Jump to content

Intalnirea de Sambata 1 Septembrie

Recommended Posts

Ne gasim, ca de obicei.

Mai confrati de zona rau famata, hai sa stie lumea unde ne intalnim, poate mai sunt doritori: actualmente pe terasa restaurantului Ambasador, zona Teatrul Muzical Nae Leonard, mai la iarna ne mutam inside of Ambasador. Adevarat, nu putem lua masinile cu noi, asa ca le lasam in parcare. Aaaa, si e bine sa se stie: bem cafea, ceai negru si Pepsi cu zahar. Si nu mancam seminte (nici nu ne lasa chiar daca am vrea). Deci aviz amatorilor, invitam pe oricine doreste, din orice parte a tarii. Ora 11 trecute fix.

PS Inainte ne intalneam la Rotiserie, langa caminele studentesti. Masinile tot in parcare saracele. :D

PPS Si eu mi-am luat ochelari. Din Italia bre.

:o fftopic:

Si-a luat vre-o 3 modele :mrgreen:

:ontopic:

Saptamana viitoare o sa va onorez si eu cu prezenta

post-4881-1188467733_thumb.jpg

post-4881-1188467740_thumb.jpg

post-4881-1188467744_thumb.jpg

Edited by uskt2005

Uskt a nimerit! Sunt modelul din a 3 poza!Am dat aproape tot salariu pe ei( dar nu pot sa scriu cat si ce marca sunt! Police (125 E) :) )

P si S. Daca vreti cautati! Si sa-mi traiti cu numele de Sf. Alexandru! :)

Cool ochelarii Breakmane, da scump dom'le , scump...

...sa stie lumea unde ne intalnim, poate mai sunt doritori: actualmente pe terasa restaurantului Ambasador, zona Teatrul Muzical Nae Leonard, mai la iarna ne mutam inside of Ambasador...

pentru o mai buna localizare...

post-6878-1188587525_thumb.jpg

Edited by naylui
Sunt de acord cu Moshu la treaba asta! Pacat ca nu am reusit sa prindem "albina" aia nes...ta!

pai tu ai plecat ...a adus intariri da tot am prins-o... :tongue:

Ce albina bre, ca era vespe toata ziua. Albina da mere si vespea bea pecsi. Ai vazut ce-i placea, mai ales dupa i-am pus dopu la sticla?

Care este.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...