tarabostes Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Ma gandesc sa ii cumpar baiatului meu un trenuletz electric ceva mai serios. Pana acum i-am luat unele ceva mai comune si ieftine, genul care se gasesc prin supermarketuri. Am vazut ceva marci ( Piko, Mehano, HO ..) pe net insa nu imi pot da seama de calitate ..etc. Poate cineva care a trecut prin experienta asta imi da niste sfaturi. Link to comment
Abram Burel Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Piko. http://www.piko.de/e/index.php?navid=1 Da' vezi ca poate deveni o "boala" Link to comment
pavcostel Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Sau aiciModelism Feroviar . E important sa alegi o ceva open, ca sa te poti dezvolta. Daca au trecut trei zile esti iremediabil infectat. Asa ca ai grija. Copii scapa, cei mari, NU! Cu stima, Costel Link to comment
laurentziu83 Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 De asta trenuletele si sanii au ceva in comun: ambele au fost facute pentru copii, dar tot barbatii se joaca cu ele. ) Link to comment
tarabostes Posted September 3, 2007 Author Share Posted September 3, 2007 Asta cu sanii a fost cea mai tare. Oricum mai am prin casa cateva jucarii, care pe fi-miu nu prea l-au atras desi au facut senzatie printre prietenii mei. Totusi nu mi-ati spus, cine ce are pe acasa? Link to comment
Abram Burel Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Pai, n-ai intrebat Eu unul nu (mai) am nimic Link to comment
pavcostel Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 In linkul ala erau si cateva adrese ale unor magazine din Bucuresti. Tocmai ca sa vezi si sa pipai cu mana ta... Nici o alta aluzie! Nu stiu insa cate mai functioneaza azi. Cu stima, Costel Link to comment
Pedala Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Eu am. Insa ca adult este boala grea daca nu ai spatiu. O rezolvi pana la urma cu banii, dar spatiul este o mare problema. Asa ca al meu sta in cutii in biblioteca in asteptarea unei camere . P.S. Tin sa mentionez ca am o pista de slot cars insirata in camera pe jos dar se poate demonta in bucati mai mari pentru a se face curat. Atentie insa... hobby greu . Link to comment
Recommended Posts