Jump to content

Despre Legalizarea Copiilor De Pe Documente

rm.popa

Recommended Posts

Nu am mai avut de foarte multă vreme nevoie de aşa ceva, dar se pare că în curând o să am şi nu mai ştiu nimic despre asta.

Aşa că vă rog, pe cei care mai ştiţi câte ceva, să îmi spuneţi şi mie cât mai costă aşa ceva, eventual un notar la care pot găsi un preţ şi un tratament decent.

Am de făcut copii de pe diploma de licenţă (o trebui şi foaia matricolă?), certificatul de naştere şi cel de căsătorie (pentru soţie...)

Google nu mi-a fost de ajutor, am dat numai de traduceri legalizate, nu şi de copii.

Thanks!

5 ron te costa fiecare copie de legalizat, iti trebuie originalul si doua copii xerox, din care una va ramane la notar. Unii notari iti pot cere si timbru fiscal, sfatul meu este sa te duci la cel de alaturi, care are asa ceva, nu te pune sa cauti un nenorocit de timbru.

Eu mi-am legalizat acum 2 luni o copie dupa certificatul de nastere, ca mi-a trebuit la licenta.

Poti sa faci legalizarea la orice notar public, asadar cauta unul cu o coada cat mai mica, sa nu stai mult. Oricum iti va spune sa revii dupa o jumate de ora, o ora, dupa-amiaza, etc.

Poza buletin: 3x4 cm. CI: 3x3,5.

Am legalizat niste acte de casa (contract v-c, proces verbal predare-primire etc) a costat cam 4 lei pagina. Am avut copii dar nu au vrut si au facut ei (probabil sa nu fie ceva modificari :rolleyes: ). Am facut la un notar pe Brancoveanu.