laurentziu83 Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Asaaa, ca deja simteam lipsa lui Adostar in peisaj. Link to comment
iso Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Cine vine ? 1. iso , ca de obicei ... daca nu ploua . ) Link to comment
adostar Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 (edited) Sambata asta sunt in GL, ca de boicei vin cu efix-ul Edited August 29, 2007 by adostar Link to comment
breakman Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Vin si eu! Sa moara mama mi-am luat ochelari de soare! Link to comment
Moshu Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Ne gasim, ca de obicei. Mai confrati de zona rau famata, hai sa stie lumea unde ne intalnim, poate mai sunt doritori: actualmente pe terasa restaurantului Ambasador, zona Teatrul Muzical Nae Leonard, mai la iarna ne mutam inside of Ambasador. Adevarat, nu putem lua masinile cu noi, asa ca le lasam in parcare. Aaaa, si e bine sa se stie: bem cafea, ceai negru si Pepsi cu zahar. Si nu mancam seminte (nici nu ne lasa chiar daca am vrea). Deci aviz amatorilor, invitam pe oricine doreste, din orice parte a tarii. Ora 11 trecute fix. PS Inainte ne intalneam la Rotiserie, langa caminele studentesti. Masinile tot in parcare saracele. PPS Si eu mi-am luat ochelari. Din Italia bre. Link to comment
naylui Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Vin si eu! Sa moara mama mi-am luat ochelari de soare! Las-o pe maicata ... sa mori tu! De care? Link to comment
uskt2005 Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 (edited) fftopic: Si-a luat vre-o 3 modele Saptamana viitoare o sa va onorez si eu cu prezenta Edited August 30, 2007 by uskt2005 Link to comment
laurentziu83 Posted August 30, 2007 Author Share Posted August 30, 2007 Breakmane, cat ai dat pa ei? Fac si cu dioptrii? Link to comment
breakman Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Uskt a nimerit! Sunt modelul din a 3 poza!Am dat aproape tot salariu pe ei( dar nu pot sa scriu cat si ce marca sunt! Police (125 E) ) P si S. Daca vreti cautati! Si sa-mi traiti cu numele de Sf. Alexandru! Link to comment
naylui Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 (edited) Cool ochelarii Breakmane, da scump dom'le , scump... ...sa stie lumea unde ne intalnim, poate mai sunt doritori: actualmente pe terasa restaurantului Ambasador, zona Teatrul Muzical Nae Leonard, mai la iarna ne mutam inside of Ambasador... pentru o mai buna localizare... Edited August 31, 2007 by naylui Link to comment
Moshu Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Super Naylui! Doamne ce oras frumos avem! Nu-i asa ca suntem de invidiat? Ce bine se vede viaductul si pista de carting... Link to comment
breakman Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Sunt de acord cu Moshu la treaba asta! Pacat ca nu am reusit sa prindem "albina" aia nes...ta! Link to comment
naylui Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Sunt de acord cu Moshu la treaba asta! Pacat ca nu am reusit sa prindem "albina" aia nes...ta! pai tu ai plecat ...a adus intariri da tot am prins-o... Link to comment
Moshu Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Ce albina bre, ca era vespe toata ziua. Albina da mere si vespea bea pecsi. Ai vazut ce-i placea, mai ales dupa i-am pus dopu la sticla? Care este. Link to comment
naylui Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 viespe ...dar ai vazut ca stia sa inoate ? Link to comment
breakman Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 OOOO bun atunci! Daca stiam va ziceam sa o pastrati , imi trebuie pentru insectar! P.S Am ramas in urma cu lectia! Link to comment
Recommended Posts