edited by EM!L
  • 1 month later...

Noi modificari, nu substantiale:

Pierdut capace negre si inlocuit cu altele...nu le mai vopsec

Schimbat anvelope, de la 155/65/r13 la 165/70/r13.

Imi place cum arata, parca e CrossMatiz acum

A crescut confortul cu ele si a scazut zgomotul...in rest la fel:aderenta(ud/uscat), viraje, franare, demaraj.

Inca mai astept sa-mi iau suport de schiuri...

post-7343-12571785509_thumb.jpg post-7343-125717857196_thumb.jpg

Dupa ce s-a bulit iremediabil instalatia de gaz, am renuntat si la butelie si am mai castigat spatiu in "gigantul" portbagaj :) >-

Edited by DarkAngeL

Garantie a avut 2 ani ca si masina...

Instalatia GPL s-a bulit la 2 saptamani dupa ce a expirat garantia, parca era programata :wallbanger:

Bulit inseamna ca indiferent daca schimbam senzorul de presiune/temperatura sau rampa de injectoare, sau filtre de gpl...tot 15-20 km mergea si supa aia se bloca...asa ca m-am saturat de drumuri la service si de fraza "nu stiu ce sa-i mai fac" sau "hai sa incecam si asta"..

Rezolvare: demontat instalatie GPL, mers pe benzina cu un consum mediu de 6,5%(4,5-5% extraurban si 7-7,5%urban), consum scos mergand economic.

Rezultat: foarte multumit si nu ma mai doare capul.

Edited by DarkAngeL

Sa inteleg ca au micsorat garantia la ultimele masini? Tin minte ca era 3 ani pe vremuri.

Da, am luat-o chiar in sambata dinaintea inchiderii fabricii direct din Craiova...ultimul lot cred.

Am citit pe net(GPL Forum si altele) si Brc-ul instalat pe matizuri nu era cea mai fericita solutie de adaptat pentru motoare in 3 cilindrii, iar calculatorul instalatiei ar fi trebuit montat in habitaclu, nu in compartimentul motor, unde se supara incalzea si dadea erori...in sfarsit, treba facuta aiurea...asta e.

• 3 weeks later...