Brainiac Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Pai ala de o vinde- de ce o vinde?! Ca de buna- nu cred. Cum e sa-ti iai o masina si sa o vinzi dupa 3 luni (sa zicem)?! Eu- ca potential cumparator- imi pun cateva semne de intrebare. Iar cu faza "imi trebuie bani sa renovez/construiesc o casa/apartament"- nu tine. Unii dintre noi avem o varsta... nu mai tin povestile. Ba uite sa stii ca eu chiar o vand pentru ca vreau sa-mi iau una noua. Nu din cauza ca asta pe care o am m-ar fi nemultumit, ci pur si simplu pentru ca nevoile mele sunt acum altele decat erau in urma cu 2 ani, cand mi-am achizitionat-o pe aceasta. Eu consider ca am avut grija de masina, kilometrii sunt cei reali, samd. Nu stiu daca e bine sa pleci intotdeauna de la premisa ca cel care vinde o masina SH se gandeste cum sa dea teapa... Link to comment
Lucian M Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Nu ma refeream la tine, ca pe tine te cunosc. Ma refer la un anume x care isi vinde masina pt ca a patit ceva cu ea, o repara si o duce in targ, unde vine altul, ii place si o ia. Bonus primeste niste operatii mascate. Mi-ar conveni si mie sa iau o masina de la o cunostinta, care sa aiba acte la ea care sa demonstreze ca a avut grija de bibiu. Cazuri "pe incredere" sunt putine, de multe ori se ia plasa. Uite, eu as recomanda unui prieten masina ta- sa zicem- deoarece din ce am citit pe forum si din cate te stiu (doua zile, ce e drept) nu-ti bati joc de masina. E doar o presupunere, prietenii mei au in general masini jermane, ca "alea e bune". Unul si-a luat G4 tdi 1,9 si urca panta de 8-9 grade cu a IV-a, la el in sat (ce e drept, are asfalt bun, insa traseul e f virajat). Va dati seama cum o sa ajunga motorul ala, care inainte a fost folosit de cine stie ce femeie din jermania doar o data sau de doua ori pe una, cand duce cainele sa-i faca freza si sa-i taie ghearele?! Link to comment
laurentziu83 Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Va dati seama cum o sa ajunga motorul ala, care inainte a fost folosit de cine stie ce femeie din jermania doar o data sau de doua ori pe una, cand duce cainele sa-i faca freza si sa-i taie ghearele?! Daca tu mai crezi ca nemtii dau minim 1000 de euro in plus la o masina ca sa o foloseasca doar odata sau de 2 ori pe luna... Link to comment
Lucian M Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Cred pe naiba... stiu cati km face un neamt pe an- minim 25k. Link to comment
Tommy Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Pai ala de o vinde- de ce o vinde?! Ca de buna- nu cred. Cum e sa-ti iai o masina si sa o vinzi dupa 3 luni (sa zicem)?! Eu- ca potential cumparator- imi pun cateva semne de intrebare. Iar cu faza "imi trebuie bani sa renovez/construiesc o casa/apartament"- nu tine. Unii dintre noi avem o varsta... nu mai tin povestile. Lasa-ma cu varsta, nu am auzit undeva vreo demonstratie ca asta ar fi vreo calitate intrinseca. Poate omu s-a plictisit, sau nu e multumit de putere, sau de confort sau de tinuta... sau pur si simplu nu e ce isi dorea el sau muierea, sau amanta sau copchilul care primeste cado de 10 mii de euro la 17 ani, capisco? Pentru ca unii pot sa isi schimbe masina la 2 saptamani. Link to comment
Lucian M Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Pentru ca unii pot sa isi schimbe masina la 2 saptamani. Asa e, unii pot. Link to comment
_romulus_ Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Prima Dacie, am primit-o cadou "Ia si tu de aici sa ai cu ce te plimba..." Am vandut-o cu 17 milioane, cand avea 22 de ani, am mai pus 5 milioane si am luat o alta Dacie, break, de 9 ani (afacere, ce mai...). Break-ul l-am vandut dupa 3 ani cu 30 milioane, am mai pus 17 si am luat Cielo. Era deja alta viata. Am inchis Cielo avea 9 ani, fusese masina de firma, multi dintre voi probabil stiu povestea. Alta afacere. Visez la o masina noua. Pana una alta, am mai luat o masina, tot veche. Si cat de curand, cred ca am sa dau o fuga in Polonia sa mai aduc una. Tot ca aia, dar mai tanara Sa aiba si sufletelul meu cu ce se distra Link to comment
Recommended Posts