masterbobs Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Are cineva cunostinta de un programel care sa imi egalizeze sonorul la 100 de fisiere mp3 astfel incat sa nu mai apara diferente majore de volum? Practic sa nu mai fiu nevoit sa umblu la volum basi etc pe timpul redarii de pe un dvd? Link to comment
Wolfman Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Audiograbber, Audiocatalyst... Link to comment
sebian Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Sony Foundry... Nu cumva ii zice Sonic Foundry? Link to comment
masterbobs Posted August 30, 2007 Author Share Posted August 30, 2007 Din pacate Audiograbber, Audiocatalyst... stiu ca acum ceva timp (un an sau doi) fiecare din programe imi permiteau sa "egalizez" volumul doar in cazul scrierii unui cd audio... Am nevoie sa fac un dvd audio ... se descurca? (am si vista din pacate) Ceva care sa nu imi impuna scrierea unui cd ? Link to comment
Wolfman Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Nu iti impun nimic, alegi sursa si destinatie (wav>>mp3), doar cu egalizare. Din pacate, Audiograbber nu stie decat de wav sau cda ca sursa, nu si de mp3. Link to comment
papie Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Sony SoundForge 7.0 "A fost desemnat cel mai bun editor audio digital. Include un puternic set de procese, instrumente si efecte de manipulare audio. Cu el puteti creea, inregistra si edita fisiere audio". L-am folosit cu succes, nu trebuie facut neaparat CD, salveaza un mp3 cu noile setari, din pacate nu am serial valid pentru el si a expirat. Link to comment
masterbobs Posted August 30, 2007 Author Share Posted August 30, 2007 L-am folosit cu succes.. Sefu e prea stufos... sa nu zic ca e chiar pro... Am nevoie de ceva mai simplut... daca ar accepta un batch conversion... Link to comment
dreaQ Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 (edited) Mp3 Doctor. Are si batch mode... PS: parca asa ii zicea. Am folosit acum ceva timp... Edited August 30, 2007 by dreaQ Link to comment
masterbobs Posted August 30, 2007 Author Share Posted August 30, 2007 Multumesc mult de ajutor...pana la urma din una in alta am dat de mp3 gain si isi face treaba excelent. Link to comment
Recommended Posts